Page 28 of 94 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast
Results 1,351 to 1,400 of 4682

Thread: 39+ (Klub Q10)

mare41's Avatar

Mimek, zatitram kad te vidim tu, pomislim da si išla roditi, bude skoro, držim fige. Meni ovaj mjesec nije tmuran jer imamo novu 39+ trudnicu.

tikica_69's Avatar

Mene nakon O prestali jajnici rasturati....jupiiiii
    Mimek, jedva cekamo da nas razveselis

sretna35's Avatar

Quote Originally Posted by Mimek View Post
    drage moje koke di ste ? znam, znam ovaj mjesec je tmuran i ružan, ali nadam se da ću ga uskoro uljepšati
    jedva čekam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andream's Avatar

evo podižem nas malo iz prašine, nešto smo utihnule...
    mi smo opet u niskom startu, evo danas mi je dr R na forumu odgovorio da imam odlične hormonske nalaze (naravno, primjeren našem klubu) i da ne trebam nikakve dodatne pretrage raditi pa sad naravno odmah krivim da je sve bio loš ciklus. sad se nadam da će mi četvrtak donijeti lijepo iznenađenje na UZV-u ...
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
    Aurora, ne javljaš se, jesi pikalica?

taca70's Avatar

Andream, prema odgovoru dr.R rekla bih da preporucuje jacu dozu gonadotropina za iduci put.

AuroraBlu's Avatar

Meni danas popodne prva pikica. Tko nam se pridružuje na kavi sutra? Mare i ja smo se dogovorile već u 4, budući da ja moram doma na pikanje

Andream, držim fige za lijepi folikul preksutra! Možda se vidimo, ja sam u ponedjeljak na prvoj folikulometriji.
    Mimek, Gričanka, Taca, Vikki, Mare, Glacoa, Tiki i ostale

andream's Avatar

Quote Originally Posted by taca70 View Post
    Andream, prema odgovoru dr.R rekla bih da preporucuje jacu dozu gonadotropina za iduci put.
    e da, to sam i ja pomislila (napisao je uz korekciju terapije), e sad pitanje je jel će mi bolnica dati jaču dozu idući put, standardni problemi...
    Aurora, ~~~~~~~ za uspješno pikanje i ako sam gore u pon. vrijeme je da se upoznamo

mare41's Avatar

andream, ja moram pohvaliti nalaze, ko u curice

AuroraBlu's Avatar

Andream, ako ti ne daju, ti kupi sama nekoliko menopura pa pojačaj dozu. R.će ti reći na koji način da pojačaš, kad mu napišeš protokol koji dobiješ idući put.

andream's Avatar

i to sam pomislila, aurora... nadam se da će se ipak prije novog stimuliranog dogoditi čudo, sad se imam razloga nadati

sara38's Avatar

Aurora sretno s pikanjem. (Još malo pa ću i ja za tobom)
    Andream ~~~~~~~~~ za tvoj folikul (bravo za nalaze).
    Svim curama u klubu

Pozdrav svim curkama

AuroraBlu's Avatar

A nema nam Mojce dugo, hm...

Nego, ima li koja od cura koja će sutra doći na kavu možda za posuditi onaj privatni recept za dexamethazon nisam još odlučila, a možda bi ga uzela ako mi dođe volja, he he...

zedra's Avatar

AuroraBlu, opet ti kemijaš. Takva sam i ja...mislim da Dex ne može naškoditi..a ide valjda 0.5 do 1 mg na dan. To još provjeri!
    ~~~~~~~~~~~~~~za tebe iz petnih žila!!!!!!

AuroraBlu's Avatar

Zedra, ako si ga ti uzimala - od kojeg dana je to bilo? (a eto, jedno vrijeme me i fragmin držao, ali sam od njega odustala )

Mare, ti si mi rekla, ali sam zaboravila... od punkcije, ili???

zedra's Avatar

Nisam ga uzimala. Znam da se kod kasne kongenitalne hiperpl. uzima od 1 dc, a ovako ne znam...Mislim da su u Pragu to cure uzimale.

tiki_a's Avatar

AB, andream, sara38 - cure od akcije; bit će podmlatka u klubu, jedva čekam! tikica_69, kad si nam ti na redu, prosinac ili ranije?
    Mimek

mare41's Avatar

Aurora, može od punkcije, a može i od transfera, no problem.
    tiki, nije te bilo na kratko?

tiki_a's Avatar

mare41 , tu sam, čitam i pomalo pišem...gruntam o prirodnjaku i malo me strah jer mislim da polako pa sigurno ostajem bez redovitih O ...Možda se zaletim na uzv u narednom ciklusu, oko 24.11....I stalno mislim kad ćeš ponovo u akciju da se pridružiš gričanki, Seli.., ne da mi se čekati

mare41's Avatar

hvala ti tiki, ne znam šta bi ti rekla za čekanje, al još čekamo
    Last edited by mare41; 09.11.2010 at 19:51.

