Mare, tnx ...
Shanti & Zvrkica ... i ja se nadam skorom viđenju na kavici, a često, često mislim na vas![]()
Mimek , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koke, kokice .... svima![]()
Mare, tnx ...
Shanti & Zvrkica ... i ja se nadam skorom viđenju na kavici, a često, često mislim na vas![]()
Mimek , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koke, kokice .... svima![]()
Tikice, ne odustaj zbog sustava... ja sam jednostavno ufurana u film da je to nešto sporadično što se događa dok smo zaokupljeni drugim stvarima... a onda opet, veća je šansa da smo pa makar u prirodnjaku nego u "home uradcima" u kojima je uvijek bila velika nula, iako je kod mene navodno "sve pet", a spermiogram MM "i nije tako loš". Jel možeš bar do tada vrtiti prirodnjake ili nešto laganije?
Svima ~~~~~~~~~~~~ od nas.
Tikica69, ja sam vec tako izvisila u 07/07 jer mi je ciklus padao kad su oni vec bili na go a nisu me htjeli primiti u 6.mj jer sam zakazana za 7. pa su me prebacili na 9. Medutim u 9.mj na uzv cista pa 2mj. cekanja da prode, pa prekid postupka 8.dc zbog druge ciste pa cekanje 3mj da produ Bozic i NG i tako je izmedu moja 2 IVF-a prosla godina i 5mj. Na kraju svega opet sipak.
Tikica, mene su "ganjali" godinu i pol dana samo zbog j.....g HSG-a. Nisam mogla u postupak dok ne odradim taj HSG. Pa kako imam rane ovulacije, dužu M, pa HSG treba napraviti prije ovulacije, pa u bolnici non stop pokvarena aparatura, pa ja na kraju odem privatno u IVF u Zg, pa na kraju završim u "Citu" u St. Ode vrime samo tako........A tek pretrage..... one su trajale dvije godine i dan danas ne znaju šta je.......
![]()
Ma, samo sam htjela reći koliko živaca treba za sve ovo.......![]()
tikica_69, pokušaj sada privatno negdje jedan prirodnjak, tu lijekova nema, a postupak je upola jeftiniji ako dođe do transfera.
Meni stigla M, 19-ti d.c.![]()
Možda bi mogla u Vg raditi prirodnjake do nove stimulacije? To je sada moja strategija...
i prirodnjaci su nešto, meni eto nakon svega i svačega klomifesnki bio bingo i to u poodmakloj dobi, ako u VG primaju u prirodnjake svaki mjesec to je super, tako sam i ja hodočastila na VV između stimulacija
evo ja već obavila UZV i sad guštam u kavici.
Danas folikul 14 (10dc) ali ovaj put na drugoj,lijevoj strani koju dr prošli put nije ni zapisivao, a ovaj od 12 stoji na mjestu. A točno sam ujutro osjetila i neku tupastu bol na toj lijevoj strani.
Vidjet ćemo u ponedjeljak nastavak.
Svima ~~~~~~~~ od nas, gibamo na ovo lijepo vrijeme van.
oho andream pa to bi mogla biti i dva folikulića...super...
i mi odosmo na Jarun čim se probudimo
svima mah mah
Drage moje, neko vrijeme sam izbivala, djelomično opravdano, tiki-a, i dok ne iščitam što se sa svakom od vas zbivalo u međuvremenu, svima jedan veliki
i
.
Vikki, lijepo da si opet s nama, baš sam mislila na tebe.
Danas je u Vg bila jedna ženica u najboljim godinama, rekla bih za naš klub, i došla dogovoriti prvi UZV, s pozitivnom betom. I to u prirodnjaku. Baš mi je to "dalo krila", osjećala sam se jednako dobro kao i ona...
Moj folikul danas na 15-ici na 12dc, ova dva dana malčice je usporio rast, pa ga sutra opet gledamo.
