i ja sam sutra na vađenju bete! test jučer negativan, a ja full pozitivna! valjdai ova kombinacija ima smisla!!!
i ja sam sutra na vađenju bete! test jučer negativan, a ja full pozitivna! valjdai ova kombinacija ima smisla!!!
Meni je imala, test 13.11. negativan, a 16.11. beta 90.9.i ja sam sutra na vađenju bete! test jučer negativan, a ja full pozitivna! valjdai ova kombinacija ima smisla!!!
matahari sretno!
sivka trudničice moja!!! ma i ja vjerujem u!
curke želim vam svima dobitne postupke,veeelike bete,i predivnu dječicu!
želim da sve ovo bude iza vas i da uživate u svojim malim smotuljcima.
sivka HURRA![]()
![]()
![]()
moja beta je sa 13 pala na 6 a idanas počinje, da krvarim
Drage moje moja beta danas 12 dnt 165.
Ali to moje krvarenje se nastavilo,beta se 3x uduplala za dva dana a krvaruckam,ima li netko sa sličnim iskustvom?
Sivka i matahari sretno sutra i neki vam beta bude ko kuća velika![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 17.11.2010. at 20:08
evo sretna me prozvala pa da se javim
da ja sam obilno prokrvarila 4 puta i konstantno sam krvarila od 10 tjT-20tjT, ono svaki dan po malo, ali sam morala imat uložak, e ali ja sam imala hematom i u samom početku nisam krvarila, ali mislim ako ti je krvarenje ono tipa smečkasti iscjedak to nije ne uobičjeno za T i prati betu, ali ako je kao M trk doktoru
Sretno Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!!!!
jutro... poslužujem... mi vadili upravo tetu betu... a sad čekanac do 16h pa po nalazića...
sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i jajnu stanicu
Rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljubavni klinč u labosu
Sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Darko Milinović ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti dokažu da si šurovao s parama, kao što mediji pišu, pa da te preprate u Uskok i Remetinec!!! (može neki skočismajli?)![]()
Tinkice i ja sam imala istu situaciju, 9dpt počeo smeđi spotting, beta 71,4, 12dpt beta 200 još uvijek spotting, prestalo je za koji tjedan, pa se pojavilo opet u 16 TT ali na sreću ništa nije bilo, rodila sam zdravu curicu a zašto sam spottingirala niti jedan dr. nije otkrio. Znači, nije neuobičajeno da se u vrijeme očekivane M pojavi malo krvaruckanje i kod trudnoće. Prati situaciju, važno da se beta nastavi lijepo duplati! Sretno![]()
Posljednje uređivanje od Charlie : 18.11.2010. at 08:38
rikikiki, andream, sivka ~~~~~~~ da vam današnji dan bude jaaaako sretan!!!
E, Ksena, nasmija ti mene danas! Cure, sretno!
ajme sivka tko će dočekatiiza 16 sati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betu
andream javlja folikulić otišao, ali zato inseminacija ne gine
rikikiki sretno
baš lijepo da ste se javile Charlie i pirica da ohrabrite našu sivku![]()
i ja se od srca nasmijala ksena moja potpisujem te
bila sam jučer kod dr i kaže da ćemo pratiti betu,jer se nema šta puno sada napraviti,na uzv se još uvijek ništa ne vidi. mene strah jer se to pojača pa smanji,nije smeđi iscjedak samo nego baš krv. dočekala sam da je beta dobra a sad drugi problemi...pa neće mi valjda mrvice otići![]()
![]()
Rikikiki, ljubavni se klinč očito dogodio, za transfer u subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ogla, mene si jako razveselila s trudnoćom iz Vinogradske, do sljedećeg uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim koji su PUPO, koji čekaju punkciju, transfer, što god ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A Ksena, tebi kao i svi ostali što su već rekli, nasmijala si me i veliki potpis na sve.............................
Prijavljujem betu 2.12. (sad bi u potpisu trebalo pisati - planirani prirodni ICSI, na kraju AIH+kućna radinost. Vraćamo se starim dobrim počecima...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moj prvi ultrazvuk i nije bas nesto po jedan folikul na oba jajnika, boc boc do nedjelje uglavnom nisam bas nesto reagirala na stimulaciju....