tikica_69's Avatar

Cure, ja vjerojatno necu stici na danasnju kaficu
    tiki_a, ja ti krecem u drugoj polovici 12. mjeseca...valjda nece svi otici na GO tada

Mojca's Avatar

Curke, ni ja neću moći... nešto mi se jako zakompliciralo pa moram popodne van grada pokušati to riješiti. Drž'te mi fige iako nije direktno vezano za trudnoću.
    Uživajte u kavi... (a tak sam se veselila... )

AuroraBlu's Avatar

Tiki, nije te Mare još nagovorila na Prag? Čekamo svakako tvoj prirodnjak krajem mjeseca

tiki_a's Avatar

tikica_69, i ja sam razmišljala o sredini 12-tog mjeseca i shvatila sam da mi je to prerizično pa ću ipak ovaj mjesec provjeriti kako diše moj desni j.
    AuroraBlu, u jednom sam se periodu gotovo odlučila na Prag, ali sada sam baš jako bezvoljna na tu temu, za donaciju js nemam novaca, a donacija zametka mi više i nije tako privlačna i ponovo troškovi bez garancije na uspjeh...ne da mi se...po sadašnjem raspoloženju sigurno ne idem u Prag. A nemam snage odustati, malčice se još nadam jer se sjetim naše iva_luce koja je uspjela u mojim godinama. Ali ako mi se zaredaju ciklusi bez O, morat ću odustati, zapravo prijeći konačno na kućnu radinost ...što li je to?
    Mojca~~~~~šaljem.

sretna35's Avatar

curke nadam se da uživate na kavici, očekujem barem kratak izvještajčić, ja nisam mogla jer sam imala zakazanu psihoterapiju

Marnie's Avatar

Oprostite cure, nisam mogla doći na kavicu. Evo nisam se stigla niti javiti prije da neću moći doći, tolika mi je ludnica bila na poslu .

Mojca's Avatar

AB, hvala za brigu od pred dva dana... tu sam, živa i živahna... ali na žalost na nekim drugim područjima života... na poslu je i dalje ludilo, pa na to još i revizija. Ako se sjetim sve vitamine popiti mislim da dan nije bio promašen.
    Sretno ti s pikanjem, najradije bi ti poželjela da svaki "pik" da po jednu js, ali bojim se da bi to moglo biti malo previše , pa ću samo reći: nek' ih bude dovoljno i nek budu prvoklasne! (Znam, jurim s željama... ali ne mogu si pomoći...)

Tiki_a hvala za vibrice... za sad smo odkomplicirali zakomplicirano... i molim boga da tak i ostane.

Nadam se da vam je bilo lijepo na kavi... veselim se sljedećoj (klupskoj) kavi.

Curke drage redom sve... laku noć.

AuroraBlu's Avatar

Tiki, onda korak po korak, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan lijepi prirodnjak ovaj mjesec!

Sretna, ne mogu ne komentirati - i naše kavice su psihoterapija, besplatna
    Taco, hvala za recept, dobila sam 2 kutije (koštaju 5 kn, sve mi je bilo smiješno), teta u apoteci se jedino bunila da nema žiga na receptu

Uvijek mi vas je sve drago vidjeti...

Mimek's Avatar

evo cure dr me naručio za sutra na skidanje serklaže, a kad se vratim dižem se samo pi-pi tako da izdržim bar do ponedjeljka. Možda još zvirnem koji put, ali mislim da je ovo moje zadnje javljanje u jednom komadu.

mare41 da ne titraš više poslat ću ti poruku kad rodim, pa evo tebe koja apedjtiraš liste, organiziraš kavice i sl. molim da curama objaviš moju sretnu vijest. To ti je ono kao kad na vjenčanju baciš buket tako ću ja tebi baciti poruku da ti budeš jedna od sljedećih.

Kad primim svoj smotuljak mislit ću na sve vas i obje ćemo vam poslati vibrice naše ljubavi da se i vi što prije zarazite istom

AuroraBlu's Avatar

Mimek i jučer sam se pitala gdje si i jesu li te odveli već

Pod anestezijom će ti skidati šavove?
    Svakako nam se preko nekoga javi. Veselim se skorašnjem susretu tebe i Doris

mare41's Avatar

Mimek, mislim jako na tebe i da vama curama bude najljepši susret

taca70's Avatar

Mimek, jucer smo se na kavi zapitale kako izgleda opustena pacijentica i zakljucile da si ti savrsen (a mozda i jedini) primjer.
    Jedva cekam da poskocimo kad nam javis radosnu vijest. Sretno.
    AB, znas da kod naseg dr. uvijek nesto nedostaje, srecom ne jako bitno.