Svima ~~~~~~~~~ od nas.
Andream, mimoišle smo se. Odnosno, kad sam ja došla ti si s Rikikiki pričala, kasnije mi je ona rekla da si to bila ti
Lijepo napreduje tvoj folikul, 15mm na 12.dc u prirodnjaku mi se čini baš ok.
Ja bila na prvoj folikulometriji, 8.dc imam folikule 9, 12, 13. Stvarno ništa spektakularno... nastavljam s 3 menopura. Endo je 7, i preksutra sam opet na uzv.
Vikki, ipak je ljepše kad si tu
Mimek, nadam se da si još 2 u 1
Mare, Taca, Gričanka, Tiki...
Tikica, odi na prirodnjak dok čekaš!![]()
Aurora, možda se vidimo i prekosutra (ako me doktor poželi vidjeti još na folikulometriji u srijedu)
Za osmi dan ciklusa rekla bih sasvim solidno, puno bolje nego što su bili moji jadničci![]()
andream, AuroraBlu ~~~~~~~ za vase folikule!
vikki
Ja sam od danas punopravna clanica kluba 39+! Nadam se da me primate, nastojat cu se svako toliko javiti...
A evo, i koristim priliku da vas zakasljucam trudnickim vibrama!
Enya ...SRETAN ROĐENDAN... naravno, dobrodošla u klub!
( ... i već u startu si podigla pozitivnu statistiku kluba :klap)
AuroraBlue , Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule
Mimek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vikki ...
Mare, Taca, Tiki, Glacova, Sretna, Shanti, Mojca, kokice ... svima veeeliki![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 15.11.2010. at 12:17
Andream, AuroraB za vaše folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~!
Enya dobro došla i sretan rođendan! (nisam više najmlađa
)
Enya, sretan rođendan!!!!
Sara, u kojoj si ti fazi? vidim da je postupak u tijeku..
Enya ... sretan ročkas!!!
Andream, AuroraBlu .. vibrrrr![]()
Tri vinogradske akcije i jedna riječka-naprid naši![]()
draga enya sretan rođendandraga trudna punopravna članice
Jutro curke drage, evo nakon kraćeg izbivanja s najdražeg foruma, javljam da smo dovršili "ono nešto veliko" čime smo se zadnjih godinu i pol intenzivno bavili... Misija je uspješno završena u petak, kućica na Žumberku je sad naša i odahnuli smo. Zvuči kao da je ovo totalno off topic, ali meni, odnosno oboma, donosi toliku količinu pozitive da će definitivo djelovati na sve hormone koji potpomažu oplodnju, tako da i nije skroz off topic.Sve vas pozivam da svratite ako vam je do divljine, plavog neba, čistog zraka, mirisa trave...
![]()
Osim toga, javljam da sam odlučila otići u Cito na konzultacije... sutra u 11.30 kod dr. Š. Uf... Sad sam se naručila i već me počelo šarafiti po trbuhu...
mojca prekrasno, a tvoj poziv ću rado iskoristiti u proljeće kad tamno na Žumberku sve zazeleni i procvijeta
cure jel' se itko čuo s Mimek? koga je ono zadužila za komunikaciju
andream jel rastu?
sara38 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna, no sikiriki, Mimek je pod kontrolom, Mojca, ja već vidim hrpu nas na Žumberku na proljeće, svak donese po nešto i tulum
![]()
andream, nije dobro da probada, tako je i meni pobjego pred punkciju, al nadam se skupa s tobom...
Mojca, dr. Š. je super..ima vremena za razgovor, pazljivo sluša i ja sam prezadovoljna bila. Vjeruj CITU jer u posljednje vriijeme imaju super rezultate...ja ovaj mjesec odustala jer mi svekrva dobila gangrenu pa ne znamo sto ce biti![]()
Tikice, ti si zakon!!!i za sve što si rekla, i za izgled!
