Samo da vas sve izgrlim i izljubim (o bože gde su smajlići sve sam zaboravila)... Nema me dugo, ali ne osećam se baš kao da nisam aktivna. Zavirim ja kako da ne, istina malo ređe, ponešto i pratim, uh ali teško da mogu sve konce pohvatati. A nekako i nema ništa novo kod mene pa se i ne javljam, poslednji postupak bio FET na proleće 2009. Sad sam se bacila na neke "alternative", na neke meni dosad nepoznate stvari... reč je o kobojagi istočnjačkoj medicini i pijenju nekakvog napitka, sreća moja da mi dosad nije naudio. MM ne može da veruje na šta sam sve spremna, ne voli ni da sluša o tome, prijateljice takođe... ohhh koliko racionalnih ljudi oko mene. Jedina novost koja mi se dogodila jeste ta da mi je miom manji za 1 cm, ne znam kako, možda je aparat za UZV kriv, a možda mi je i moja alternativa pomogla, rešila sam da verujem u ovo drugo. Sigurno ću još par meseci biti u tim vodama, a onda - ne zna se... javiću ako bude nešto zanimljivo. Držim vam fige za plodnu 2011, za sve same uspešne punkcije, transfere, beturine... a potom, želim vam da imate mučnine, temperaturu, probadanja u krstima, gorušicu, nesvesticu, i da svega toga ipak bude samo malo na početku... cmokkkk!