tikica_69's Avatar

Mimek
    Evo da se i tu izjadam i kopiram svoj post sa Vinogradske....
    Eto zvala sam, i mene su prebacili iza Nove a kako se vracaju 17.01. i ja mogu tek u veljaci na postupak, ocito, s obzirom da datum kada cu dobiti M.
    Znam da bi sestre bile bedaste da ne iskoriste svoj GO, kao i doktori, no smatram da se moglo to organizirati da jedna sestra, jedan lijecnik i jedan biolog budu gore preko Bozicnih, a drugi preko novogodisnjih blagdana, kao sto to svugdje drugdje rade, pa i u mojoj firmi. Ne moze se zbog godisnjih zatvoriti cijeli odjel u bolnici.
    Ocito je da se tom minimalnom kolicinom lijekova i tim otezanjem ipak na neki nacin od strane Min. zdr. koci medicinska oplodnja u Hrvata.
    Stvarno je zalosno da zena u 42. godini jedan jedini postupak ceka od lipnja ove godine i nece ga docekati jos bar 3 mjeseca.
    Nisam uopce tuzna zbog toga sto mozda necu imati priliku postati jos jednom majka, nevjerojatno sam bijesna!!!!! :smajlickojigutimilinovica:
    Ja nemam vise zivaca za ovo...ako procitate u novinama da je netko ovaj vikend opljackao nesto (banku, pumpu, kladionicu) u ZG, to sam ja.....Skupljam pare za van!

glacova's Avatar

Mimek sretno!

sara38's Avatar

Ja ovo uopće ne kužim i siteme rada po bolnicama. Zašto naručuju pacijente u 12. mj kad već unaprijed znaju da su blagdani, da se ide na GO (zimovanja, skijanja) i dr. Pripremaš se i fizički i psihički u svaki postupak i onda se netko sjeti prebaciti postupak za 3 mjeseca. Užas! Ma koji GO u 12. mj? U mojoj firmi rade se i vikendi i blagdani. Ide se na GO kad se može. Tikica_69

glacova's Avatar

u zadnje vrijeme ne stignem pratiti sve forume,puno propuštam,znam,ali ako ima još ovakvih obavijest za njih!

15.11.2010. Latinica - MEDICINSKA OPLODNJA - TKO NEMA PRAVO NA SREĆU

U Hrvatskoj se svaki šesti par bori s problemom neplodnosti, a u
    Zagrebu je neplodno čak 28 posto parova. U srpnju prošle godine započelo je teško i nazadujuće razdoblje za osobe koje se u Hrvatskoj bore s neplodnošću. Medicinski potpomognuta oplodnja kakvu smo poznavali dotad, ona koja bi pacijenticama i pacijentima pružila optimalno rješenje, ona koja je naše liječnike svrstavala u sam svjetski vrh te grane medicine, prestala je postojati. 17. srpnja 2009. usvojen je Zakon o medicinskoj oplodnji. Hrvatska je po svome restriktivnom Zakonu postala jedinstvena u Europi - ni jedna druga zemlja nema ovakva ograničenja.
    •Urednik: Suzana Gotthardi-Pavlovsky
    •Urednik projekta: Denis Latin
    Prebacite svoje male ekrane na prvi program i pogledajte šta nam rade u 21 stoljeću !!
    Gosti u emisiji : državni tajnik za zdravstvo, dr. med. Zvonimir Golem, teolog i etičar, dr. soc. Vladimir Dugalić, potpredsjednica SDP-a, dipl. pol. Milanka Opačić,Alfred Kniewald, mr. biol., Ivana Zanze (Udruga RODA),Tihana Kunštek (Udruga BETA), dipl. soc. Katarina Vidović (radikalna feministkinja) i Katarina Begić Sivac (Udruga BETA).

mare41's Avatar

glacova, hvala, obavezno gledamo!
    (često se sjetim tvog potpisa, to je i moj moto).
    tikica, to je očito politika kuće, dovoljno ih je da tako ne moraju raditi.
    Last edited by mare41; 11.11.2010 at 13:23.

AuroraBlu's Avatar

Ove godine su čak i produžili, prošle godine nisu radili do 11.1.- točno se sjećam, a ove godine još tjedan duže... Ali koliko sam shvatila, to je tradicionalno tako, i ne samo u vinogradskoj nego i po drugim bolnicama (osim možda u Petrovoj??)

Meni je, što se odgađanja tiče, proljeće bilo najgore jer 4.i 5.mj.nisam mogla u postupak jer baš u "moje dane" nije bilo biologa, a u 6.mj. su svi išli u Rim, i onda je došlo ljeto... i prođe 6 mjeseci...

