Mare, sunce moje!Da bar!
Nego... Cijelu noć sam provela na webu... jedva otvorila oči jutros. Kakva su iskustva u austrijskim klinikama? Slabo se tu spominju... MD se totalno oduševio Kinderwunsch klinikom u Welsu. Iako cijene su žestoke... Što vi kažete?

Da bar!

.
....kad sam u klinici čekala na red za pikicu - jer bila je trudnica na uzv, osluškivala sam zvukove uzv-a i kad se konačno čulo bum-bum-bum, čulo se i ushićenje trudničice (oko 3 mj.) ... kad je izašla bila je konstantno nasmiješena i crvena od uzbuđenja, baš lijep prizor; tada sam se sjetila naše gričanke.
4 folikula... ma odlično! Držim ti fige i na rukama i nogama za dalje, njušim da će ovog puta biti nešto posebno!
, lijevo taj jedan visoko koji nije baš nešto. Sada su na 15,15,14,13 (taj četvrti se pojavio) desno i 12 mm lijevo. Endo se podebljao sa 6,1 mm na 7,6 mm
. Danas i sutra po dva gonala i cetrotide, a punkcija u nedjelju.

. Bile su još pri sebi kad sam ih ostavila sinoć.
što je jako vjerojatno. Igra živaca jer i gužva na poslu nam se zbog kvara u sustavu preselila za par dana. Puna mi je glava kalkulacija oko usklađenja postupka s poslom, bit će veselo do kraja kak' se i šika za zadnji puta. Još ću biti sretna ako transfer bude u subotu pa da ne moram drugi dan trčati na posao.