Kokice, evo i od mene malo praha********************* za sve vas, a dodatno za dragu Mare *********************** koja je po svoj rođendanski poklon otišla u Prag ... dakle nek joj je sretan!![]()
Goga69 ...... i ja sam imala silne glavobolje, ono.... migrenskog tipa: nisam mogla gledati, bilo mi je mučno i sl. i to svaki treći dan, a trajalo je jedno 2 tjedna. Nikad me u životu nije boljela glava do tada i mislila sam da ću poludjeti. Izdrži i vibrrrrr da prođe što prije!
Svima![]()
danas forum šteka naveliko, nikako da se "ubacim".
moji su se folikuli danas na 10dc postrojili kao u vojsci, redom 9,10,11,12 i 13 veličine, ovi od 11 do 13 su na desnom jajniku.
Pitala sam jel vade estradiol, kod mene izgleda neće a kaže dr K u Vg da ga vade kako-kome, ovisi...
e da, od prije dva dana rastu po 2 dnevno, bar ovi veći, tako da mi se čini da je to Ok?
andream 2 mm dnevno je dobra mjera.
Mimek, sretan ti rođendannnnn!!!![]()
Ohoho! Sljavljenica! E pa sretan rođendan Mimek!
Gricanka ti bas uvek umes da mi povratis optimizam i ohrabris u daljnjem iscekivanju...glava je prestala a sad se pojavilo kao i kod mnogih cura na forumu ono braonkasto,bezkasto ispiranje,sasvim malo,pa vise se ne secam sta sam citala po tom pitanju jer je bese pozitivno ili ne....ali mozda je i to individualno...u ponedeljak ce mi biti dve nedelje od transfera!!!
Mimek srecan rodjendan i ja ti zelim!!
Glacova kako se ti osecas,ima li kod tebe nekih simptoma ili??
pozz
Mimek ... sretan rođendan!I mnogo ljeta sretna bila,... itd
Andreamza tvoje folikule ! Neka samo dalje lijepo napreduju!
Goga69 draga, probaj se opustiti i ne osluškivati simptome, beta je jedini pokazatelj situacije (ovo smeđkasto brljavljenje se može tumačiti na raznorazne načune; može biti M ili spoting ili implantacijsko...)
Koke ...![]()
Mimek, sretan rođendan!
adream, super za folikule, nek samo nastave tako!
goga69, kako gričanka kaže, opusti se!
glacova
pozdrav svima kokama!
hvala drage cure svima i želim vam za moj rođendan sljedeće godine da sve budete u ovom stanju u kakvom sam sad ja (pa može čak i one koje su i sad. gričankada se dugo ne čeka i da ne bude velika razlika)
goga samo vadi betu i *******
svima puno pusa i praha *****************
Mimek, sretan rođendan...........
al nisi jedina koja je imala rođendan ovih dana, i ja sam vaga (prošlo već dva tjedna) ali i naša je MAre41 vagica i ovaj joj je tjedan bio rođendan, pa Mare, SREEEEEEEEEETAAAAAAAAAN rođeeeeeeeeeeeeendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Ima li kakvih novosti od naše Mare41 iz Praga?
Šaljem milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Mimek, draga susjedo sretan rođendan ti želim!!!!!!!!!!!
mare javlja da je sve prošlo u najboljem redu! Embrići ko slika!
goga ja za sada konkuriram Pameli Anderson u veličini grudnjaka, a osim povremenih laganih,ne mogu reći bolova,već nešto dole,(to se maternica širi!) za sada nemam drugih simptoma. Spavam puno,ali to pripisujem utrićima i dosadnom programu na tv!
Nastojim razmišljati pozitivno,ne trzamna to jel me sad zabolio mali prst na ljevoj nozi ili mi je pala dlaka s glave jer bih onda brzo prolupala!
Svim kokama![]()
hvaaaala drage moje i juhu za trudnu glacovu i mare
tiki_a ajmo pakiraj i put Praga
Bravo za mare41~~~~~za smrzliće
glacova, dobro zvuči~~~~~~~~
Hvala svima na lijepim željama. Vidjela sam slikice, baš su lijepi, embriolog im je već počeo davati imena. Dobila sam Prednison (te male doze tumačim kao psihološku podršku) i andol 100, pa dok popijem sve ostalo-stvarno ko neka baba s torbicom sa lijekovima
. Jako nam je bio lijepi izlet, a put podnosimo ko da nam je 18
, baš je sve bilo dobro.
Goga, evo i ovdje, žao mi je za neg. test, puno sreće za dalje, nema odustajanja!
mare41sad te čeka još ulazak u klub B&B - (big bubies!
)
mare41, baš mi je drago da je izlet bio lijep!![]()
![]()
Mare~~~~~~~~~~~~~~
Svima slani pozdrav s mora.![]()
Mimek, brijem da je trudnički prah ko vino... što stariji to bolji!![]()
[QUOTE=Mimek;1717169]marerastopih se. ljubim vas sve ******* evo trudničkog praha koji nije doduše iz Praha, ali star je osam mjeseci, pa će valjda pomoći
glacova ja se čak ni u ovoj fazi trudnoće ne mogu pridružiti big bubies klubu
Mimek![]()
nisam baš sigurna (vidi svoju sliku!) u to!
i sad čitam i ne vjerujem - osam mjeseci!? Kad je to prošlo!?
