Mimek, ako se dovoljno potrudiš idemo zajedno na kavicu mama i beba i mama i buša kako slatko.....![]()
Mimek, ako se dovoljno potrudiš idemo zajedno na kavicu mama i beba i mama i buša kako slatko.....![]()
Konacno je proradio forum.Jucer sam skoro zavrsila na metodinu.
AB, super da si tako brzo sve obavila i razjasnila situaciju.Sad si fit za akciju.
M arta, jako dobar pocetak, ~~~~~ da nastave tako lijepo rasti.
Pusa svima.
Uf, baš sam izgubljena kad ne radi forum!
M arta ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikule
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrve da se čvrsto prime
Glacova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najvažnije putovanje u životu ... SRETNO
Koke ... svima puno
P.S. ...ukratko: moj UZV prošao jako dobro.... bebica odlično.... ne može biti bolje!
Posljednje uređivanje od gričanka : 25.09.2010. at 11:44
Glacova, kad ideš? Tako mi i treba kad nisam bila na kavici, imam polovične informacije
Gričanka, mene si već povukla za nos na onoj prvoj jesenskoj kavici, i Mojcu istohvala
M arta, sretno dalje
Tiki, koliko još do bete? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare nam bere grožđe...
Svim curama![]()
Ps. Info za sve: Mare nam ima rođendan 6.10.![]()
glacova, više info molim
m arta, kad će uzv?
gričanka, prekrasno. Molim i nadalje takve vijesti.
AuroraBlu, utorak mi je 10. dnt 4-dnevnog zametka, to mi je najranije kada mogu vaditi betu, ako ću moći uzeti GO idem u privatni lab ujutro tako da isti dan znam na čemu sam. Ako ne uspijem u utorak, onda u srijedu, ovisi o poslu.
mare41 beračica grožđa. Kad berba prođe, očekujemo obećanu listu 39+
Tako mi se lijepo vrti u glavi od utrića, super osjećaj, da sam pametna pričekala bi do 14-tog dana pa da još malo uživam.
Napisala bih ja već jučer,ali nije radilo ovo!
Dakle,moj endo je osam i pol deseti dc. Iz PFC javili da je s donatorkom sve pod kontrolom i da moramo biti kod njih u ponedeljak u devet. Na punkciji!
Cure,hvala svima na podršci i najljepšim željama!
Misliću na vas kad prošećemo Karlovim mostom i zaželjeti jednaku želju za sve nas!
Pusa svima!
Glacova, znači sutra je pokret! Sretno, sretno!!!
Glacova, sretno sutra!
Gričanka, super za bebača!
tiki_a još malo i još jedna beta na našoj temi!
AuroraB , taca, mare i ostale b&b
ja u ponedjeljak 27.09. UZV bit će 11dc![]()
glacova, jako lijep endić, a ti već u ponedjeljak u Prag![]()
SRETNO!!! i puno ~~~~~~da nam prođeš kao gričanka![]()
Tiki_a mene te tvoje vrtoglavice podsjećaju na moje...tjedan dana prije bete nikakvih simptoma osim vrtoglavica i velike smušenosti...jedno jutro zaključala muža u stanu i ostavila ključ s vanjske strane vrata...morao je zvati susjede da ga otključaju...strašno....par dana kasnije beta ogromna...nadam se da će i tvoja biti takva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tini....A ja sam danas krpu htjela spremiti u frižider. Ali nije mi prvi puta tako nešto
tini![]()
Nije ni meni...po prirodi sam malo smušena ali te dane sam postigla vrhunac....
Želim da ti bude isto kao i meni šta se bete tiče...![]()
Istna, i meni su zadnja dva dana bez foruma bila prazna, jučer jer nije radio, danas jer sam skitala. Vidim trenutno za navijače ima puno posla.Moj Kekec stalo pita što ima novo, sad će dobiti zadatke!
Gričanka, nek' beba samo nastavi u tom finom tempu.
Tiki_a, držim fige za ogromensku betu.
AB, da akcija krene!
Glacova da nam se vratiš s dvije curice.
Mare, da nam brzo kreneš put zlatnog Praga!
Shanti, Taca, Rikikiki, i sve ostale koke, rode... puno dobrih misli...
![]()
Glacova, sretno i cekamo vijeti iz Praga.
Tiki_a, nestrpljenje raste.Ponedeljak bi bio moj dan za betu.
Vratija se Šime, moram pocupkat za glacovu, za m artu sutra, i za tiki preksutra
ja sam već drugi dan pod temperaturom, ali danas nisam izdražala da malo zvirnem.
glacova da nam se vratiš sa ispunjenjem svojih želja
tiki_a super znak je to s krpom, hoću reći to što si smušena
sretna35 prekrasna ponuda... pristajem tvoj lupko i moja lupetalica
Cure, duphastonke, kako pijete duphaston za spotting u ciklusu? I kad vam, nakon prestanka pijenja, dođe menga?
