Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo me ..evo me
    jeste se već uplašile
    ma ja jučer bila još navečer na topstarsu u zg..hehehe

bebolinca još nema, ali dr kaže da je sve uredu..ima kao neki bijeli obrub, što je kao nešto super i 99% takvih trudnoća završi super, kaže dr. L
    nadam se da ja neću biti u tih 1%

doktor je bio lud ko šiba. drag i predrag...došao je par puta u čekaonicu i popričao sa mnom i curkama..par puta me izgrlio, izljubio..čestitao..ma strašno nešto..meni već bilo smiješno...:D

slij. subotu idem na pregled i nadam se da bi srčeko onda moglo kucati..

malecka- nadam se da nećeš morati na kiretažu..uf..mene je to psihički ubilo i trebalo mi je dugo da dođem k sebi..

ostalima..hvala na brizi i potpori

trta me za srčeko..sva sam nervozna i drhtava..muž mi stalno govori da se smirim , al ne mogu si pomoć dok ne vidim da je sve uredu.
    Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 14.11.2010. at 18:43

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    evo me ..evo me
    jeste se već uplašile
    ma ja jučer bila još navečer na topstarsu u zg..hehehe

bebolinca još nema, ali dr kaže da je sve uredu..ima kao neki bijeli obrub, što je kao nešto super i 99% takvih trudnoća završi super, kaže dr. L
    nadam se da ja neću biti u tih 1%

doktor je bio lud ko šiba. drag i predrag...došao je par puta u čekaonicu i popričao sa mnom i curkama..par puta me izgrlio, izljubio..čestitao..ma strašno nešto..meni već bilo smiješno...:D

slij. subotu idem na pregled i nadam se da bi srčeko onda moglo kucati..

malecka- nadam se da nećeš morati na kiretažu..uf..mene je to psihički ubilo i trebalo mi je dugo da dođem k sebi..

ostalima..hvala na brizi i potpori

trta me za srčeko..sva sam nervozna i drhtava..muž mi stalno govori da se smirim , al ne mogu si pomoć dok ne vidim da je sve uredu.
    Draga moja sve će to biti super čim je dr. L tako rekao...nemaš brige...uživaj i budi nam trbušasta ....uljepšala si mi dan... šaljem ti puno dobrih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja od danas krećem u teretanu idem tugu izbacit iz sebe i nadam se da će uskoro doći vještica da ne moram na kiretažu pa da mogu čim prije krenuti ispočetka...

Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

stigli i moji ljekovi ..sutra ili prekosutra idem po njih )najradije bih odma ali pošto sam iz osijeka moram se malo izorganizirati )

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja od danas krećem u teretanu idem tugu izbacit iz sebe i nadam se da će uskoro doći vještica da ne moram na kiretažu pa da mogu čim prije krenuti ispočetka...

Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/QUOTE]

Pa kaj ne bi trebala mirovati?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku

Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pa kaj ne bi trebala mirovati?[/QUOTE]

Ne treba mirovati. Malecka, budi strpljiva, koji put treba i par tjedana dok krvarenje ne krene, u ovim okolnostima, odlično je da je beta krenula padat. Neka bude brzo i da se brzo oporaviš!

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kaj ne bi trebala mirovati?
    Ne više ne trebam mirovati (pitala sam dr.).....skroz sam bila u krevetu i mirovala, ali pošto je tako kako je više nema potrebe...moram izaći među ljude jer doma sam stalno okupirana mislima i to nikako nije dobro...No naravno neću se sad preforsirati jer nakon 3 tjedna kreveta ne gine mi mucul fibra.
    I da od sutra se kreće u nove radne pobjede...

Svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •