Žao mi je, sara
Stigla i ja s juga, po buri i snijegu, nisam znala da sam malo ispred mare na cesti
Andream ~~~~~~~~
Žao mi je, sara
Stigla i ja s juga, po buri i snijegu, nisam znala da sam malo ispred mare na cesti
Andream ~~~~~~~~
sara, žao mi je ..
svima sretan Božić, i do idućega bile mame ili trudnice...![]()
Sara
Tiki_a hvala za listu i nadam se da ce nas za mjesec dva vec biti duplo
Svim curama sretan Bozic![]()
Taca70, hvala na brzom savjetu; malo sam pročitala iskustva forumašica i sva su dosta loša; svakako ću pričekati preporuku Maribora, a i konzultirati se sa svojom ginekologicom, kada budem išla po uputnice, no, ako su nuspojave kao što pišu forumašice, spremna sam sve odgoditi (iako nemam više puno vremena), jer je rizik prevelik. No, kao i uvijek razmišljam previše unaprijed, a zapravo tko zna kako će se sve posložiti. Sve se nadam da s obzirom da je to još jako malo mlijeka u dojkama bi nalaz mogao biti OK i prihvatljiv za postupak. No, korak po korak ...
tiki, lista je super
sara, uh
andream, vibrvibrvibrrrrrrrrrrrrr
Cure, nadam se da ste se lijepo provele ovaj vikend![]()
dobro jutro cure, poslužujemza one koje rade, a i za one koje uživaju na godišnjem
.
Sara baš mi je žao, ali nema odustajanja idemo dalje.
Andream ~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!
Pa ova naša lista je sasvim ok, a vjerujem da će biti još i bolja.
Ja planiram idući postupak u Viliju, ali nikako da se usklade moji ciklusi i doktorovi godišnji.
Ja moram i ovdje zavibrati za veliku betu naše Riki nakon + testića ~~~~~~~~~~~~~~~~
A za mene ćete morati ipak malo pričekati dok smognem hrabrosti za testić... jer lijepo je nadati se....
Andream, ma daj izvadi betu sutra s rikikiki... daj, daj![]()
ne, trebala sam je danas vaditi.
sutra ću navečer nabaciti test, pa ako će biti kojim slučajem pozitivan, tek ću onda napraviti betu.
za sada mi puno znači i što nema ni tragova M, pa ajde da se bar još koji dan više nadamo...
Andream, odluka ti je dobra, a mi vibramo za sutrašnji test ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Andream, ~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan testić ... baš bi nam bilo lijepo da budemo skupa trudne!!!
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu. btw - tvoj sms mi je bila najljepša božićna čestitka
.
Andram, Rikikiki.... ~~~~~~~~~~~~~
Sara, žao mi je...
Drage koke,
nadam se da ste lijepo provele blagdane uživajući u dobrom društvu i finoj papici.
Vikki , brzo ozdravi, baš te nešto stalno gnjave boleštinice!
Sara, jako mi je žao, ali vibrrram za proljetni uspjeh!
Rikikiki ... bravo za +i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu tebi i Andream ( baš bi bilo super istovremeno dobiti dvije T u klubu
)
Tiki_a, tvoja klupska lista mi se sviđa više od ijedne do sada a zbog toga što nema onih pluseva iza imena (zbog mojih pluseva zauzimam najviše mjesta), super!
Svim kokama, kokicama, trudnicama, mamama, ....![]()
Za Rikikiki i Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
drage cure, puino uspjeha u trudnoćama i zatrudnjivanju vam želim
ovim putem javljam ako kome treba lh trakica i testova za trudnoću.. imam ih viška i prodajem.
Naručila sam jednu količinu za svoje kolegice i sebe a one su odustale...
neki dan su stigle i rok im je do 26.08.2012 godine.. znači friški su
oprostite još jednom ali javljam da bezveze ne stoje a nekome trebaju
riki super za testić na sunce s betom
andream za hrabrost ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38, znas kako kaze Kalimero, i ja mislim da je to stvarno nepravda.
Cekalice bete, obradujte nas do NG.
Svima pusica.
Zlatta mija je situacija identična tvojoj. Sačuvala jajovod samo zbog buduće trudnoće. Naravno da nitko tada nije spomenuo IVF. Koliko sam shvatila, vrlo je velika vjerojatnost ponovne vanmaternične, a i postotak uspješnih trudnoća je smanjen. Mislim da je moj gini govorio na temelju iskustva.
rikikiki, pa koja vijestwow, pa ti si postala prava plodna mama i uopce ne sumnjam u krasnu tetu betu
andream, ti si nasa trudnica i cemu panika i strahizvolis sutra piš-piš test
Mojca, hvala ti jos jednom
Cure, mene obuzelo neko krajemgodišnje ludilo....sam bi plazila po muzu. Siroti je pobegel u garazu i malocas mi salje SMS - ja mislim da do ponoci nisam gotov, samo ti spavaj i ne cekaj me![]()
tikica. Možda da ga iznenadiš posjetom u garaži...
![]()
Last edited by Marnie; 27.12.2010 at 18:31.
zjena, to je strašno kako dokt.nonšalantno radeja sam se danima sa svojima u kbo raspravljala da ne želim na odstranjivanje jajovoda jer je trudnoća mala (najveća beta 232) i jer ga želim sačuvati za iduću trudnoću u kućnoj radinosti i to im u bolnici 20 puta ponovila i da nitko nije našao za potrebno da mi kaže da nakon mtx je rizično raditi na trudnoći
i da mi tada preostaje samo ivf! strašno!!! i sada mi skoči tlak zbog toga!!!
da ne kažem da bismo nakon odstranjenja jajovoda pauzirale 3 mj, a ovako 6 mj. i još MORAMO na ivf kao jedinu opciju !!!
![]()
Meni su, kad su vidjeli da ne ide u spontanu sanaciju, rekli opcije su ili mtx ili operacija odlučite? Nisam imala ni 10 min vremena, postavila sam pitanja koja su mi pala na pamet i donijela odluku koja mi se u tom trenutku činila ispravnom.
Moj gini kaže, da ne može reći jel odluka dobra ili loša, da je doc u bolnici imao svoje razloge.
Ja uopće ne kužim to sa sačuvanjem jajovoda nakon vanmaterične. Jajovodi se trebaju ukloniti ako nisu dobri jer samo smetaju, odnosno, ne služe ničemu a mogu učiniti štetu (ponovljena vanmaterična). meni su nakon vanmaterične uklonili taj jajovod, ali mi je jako žao što mi tada nisu i drugi odstranili (vidjeli su na laparoskopiji da je pun priraslica) jer se on zbog svoje neprohodnosti puni tekućinom koja postaje toksična - što nikako nije dobro za implantaciju. Tako da meni taj jajovod prilikom punkcije u ivf-u isto obavezno ispunktiraju.
Rikikiki, za današnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream, za današnji testić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Informacija za vađenje 'CHLAMIDIA u serumu' za muškarce - ako/kada nekome bude trebalo:
Suprug je to obavio u HZJZ u Rockefellerovoj ulici br. 12, a kako je prije bio u Petrovoj 3, ovi iz HZJZ su mu rekli da je u Petrovoj mogao moliti da mu to tamo izvade (e sad ne znam da li bi u Rockfellerovu onda trebao odnijeti uzorak - vjerojatno da). I kada je u pitanju 'u serumu' ide iz krvi, a ne bris. Tako je Maribor napisao, pa je valjda to OK.
Hvala curke na vibrama.
Ja sam danas svoj testić samo pogledala i spremila ga nazad na mjesto. Mislim da ga ovaj put neću uistinu imati snage raditi, jednostavno čekat ću da se (ne) pojavi M. Čak sam i utriće prestala uzimati, da je ne stopiram. Za sada ne stiže, vidjet ćemo...