Od 16. do 25. dana (ako su ciklusi 28 dana, dan-dva više-manje), jedna ujutro, jedna navečer, menga redovito dođe dva dana nakon prestanka. Meni inače nije pomogao za spotting, spotting je u jednom momentu prestao sam od sebe. Za ovulacijsko krvarenje/spotting pila sam ga od 12. do 25. dana.
Thnx, vikki. Meni ga ovaj put dalo pit 8 dana, po jednu tbl, spotting koji je bio relativno obilan, kao svježa krv, je odmah stao sutradan.
Mimek baš se veselim, ja sam inače, sklapala bračnu ponudu za Lupka s mamom Supermam, svojom najvatrenijom navijačicom, za vrijeme postupka; kad ono mali Superman ispao muško, a kod tebe je dokazano Lupetalica pa možemo ramotrit neke mogućnosti
cure![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 27.09.2010. at 09:17
Mimek, čuvaj se!
Mare, si sve pobrala?
Sad nam je Glacova u horizontali u Pragu... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nije glacova još u horizontali, možda je muž![]()
izvješće 11dc: desno 5 fol. (15,17,16,18,19) lijevo 4 fol.(13,13,14,16)
sutra ponovo UZV, pa bumo vidjeli....
M arta , wooow 9 folikula, ajmeee
Jako dobra reakcija, tu će biti kvalitetnih JSa! Super i~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 27.09.2010. at 11:54
M arta, pa da covjek ne povjeruje.Joj kako mi je sad opet muka zbog ovog sugavog zakona.
![]()
Posljednje uređivanje od taca70 : 27.09.2010. at 14:53
Odlično m arta, samo neka sve teče i dalje ovako školski! baš me zanima kad ćeš dobiti štopericu
M arta, opa, Miki!!!! Di si ti ono? Ako si u Hrvatskoj, ako sad ne uspije, ti bi bila smisleni kandidat iz ove skupine za ići vani za standardni IVF di će te ful stimulirat i sve oplodit.
E, bemu misha... A, ništa, m arta, ako ne uspije sad, ti si definitivno za micanje iz Osijeka i za sjever (Češka) ili zapad (Slovenija). Po meni, jer ti ima potencijala još u jajnicima za opalit standardni IVF. Držim palčeve da ipak digneš Osijeku rejting... Sretno!!!!
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.09.2010. at 15:38
Tiki_a, na forumu sam ovih dana najvise zbog tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu. M arta, jesi li ti sigurno iz 39+pa reagiras kao curica
hvala vam svima.
znači, ako ne daj Bože ne uspije iz nekog razloga mogu ići u Sloveniju. hm, bila sam se uvjerila da nemam tamo šta raditi.
al eto sad ću tek znati, bez obzira na ishod kako stoje stvari samnom.
da, ina33 iz Osijeka sam. i dr mi je rekao da se za IVF čeka godinu dana, iako su "oni" napisali svoje primjedbe na Zakon na Plitvicama i eto kao promjenilo se malo (ja ne znam šta?)
ja sam svoj IVF na kraju zaista dočekala nakon godinu dana. jer sam naravno morala proći inseminacije, pa nestanak lijekova, pa jedan IVF sa Klomifenom.
samo me strah uopće i pomislit ako sad ne uspijem, šta će mi reći dr, tj kakav će mu plan biti za dalje.
aleksandraj , jesam, jesam i to sam ovaj mjesec napunila 42 godine![]()
Bravo, m arta! Ja toliko ne bih imala ni da sam stimulirana u dvadesetima.
Mein Gott m arta![]()
. I mene zanima kad će štoperica~~~~~~
aleksandraj, nšta neće biti od mene jer sve je nekako stalo, svi "simptomi" su se stišali, test potpuno bijel, sutra ne mogu na vađenje bete jer ne mogu izostati s posla (najavili mi se "gosti"), a u srijedu mi se više ne ide. Testova u ladici k'o u priči, a sutra ću objaviti minus kao konačan odgovor.
tiki_a![]()
jako...
tiki_a![]()
ja ne bi izdržala da ne izvadim betu. nekako uopće nemam povjerenja u te testove.
Tikimožda se sutra dogodi jedna blijeda blijeda crtica na testu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M arta, neće ti ni trebati idući put, sad ćeš uspjeti!
M arta, držim palčeve ko luda da razmišljanje što nakon ne bude potrebno ~~~~~~~!!!. Čekanje u tvojim godinama je grehota, ako ne uspiješ sad, probajte nekako skupit lovu ako ikako ikako možete i idete vani, to bi bio moj savjet - Prag, Reš, negdje gdje se ne čeka godina dana.... Grehota je i oplodit samo 3 jajne stanice u tvojoj situaciji i mislim da biste benefitirali od nekog boljeg laba.
Tiki_a,!
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.09.2010. at 20:11
m arta, jel to još jedna vaga ili ono prije?
tiki, još malo čekamo....i ~~~~~~
tiki_a
marta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~