Nadam se da će i svim novim trudnicama zahvaljujući tvom prahu i gričankinom povlačenju za nos sve proći u redu i tako brzo!![]()
glacova, kako je, što se radi? Šetnjice ili krevet, fotelja? ~~~~~~~
mare41za tri u jedan~~~~~~~
Ja baš nemam dobre vijesti s današnje folikulometrije, moji su folikulići malo zastali u razvoju.
Vodeći je narastao svega 1 mm u dva dana, sad je na 14, a 12. je dan ciklusa.
Dr me naručio opet sutra ali već polako gubim nadu. I dalje smo na 2 menopura i vjerojatno da nećemo dobro proći u ovim polustimulacijama.
Da li ima tko kakva iskustva s rastom folikula i dobivenim jajnim stanicama, je li to baš u korelaciji?
andream, kod mene su uvijek rasli 2 mm na dan, ali u ovom zadnjem stimuliranom (gonali+cetrotide) samo po 1 mm dnevno uz jedan zastoj nakon inekcije cetrotide. Folikuli su bili lijepi, a rezultat - jedan pobjegao prije punkcije, u preostala 3 bile su js. Jedna se odmah raspala, druga se nije oplodila i treća je u startu bila skroz ok. Da smo punkciju radili dan prije, možda bi bile dvije dobre js u startu, tako da sve u svemu ovaj sporohodni i nije tako loš...I znam da je bilo dosta pozitivnih ishoda u takvim slučajevima. Npr. Superman![]()
tiki, ajde hvala što si me bar malo utješila. Možda će me sutra slati da vadim estradiol.
Naravno da sada sumnjam u dobru terapiju, ali što mogu, idemo dalje, nadam se da će nam bar taj jedan biti kakva takva utjeha...
Andream, moji folikuli su uvijek sporovozni, stimulacije mi traju po 12, 13 dana ali do sada smo uvijek dobijali dobre js osim u zadnjem protokolu sa Cetrotide. Pod dobre mislim da sam imala dobar procenat oplodnje i broj zametaka za transfer.
Mare,glacova, trudnice i sve ostale potencijalne trudnice![]()
sorry, ne stižem pratiti forum svakodenvno, pa se tek sad javljam. na SD sam.
čitala sam o cistama.... ova mi je godina tako šuplja sa postupcima da mi nikako ne odgovara 3mjesečna pauza, ponovo...danas nema ciste, a jedan folikul negdje jaaako daleko, na sasvim nedostupnom mjestu, kaže dr. ali danas nije bio moj dr već neki na zamjeni, pa ne poznaje slučaj, a onda je odmah suzdržan u procjenama. sutra ću vidjeti što dalje.
pozdrav svim kokama!
Već sam bila jutros malo radit, al kratko, sutra sam doma jer sam se vratila prehlađena pa onda u utorak normalno na posao. Nisam se ni sjetila da bi se mogla razmaziti, al nadam se da budem ako beta bude pozitivna. Što se tiče kratica, po gradu ima puno grafita: ZM u prekriženom krugu, ja to uvijek pročitam kao zadnja menstruacija
.
andream~~~~~~za folikuliće.
marta7~~~~~za sutra
Posljednje uređivanje od mare41 : 10.10.2010. at 12:57
Ma ipak bolje tako glacova, pogotovo ako ti paše. Meni je u zadnjem postupku dr. napisao mirovanje, prvi puta tako. U stilu B&B (bad and breakfast) mi je jedino taj puta pasalo, ali na žalost bilo je samo poslije posla. Zato uživaj!
Zadnja M (nakon recimo izležavanja poslije posla) mi je bila u krpicama (sorry na izrazu); od 17 transfera 3 puta je bila takva. Ne znam zašto stalno pomislim da je to znak da je bilo pokušaja implantacije? Vjerojatno griješim ...
mare41draga moja za prekrasne embrije. Ti si 100% naša trudnica.
Svim dragim kokicama iz mog najdražeg kluba puno pusica šaljem i želim im puno sreće u postupcima, u kućnim radinostima.
Mi sutra gibamo za bolnicu i dr je rekao da za 10-14 dana radimo carski rez. Danas smo 36+2 i kada budemo blizu ili punih 38 tjedana naša princeza stiže. Uzbuđeni smo jako i živimo nas dvoje za taj trenutak.
Draga Rozalija, sretno!
Mare, glacova ~~~~~~~~~~
Dobrodošlica (sa zakašnjenjem) gogi69
Trudnicama, mamama i svima na čekanju![]()
Rozalija, ~~~~~~~~~~~ za skori najljepši susret s bebicom. I ja sam prošle godine u ovo vrijeme kretala za bolnicu, i u 38.tt rodila curku.