Pinky, Crvenkapice i ostale cekalice da nam slijedece godine slavite rodjose bebuskama
Pinky, Crvenkapice i ostale cekalice da nam slijedece godine slavite rodjose bebuskama
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca!
Pynki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betu, zaslužila si ju!
Svima u postupcima i čekalicama želim najljepši završetak ove godine s velikim betama!!!!!!![]()
Dobro jutro
Svim čekalicama, pikalicama, svim budućim tatama i mamama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i srečica
Pinky, Crvenkapica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za veeeeeeeeelike beturine i bebolince u 2011. godini!!!!
Pikalicama veeeeliki pozdrav od mene...umanjeno uračunljive pikalice..... počelo me opako prati na promjene raspoloženja i zaista nisam fokusirana na ništa.... osim da nam poslužim jednu finu finu![]()
Dbrjtr curke!Meni dan poceo sa krasnimi sa urednim nalazom UZV!
Svima puno najjacih vibrica za sve sto im treba!!!!!!![]()
Sela, prekrasno za
šumsko, sve je to normala
Pinky~~~~~
specijalne ~~~~~~~~~za jednu današnju (inkognito) betu
Sela jupijeeee :veryhappy:
Šumsko a na čem si ti??? I od kada te šora
Cure moje,Crvenkapica i Pinky želim vam velike bete!!!Navijam za Cito i njihovu veliku uspješnost.
Sretno,odmarajte~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Sela![]()
HURA!!!! Super za srčeko i uredan UZV!!!! Uživaj!!!
linalena ja sam na Decapeptylu + 2x Menopur.... Šora me od subote, dakle od nakon što smo uveli 2xMenopur. Od Decapeptyla sam bila fiju briju...jedva sam čekala pikanje...a sad...čim dođe 5 sati popodne žalosno vadim ampulice iz frižidera i počinjem se psihički spremati za navalu osjećaja koja me drži do 2 ujutro i neda mi spavati.. A ujutro bih spavala a ne mogu jer radim....
BTW od protokola sam užasno žedna..i moja M još uvijek brljavi, a trebala je odavno završiti...danas je 6dc...Inače bila je jako oskudna još od početka pikanja, i dalje je nevjerojatno oskudna, ali je još tu...Ima li razloga za brigu?
cure sav sd, koji broj ste zvale da vidite dal su stigli ljekovi??
Draga moja sve će to biti super čim je dr. L tako rekao...nemaš brige...uživaj i budi nam trbušasta....uljepšala si mi dan... šaljem ti puno dobrih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja od danas krećem u teretanu idem tugu izbacit iz sebe i nadam se da će uskoro doći vještica da ne moram na kiretažu pa da mogu čim prije krenuti ispočetka...
Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela....bravo
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~![]()
stigli i moji ljekovi ..sutra ili prekosutra idem po njih)najradije bih odma ali pošto sam iz osijeka moram se malo izorganizirati
)
Malecka, bravo za stav!
Sivka, izvadi betu čim prije!
Sela, odlično!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve što treba!
Denny, i ja sam pikalica već tjedan dana.
Ja od danas krećem u teretanu idem tugu izbacit iz sebe i nadam se da će uskoro doći vještica da ne moram na kiretažu pa da mogu čim prije krenuti ispočetka...
Svim curama, trudnicama, čekalicama, hrabricama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/QUOTE]
Pa kaj ne bi trebala mirovati?
sela bravo za![]()
svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vadila krv,čekam betu
Pinky, crvenkapice, sada ste vi na redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sela predivno za maleno!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim ostalim curama!
Totalno sam zbunjena,jutros krvavi iscjedak i ja pomislim da sam procurila,no odem povadim krv šta sam trebala i usput betu naravno,kad ono beta 50! znači 11 dnt,moja dr mi čestita i piše uputnicu za 2 dana da ponovim betu...ljudi ja ne znam trebam li se veseliti,suzdržana sam i čekam opet srijedu!
tinkica 50 je super za 11 dnt bravo i ja čestitam![]()
Ajme hvala sretna35,svim čekalicama želim ovakvo iznenađenje i nadam se da će se duplati kako treba!
Pinky, Crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vrijeme do bete čim prije prođe, pa onda do prvog UZV itd...
Tinkice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za preksutrašnju trocifrenu betu!
SELAAAAA![]()
![]()
Sela bravo za, nadam se da ću i ja dobiti takve vijesti za 3 dana!