Mojca, odlične vijestiNa proljeće smo kod tebe, a jako me zanima kako će sutra proći konzultacije. Javi nam se čim budeš mogla. I ja sam kandidat za Cito...
Andream, ~~~~~~~~~ za uspješan lov!
Dolazi li netko od vas na kavu danas? Ja se piknem na poslu, pa dođem oko 6, iza 6.
zedra, bar mi s 40 i kusur to dobro znamo
AB, ja sam tamo među prvima, ko i uvijek, štreber![]()
Tikice bila si odlična!!! Kako si ga isprašila haha. Natjerala si ga da sam sebe diskreditira gomilom tako očitih laži (pogotovo on odmrzavanje-zamrzavanje)!
Andream~~~~~~~~~~~~~~~za dobar ulov folikulića.
Ja na žalost neću danas doći na kavicu, jer sam dobila m i užasno me boli tako da jedva čekam doći doma i ušuškati se pod dekicu. Ali to je dobar znak, jer za 8 dana idem na folikulometriju u Vili za prirodnjak.
Aleksandraj, hvala ti, takav doktor mi treba... ja sam već sad u panici.![]()
AB, budem javila... odmah nakon konzultacija idem kod frendice na oporavak, pa ću se spojiti.
Nego, Mare, na Žumberku uz tulum možemo imati kondicione pripreme za B&B trku.Ma... na Žumberku možemo što hoćemo!
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 16.11.2010. at 13:18
bok,
da se prijavim u klub
nakon 6 mjeseci "čekanja" od prosinca možemo krenuti u planiranje trudnoće. Bez obzira na godine pokušati ćemo prirodno, da li netko od vas također pokušava prirodno? Ili si nečim pojačavate mogućnosti uspjeha: vrkuta, odn. čajevi općenito, klomifeni ili ne znam čime još si povećavamo šanse? Prijateljica mi kaže da klomifen jako tanji endometrij? Hm?
hvala na odgovorima i sretno nam svima![]()
zlatta, dobro nam došla, planirate ponovo AIH? Klomifeni se mogu piti samo pod nadzorom dr-a.
Dobrodošla, zlatta. Svi mi pokušavamo i izvan postupaka, u dobroj staroj kućnoj radinosti. Ima ih i kojima uspije, no ne bi trebalo gubiti vrijeme na to ako su visoke godine i niski AMH u pitanju, tj. trebalo bi kombinirati. Zatrudnila sam spontano 4 puta od 35. do 40. g., nijednom uspješno. Osobno ne vjerujem da se kvaliteta jajnih stanica može bitno popraviti uzimanjem bilo čega, opće preporuke za zdrav život, naravno, vrijede.
zlatta, dobro došla!
ovdje ćeš dobiti potrebne informacije i sretno u nove akcije!
pozdrav nakon dugo vremena svima, pokušavam urediti potpis
nisam mogla ovo ne podijeliti s vama...to je poticaj monogima da ustraju i da nikad ne zna.
eto, nakon dva ivf i dvoje djece, ostala sam prirodno trudna i to u 42 godini:)))
veselimo se beskrajno!
Cure, hvala vam, bas vam hvala...sad mi malo neugodnjak
Enya, eto tebe kod nas i neka ti je sretan rodjendan i neka ti se sve zelje ispune..sve, bas sve
Aurora, nemam zivaca za prirodnjake vise, naprosto nemam zivaca za nista vise u ovoj zemlji....
Zlatta, dobro nam dosla, ivalf dobro nam se vratila!!!
Cure, vidim u akciji ste punom parom pa cu poskociti za sve vas
A mene pere PMS, al onako do ibera i nazad![]()
Ivalf čestitke od srca!
Zlatta dobro došla!
ivalf, čestitke i baš lijepa priča.
tikice, vau, super izgledaš!!!!!
ostalo mi je u sječanju kad sam gledala onaj snimak sa youtube-u.
pozdrav svima.![]()