Glacova, naravno da ćemo gledati!
    Tikica69, potpuno opravdavam tvoj bijes, situacija je stvarno za .
    AuroraBlu i Andream ~~~~~~~~~~~za vaše folikule, neka rastu
    Mimek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kofi družice (drago mi je što sam neke nickove s foruma konačno spojila s naličjem )... i ostale koke ...

mare41's Avatar

AB, da tako rade po drugim odjelima po bolnicama, ili da to naprave sve druge službe koje postoje za nas 24 sata dnevno...?? Postoji opravdanje za LJ i PFC jer je po jedan dr, al tamo gdje su 2 tima-niks opravdanje, al možemo se žaliti upravi vodovoda....
    Gričanka, sjajiš, prekrasna si trudnica

taca70's Avatar

Tikica, mislim da ce i mene sacekati ista sudbina. Kako god izracunam, ne stignem prije Bozica na transfer a prema ciklusu iduca sansa mi je kraj sijecnja. U Petrovoj je do sada bilo da primaju za 12.mj one koje dobiju m do 5.12.

andream's Avatar

Tikice, i ja sam danas pitala sestre da li se bar mogu predbilježiti za postupak kao što je to slučaj u drugim bolnicama (Petrova npr), bar za ožujak ili dalje, rekla mi je da ne mogu. Po meni bi i sve bolnice trebale biti jednoobrazne, dakle ako je nekome sad bio neuspješan postupak bar da zna kad je opet na redu.
    Ali eto bar dobra vijest da mi je danas 8dc, folikul 12, endo 7,1... bolje nego pod stimulacijom. U subotu imam opet UZV, tko zna možda nam se priroda smiješi ...

AuroraBlu's Avatar

Andream, pratim te... iza tebe sam 4 dana, sigurno ćemo se u ponedjeljak vidjeti gore, ja sam u 9 na folikulometriji, 8.dc.
    Folikulić i endo su ti super!

aleksandraj's Avatar

Stvarno je zalosno da zena u 42. godini jedan jedini postupak ceka od lipnja ove godine i nece ga docekati jos bar 3 mjeseca.
    Nisam uopce tuzna zbog toga sto mozda necu imati priliku postati jos jednom majka, nevjerojatno sam bijesna!!!!! :smajlickojigutimilinovica:

Potpisujem....

andream's Avatar

Aurora, pa mi smo sad već pravi vlakić... ma doći ćemo i mi do odredišta, ne brinem ja

Snekica's Avatar

Ne mogu vjerovati da te nije htjela/mogla naručiti! Mislim da bi to trebalo svakako ići pod nešto što se podrazumijeva! Nije dovoljno da nas onaj idi....nešto omalovažava ovim zakonom, još nam i to fali! Sorry, još nisam u vašem klubu, ali kad ovo vidim, naježim se! Ja u Petrovoj nisam ni uspijela izgovoriti moju želju za dalje, ona me već pitala da li mi odgovara ožujak 2011! I to telefonski, dok sam joj javljala za betu! Šaljem kiss sestri!

tiki_a's Avatar

tikica_69, ma strašno, kao da nije dovoljno što zbog naših ovakvih ili onakvih ciklusa moramo odgađati, a ponekad se netko i razboli, i onda još čekaj zbog praznika, a poslije ciklus starta jako kasno i prođe pola godine.

Draga naša Mimek
    Mojca za uspješno praćenje popijenih tabletica . Ja sam ih svela na razuman broj pa mi nije problem - šumeću cink+C popijem na poslu, 800 mg folne isto na poslu, a doma 75 mg DHEA. To mi je dosta.
    andream, ovo su meni najljepše brojkice 8. d.c. ~~~~~~~šaljem
    Kokičice pusa!

Shanti's Avatar

Jedan zagrljaj Mimek, dok je još 2u1

Gričanka, sjajeća trudnice, nadam se da ću tebe i sve vas buduće sjajeće trudnice i ja uskoro vidjeti na nekoj kavici
    Last edited by Shanti; 11.11.2010 at 21:28.

sretna35's Avatar

Shanti baš te je lijepo čitati ovdje kiss maloj Shantici

Mimek mislim na tebe danas posebno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cure

tikica_69's Avatar

Shanti, pusa tebi i tvojoj zvjezdici
    Cure, ja mislim da odustajem...jucer sam to rekla muzu....da ne mogu vise ovdje ovako s nasim zdravstvom. Nemam ja zivaca za to, presrcana sam
    Radije nista ne radim nego da me netko ovako muci i igra se s mojim zivcima...
    Last edited by tikica_69; 12.11.2010 at 10:34.

Page 28 of 94 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast