Mare, sigurna sam da bi mogla žmirečki nacrtati svoje cvjetiće
Vikki, gdje si???
Mare, sigurna sam da bi mogla žmirečki nacrtati svoje cvjetiće
Vikki, gdje si???
AB, ni ne gledam ih do testa da se ne vežem, drugi put ću bolje razmislit hoću li stavit sliku
vikki
Ma, ko ih j...
Imaš pravo, treba odmah od početka strogo, he he...
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 14.10.2010. at 14:56
Kao da svi mi moramo prvo nešto odraditi, netko samo čekati dok ne sazrije kao majka, a netko proči sve te silne doktore da bi pokazao svemiru da to stvarno želi. Moja mama je ostajala trudna i kad treba i kad ne treba, a moja dobra frendica je prošla muke i muke kod nas i vani po doktorima sa bivšim dečkom, a sa sadašnjim je 5 puta ostala trudna u 5 godina.....eto, samo mirno, strpljivo i predano....
Mare, koji drugi put?... To su pupoljci koji će se za čas rascvjetati.
![]()
![]()
vikki nam je debelo prehlađena, al čak ne može ni doma odmarati i piskarati po forumu.
mare![]()
Mare, jedva cekam super vijest...ovdje me trudnoce najvise vesele![]()
andream, mislim sutra ne tebe
Svima kisikisi!
Glacova, znaci jos smo uvik mlade))
Ja nikako dobiti da pokusam s prirodnjakom, cekam je od devetog
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala curke, baš ste me razvredrile.
Da znate samo koje crne misli sve imam - od toga da su malci popucali pa sve do toga da nećemo imati nijednu JS... vidjet ćemo sutra, javim vam odmah, naravno ...
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra![]()
da se ne ostvare tvooje crne slutnje već naprotiv za dvije prekrasne JS vibram ja od ranog jutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
na putu sam pošalji sms
evo me s punkcije, na žalost (a možda i sreću - vidjet ćemo) imamo samo jednu JS.
malo se i doc čudio da je tako loša reakcija nakon 31 menopura.![]()
Andream, držim palčeve! Ako bude drugog puta (ne daj Bože), pokušaj pratiti cure koje pokušavaju na Vg dogovoriti protokol s cetrotide, u sličnim godinama (tikica_69) ili dogovorit protokol sa suprefact sprejem i gonalima. Sretno!!!
Ina, svakako,. I dr K koji je danas bio na punkciji rekao je da idući put ako bude idemo s nečim drugim. Danas je jedna cura bila na punkciji s femarom koju je kupovala.
Pitala sam i da li je to uslijed decapeptyla, rekao je da oni sami po sebi nisu "krivi" za tako slab rezultat.
Andream, držim fige za tu jednu, da bude dobitna!!! Kakva ti je bila punkcija? Anestezija, ili bez?
Andream, ne znam zasto bi decapeptyl trebao biti krivac, ja nikada nisam ni koristila nista drugo za supresiju i ne mogu se pozaliti. Prije bih rekla da ti je trebala jaca stimulacija, mozda samo pocetak s Gonalima pa dalje Menopuri. Navijam da se ta jedna izbori do kraja.
Imamo li mi mozda novih trudnica u klubu?
Taco, to ti dolazi od toga da je jednoj curi, low responderici, Lučinger rekao da je decapetyl prejaka supresija za njen case, a znaš kako se svi, ja prva, lovamo za svaki pridjev o lijeku u potrazi za dobitnom kombinacijom...
Andream, nadam se da će ova jedna stanica biti sasvim dovoljna
Mare ... vibram
Nešto mi je ostalo u sječanju da bi se danas trebala objaviti neka beta ... ili?
Cure, izgleda da će nas se dosta družiti u ponedjeljak ... veselim se![]()
Aurora, samo za opuštanje u žilu, ali za taj jedan moglo je i bez toga, skoro pa bezbolno.
A za gonale, definitivno da - to je i dr T komentirao, druga priča što ih bolnica trenutno nema.
Andream za bingo je dovoljna i jedna JS, a ja vibram da to bude upravo tako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nije još vrijeme za bete, Glacova će prva objaviti veeliku betu (18.10.) a onda i Mare (22.10. ali vjerujem da će Mare potrošiti testić ranije, jel da?) .... eee, jedva čekam!
