Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
Evo da postavim i ovdje pitanje koje me od jučer jako muči....

Nakon pozitivne bete moja doktorica u Petrovoj mi je rekla da betu moram vaditi u četvrtak (to je bilo danas), i u ponedjeljak kada moram doći i na prvi UZV. I da će mi onda reći što i kada dalje i kad se opet vidimo. I odem ja svom socijalnom giniću da mi da uputnice i on NE DA. Kaže da mu nije jasno zašto toliko puta moram vaditi betu i da na UZV dođem kod njega.
Uglavnom, na jedvite jade on meni ipak da sve uputnice i kaže da dođem k njemu nakon svega sa rezultatima. Ali mi je naglasio da će on voditi trudnoću i da ja nemam više što tražiti u Petrovoj.

Zanima me, ako daj Bože, sve bude u redu i prema planu, tko mi i gdje vodi trudnoću?? Gdje idem na preglede, UZV i ostalo što će trebati??

Imam super MPO doktoricu u Petrovoj i htjela bi ići k njoj na preglede, ipak je ona zaslužna za moj uspijeh, samo ne znam kako jer moj ginić zahtjeva da budem samo kod njega.

Cure pomagajte, kaj da radim. Kakva je procedura inače??
Svašta !!! Prvi put čujem za nešto ovako ! Pa ti sutra možeš promijeniti soc. ginekologa kao i dr opće prakse i otići kod koga ti želiš ( samo većina već ima i previše pacijenata ) .Ali tko će ti voditi trudnoću, da li mpo doktorica u Petrovoj ili neki privat ginekolog ili soc.ginekolog odlučuješ ti ,a ne on !!! A ovo da ti ne da uputnice..ja bi ga prijavila i rekla mu da to namjeravam .. Ako ti se ne da svađati s njim ili nisi taj tip povedi muža ili nekog drugog.. Ja od svoje soc.gin dobivam uputnice najnormalnije..i prije za postupke,lijekove i sl. Kad sam ostala trudna isto sam se do 3mj.trudnoće kontrolirala kod mpo-dr-a ,a kasnije sam prešla kod jedne privatne ginekologice ,ali svojoj soc.gin najnormalnije odem po uputnice za sve pretrage koje sam morala obaviti u trudnoći,samo joj kopiram povj.bolesti koju ona stavi u moj karton i to je to ! Nema nikakve ljutnje...cijenim i nju,pitam je za savjet...Za sve lijekove dobijem recepte... Tako da mi je ovo nebuloza... Pokušaj mu možda lijepo objasniti da se za početak želiš tamo kontrolirati ,da je takva procedura, daj mu kopirane nalaze,a ako bude šta drobio onda se svađaj !! Ti možeš odabrati najbolju skrb za sebe i svoje dijete ,a ne da ti netko drugi to određuje !