Tinkica, da se beta podupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama bete,pikalicama i ostalima puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
Ne više ne trebam mirovati (pitala sam dr.).....skroz sam bila u krevetu i mirovala, ali pošto je tako kako je više nema potrebe...moram izaći među ljude jer doma sam stalno okupirana mislima i to nikako nije dobro...No naravno neću se sad preforsirati jer nakon 3 tjedna kreveta ne gine mi mucul fibra.
I da od sutra se kreće u nove radne pobjede...
Svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danijelar dobrodošla i nadam se da ćeš nas ubrzo razveseliti lipom betom...sretno!
malecka žao mi je što nije ispalo dobro
tinkica mogu mislit kako ti je beta bila lipo iznenađenje...za poželjeti takav scenarij...nek ti je sa srećom
svim dragim ženama puno sreće želim za štagod da im treba...
ja sam u fazi bockanja dipherelinima i ne javljam se previše al čitam i pratim novosti...sva sam pospana i usporena, mozak pomalo u stand by. al nije da mi ne paše malo odmora...do 1.uzv nemam nikakvih novosti, a nakon ko zna, bit ćete obaviještene...
bebach draga držim figeeeeeee!!!!!
svima!
bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
šumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvu folikumetriju!!
malecka
Sela
tinkica
Svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ako je transfer 0 dan,meni je onda danas 10 dnt,stvarno je moja dr požurila
hvala cure na vibrama,nadam se da će pomoći i da će u srijedu biti trocifrena beta!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusa!
...cure pomoć!! moja deseta beta sad iznosi 19,1mIE/ml i kaj to znači??? prethodne sve bete ( 9 puta ) je navek bilo 0.00.... danas je 11dnt3d ubiti sam trebala vaditi betu sutra ali sam bila sigurna da nije opet ništa i 2 testa su pokazala -...pa sam ranije vadila betu...
JELI TO MOŽDA TRUDNOČA ILI??? kaj da delam van sebe sam....
sivka s obzirom da si rano vadila betu mislim da si trudna,jer sa si pricekala do 14dnt beta bi bila skroz ok
Trudnoća postoji i nitko ti ne može reći ništa osim da ponoviš betu za dva dana i onda će se znati više.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete !!
Možda je bila kasnija implantacija, možda bolje da pričekaš do 14 dnt, mislim da ti je sigurnije. Ja sam je uvijek vadila 12 dnt, ali iz razloga što sam procurila dan- dva ranije.
Sivka, ne razumijem se u te vaše mjere, ali nisi prerano vadila - 12, 11, svjedno je. Tu su mjere IU/L i pozitivno je preko 5, ali za transfer blastocista, nakon 14. dana trebala bi beta bit na tri decimale. Na žalost, sve drugo je trudnoća, ali neka patološka - najbolji scenarij tu je biokemijska trudnoća. Beta mora imat urednu vrijednost i uredno se duplati svaka dva dana, dobri ishodi na sve drugo su teške iznimke. Jesi javljala u kliniku di si radila IVF. Šta oni kažu?
Da sad ne guglam, jel' možeš prepisat koje su referentne vrijednosti, što ti piše na nalazu - ono - normala ispod koliko i slično?
Nisu te loše bete tako rijetke, načelno, jednom postignuta trudnoća, kakva god bila, dobra je vijest, osim ako nisi u visokim godinama (38+), jer se onda takvi scenariji znaju često ponavljati.
Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2010. at 17:59
Možda su kod vas te vrijdnosti drugačije i ovo je OK. Napiši koje su ti ref. vrijednosti na nalazu, drugačije ti je nemoguće išta reći.
kod nas nalaze izdaju tako kasno poslije 16h.. pa nisam javila na S:DUH ali sutra svakako hoću.. a na nalazu piše samo beta HCG 19,1 referentne vrijednosti po tj. trudnoće... i to je sve.. nadam se najboljemu ishodu.........
Pa da, daj prepiši te jedinice po tjednu trudnoće, to su ti te referentne vrijednosti, ti bi sad trebala bit u 4. ili 5. (ovisno koliko ti traju menge, ako su ti ciklusi 28 dana to ti je 5.-ti tjedan).
I pišu te neke čudne neke jedinice mIE/ml, a ne IU/L?
Ako si bila na SD-u pretpostavljam da je bio trodnevni transfer (transfer embrija stalih 3 dana)? Ili su bili stari 2 dana? Je li ovo bio IVF ili inseminacija?
Na žalost, kod IVF-a se to sve zna u cencu i nije dosta ono jesam/nisam trudan, pravilno duplanje bete je - sve, a iznenađenja užasno rijetka.
Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2010. at 18:11