Koke![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~andream za tu jednu da bude dobitna!
Andream,za borca u labosu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream za jednu ali vrijednu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
hvala cure na vibrama. moram priznati da uistinu ništa ne očekujem i da sam već mislima u prirodnjaku nakon M.
andream, obicno kad covjek nista ne ocekuje, padne u nesvjest od soka![]()
andream, nadamo se najboljem! Dal' ćeš sutra nešto znati?~~~~~~
Što se supresije tiče, uvijek sam bila na suprefactu i nije negativno utjecao na rast folikula no samo jednom sam, u ovom zadnjem postupku imala cetrotide i nakon prve inekcije folikuli se dva dana nisu pomakli. Kasnije da.
Već sam pomislila pa kako to da ne znam za današnju čekalicu, eto gričanka mi je potvrdila, glacova je prva betica u ponedjeljak~~~~~~~~
aleksandraj
tikica_69 već sam nestrpljiva, kad krećeš?
AMH kao i druga vađenja krvi dolaze u bolnicama u obzir samo ujutro? Subote i poslijepodne ništa?
Tiki_a, samo jutarnja varijanta dolazi u obzir.
Jedna od nasih potencijalnih trudnica je i danas mogla raditi testic. To je dobar znak kad ima strpljenja da se obraduje tek u ponedeljak.
taca, slažem se sa zadnjom rečenicom, nestrpljivije ja čekam njene rezultate![]()
danas forum opet jako šteka al evo uspjela sam se ubaciti da vam javim za sada dobru vijest da se moj junak na kojem je rađen ICSI za sada pristojno "drži" i da bi tranfer trebao biti u ponedjeljak.
Ako ovo bude dobitan postupak onda se čuda stvarno događaju jer sam prije dvije godine na isti dan imala tranfer a beta je bila 1.11. kada bi trebala biti i ovaj put.
Sad se zezamo da je ovo naš ispravak domaće zadaće
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
a još jedna pojedinost, primila sam u oba dva postupka točno isti broj menopura (31).
andream bravo za tvog junaka i nadam se da ove podudarnosti nešto znače (kao kod spašenih rudara br. 33).
andream, BRAVO za junaka! A da se tako sve poklopi, to je pravo čudo već sada. I još je nevjerojatnije kad znamo da istu priču ima i Ginger. Znači očekujemo od mrvice da ostane kod mame~~~~~~~~
Andream, držim palčeve! A propos broja primljenih ampula, obično je on "po ženi" sličan.
Mare, kako tvoji simptomi?
Taca, kad su ti nalazi briseva gotovi?
Kod mene potop, nadoknađujem zadnja 3 mjeseca polipiranja kad mi je m.bila izuzetno oskudna. Već 3.dan sam na kontracepciji, još 3 tjedna i počinjem s pikanjem
vikki, Glacova, Gričanka, Mimek, Andream i ostalima, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Mislim da bi bilo jako lijepo da se sutra kucnemo Glacovinu betu, a u srijedu za Marinu! Bit će to veliki tjedan za ovaj klub!![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 17.10.2010. at 10:55
...X ...~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice za sve:
* Glacova - za tvoju betu sutra
* Andream - za ET odličnog embrija i sudbinske podudarnosti
* Mare - za tebe i tvoj angažman oko dogovora za kavice (naravno da sam za srijedu)
* AuroraBlu - za skorašnji start ... vidim da si napunila baterije
* Vikki - Samo ozdravi nam tii navrati malo u srijedu
* Mimek ... vama dvjema mah, mah
Drage koke, svakoj želim bezbrižnu i vedru nedjelju s finom papicom (fali slourrrpsmajlić )
![]()
Super za srijedu.
(ne volem mislit o simptomima, al rado bih se odmorila od pms-a, ovako ili onako)
svima kiss
evo zvala malo prije biologicu pa da podijelim i s vama - embrijić je "jako lijep", 4-dijelni i sutra je transfer u 11.
jaaaako sam sretna (malo je reći), već govorimo maleckoj da ima seku ili bracu (poblenavili i mi, što ćemo drugo)...