Kako uvijek dobijem M drugi dan od prestanka utrića, još uvijek imam nadu za danas i sutra da se ne pojavi.
Da klinika radi, bila bi prisiljena raditi betu, ovako ću si baš guštati da sam možda T![]()
Andream, pa je li pametno prestati s utrogestanima a istovremeno se nadati da m.neće doći??? Hm, hm... ma daj potroši taj testić... ovo ti je bez-veze, a ionako nisi opuštena.
Ja isto mislim da nije pametno prekidati s utrogestanima. Ne daju se oni samo zato da ne dobiješ menzis ako nisi trudna. Zato samo ti nastavi njih uzimati i napravi testić ili čekaj vađenje bete - kako ti je draže
.
e andream, ne ide to tak...bar popiški danas LH, a sutra test i dotad utrići.
Vezano za mlijeko u dojkama, koje još imam, iako ne dojim od VIII mj., konzultirala sam se s Mariborom, pa su mi rekli da izvadim prolaktin, a zatim kontaktiram svoju ginekologicu. Iskreno se nadam da neće biti visok, jer je toga mlijeka malo - no, što je - tu je i, naravno - da nije ništa gore u pitanju (najbolje da ne gledam medicinske stranice). Dodatno, zatražila sam da mi zbog toga, a i zato što će mi suprug biti u inozemstvu u III//IV mj. pomaknu postupak na V mj. i to su napravili.
A što se tiče CHLAMYDIJE - Maribor mi je i telefonski potvrdio da je OK da bude iz krvi (a može i iz brisa), pa sada ponovo s HZJZ provjeravam da li će iz krvi dobiti ono što je potrebno baš za postupak (Chlamydia trachomatis).
Ako netko ima iskustva vezano za mlijeko i ovu pretragu - da li ste ju i vi radili iz krvi u HZJZ, Rockfellerova - slobodno javite.
andream ti vrlo neposlušna djevojčica, ne tako raditi, ja potpisujem mare
Andream, nikako nemaoj prestati s utrićima dok nisi sigurna da nisi trudna. A ako jesi možeš si tim prestankom naškoditi. Budi lijepo odgovorna i nastavi s utrićima i napravi taj test ... ionako on neće ništa promijeniti samo ćete ti i dragi znati na čemu ste ... a ja se nadam da ćeš nas sve razveseliti!
Moja betica 194!!!
Andream, ja sam si već isplanirala da ti dobiješ + na testu i meni prodaš ostatak femare da si je popijem u siječnju![]()
Rikikiki čestitam na lijepoj beti!!!!!I vibrice za dalje!
rikikiki ovo je klomifenska godina
andream ajde još i ti ovu godinu začini lijepom viješću
cure svima puno
nikolina ja bi posudila tvoje cice
AB, idu pripreme idu...pijem kontracepciju, vitamine, brojim dane, kupujem poklone za prijatelje kod kojih ću boraviti u Splitu. Pripremila sam i govor za šeficu, ali mi je zbrisala na godišnji, pa ću ju sljedeći tjedan obavijestiti da me u 2011. neće biti bar 3 puta po skoro mjesec dana.
Na trenutke sam totalno kul, a ne trenutke ne znam tko sam.![]()
Rikikiki, kakva divna vijest
![]()
čestitam od srca ...baš si me razveselila..a vidjela sam vas neki dan u kvartu, mala happy family..sad ćete biti veća happy family..ma super
andream, ja te kužimsa prestankom utrića...
Nakon što sam odgovorila, otišla sam na wc i primjetila blago krvarenje na gačicama. Flekicu veličine 2 kune...
Danas je 12 dc, vrijeme kad obično bude ovulacija (između 10 i 12 dana)... nisam nikad imala krvarenje usred cilusa, ni s kontracepcijom (davnih dana) ni bez nje. Trebam li se brinuti? Hm...