Menopura, AB... sve je dobro prošlo. Jako sam se iznenadila da sam ubod doslovno nisam osjetila. Totalno.
Linalena, kako mi je London?Kako vam je bilo?
Menopura, AB... sve je dobro prošlo. Jako sam se iznenadila da sam ubod doslovno nisam osjetila. Totalno.
Linalena, kako mi je London?Kako vam je bilo?
Malo skuplje, zapravo puno skuplje nego prije 2 godine kada je funta bilo ko euro. Doživjela prvu kišu i pravi veliki zastoj u prometu, bili na mjuziklu i tak, rekla da četvrti put hoću ići po toplijem vremenu
Ali puno jeftinije nego 2000. kad je funta bila skoro 12.![]()
Evo, i ja vam se malo ubacujem da dragoj Vikki od srca zaželim sretan rođendan i napokon ostvarenje najljepšeg sna...
tikica 69 puno srece u ovom postupku, nek bude dobitni, ~~~~~~~~~
~~~~~za akcije AB i tikice
~~~~~za Mojcu pikalicu
~~~~~za dragu gričanku
Evo samo da javim da sam se uspješno piknula po drugi put... puno bolje nego jučer!![]()
Lijepo dođemo oboje doma, skuhamo njemu kavu, meni čaj, sjednemo u miru, smučkamo i pik. Iznenađuje me količina mirnoće i pozitive koja me danas obavila. Jučer sam bila euforična, a danas sam tako sretno mirna da samu sebe ne prepoznajem.![]()
Pusa i dobre vibre svima.![]()
~~~~~~~~~~ i od nas za sve trudilice!
Mi nestrpljivo cekamo naseg 2. malog frajera... jos malo vise od mjesec dana!
Cure, samo brzinski pozdrav svima
Enya, zar vec? Ajme, kako vrijeme leti.... Sretno draga. Da bude brzo i bezbolno
Mojca, ponosna sam na tebe!
Hvala vam svima na vibricama, a sad odoh dalje raditi.....grrrrrrrrr
tikica_69, kad je drugi uzv?~~~~~~
Mojci za lijepi rast folikula~~~~~~~
vikkiza plan
AB, ima li novosti?~~~~~~
Cure![]()
tiki_a, tikica_69~~~~~~~~~ i mislim na vas i ostale cure s ovog podf.
tikice zaboravila sam napisati, ali predivna si bila na TV! Od srca ti zelim sto prije jednu malu curku (tko bi rekao da vec imas tako velike decke, ti izgledas tako mlada!)I posebno mi se svidjelo ono da i ljudi koji imaju desetero djece zele jedanaesto! (Hehe, ja vec razmisljam o trecoj trudnoci...
)
Mojca ~~~~~~~~~~~~
vikki ~~~~~~~~~~ i ja te zamisljam kao mamu (kao sto je netko prije napisao: duge raspustene kose)
Svima jos ~~~~~~~~~~
Ja večeras primam štopericu, u ponedjeljak punkcija... pa bumo vidli hoće li bit ulova... toliko sam se skoncentrirala ovaj put da nemam pojma ni koliki je folikul ni debljina endom. Odrađujem to da mogu dalje.
AuroraBlu ~~~~~~~~~ za uspjesan ulov i dobre JS!
rikikiki od sveg srca cestitam i ovdje na malom srceku i veselim se pojacanju!
(~~~~~ i ovdje za lijepu trudnocu, iako sam ti to vec napisala preko sms-a)
tiki, bila sam jucer, folikulici narasli za 1mm sto je ok za 24 sata, endic se podebljao za 2mm i idem opet u ponedjeljak kad dr. T misli da ce ici i stoperica
AB, vidimo se![]()
Aurora dobar ulov u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
enya još sitno brojiš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za najljepši susret
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~za curicu u ovom postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
cure![]()
Aurora B., znaš kako kažu... kad se najmanje nadaš.Za bezbolnu punkciju, dobar ulov i savršen endić. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikica, za curicu. Il' za dečka... Il' za oboje.Samo nek bude +!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curkeza lijepe želje.
Danas mlatim po maslinama... kad sam smazala pol tegle sam se sjetila da sam nedje pročitala da su dobre za jajnike.![]()
Aurorab~~~~~ za ponedjeljak
tikica_69, za plusic~~~~
Mojci za lijepi rast folikula~~~~~~~
Svim ostalim curama~~~~ od nas koji sitno brojimo
![]()
svima želim puno sreće
ako kome treba lh trakica i testova za trudnoću, neka mi se javi na pp..
imam jednu količinu koju sam eto naručila i koja mi je višak pa ih prodajem...
oprostite što tu to navodim
rok trajanja trakica i testova je do 4.11.2012 godine
Stiže jutarnja
zeljana, stvarno sitno brojiš ~~~~~~Jedva čekam javljanje mame u 39+.
Sutra očekujem dobre vijesti. AB&tikica_69
gričanki
Svima![]()
tiki_a pratim te u stopu i moram te i ovdje potpisati naprosto si sažeta i sveobuhvatna
hajde cure please dođite za ovu opću ZG kavicu u srijedu, snašla sam se za prijevoz pa da se družimo
Curke, imam tempereturu, 37 ravno i malo kašljem. Temperatura nije navedena među nuspojavama, pa se bojim da nije neka viroza.
Smijem uzeti Aspirin C? Ili neki paracetamol?
Mojca ... smiješ uzeti ... ne daj se da te shrva i držim fige za postupak!
AB, Tikice ~~~~~~~~~~~~~!
Nek ova godina bude godina kluba 39+![]()
Hvala Rikikiki. Idem mam topiti Aspirničić. Pusa malom biću u tvojoj buši.![]()
tablete za skidanje temperature tek iza 38,5... to se posebno odnosi na trudnice kojima je nekad 37,0 normalna temperatura...
Baš htjedoh napisati isto što i ksena, do 38 (sada vidim da može i do 38,5) se ne skida temperatura tableticama.
Hvala cure, popila sam nekoliko Aspirina C, temperatura je i dalje tu. Budući mi nos nije porocurio i grlo se nije upalilo, odlučila sam ju ignorirati. Očito nije viroza.
Umorna sam ko pas, a trbuh mi je toliki da bi se lako prodala za trudnicu.![]()
Mojca ja se nadam da se trbuha nećeš riješiti narednih 9 mjeseci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam se konacno docepala novog kompa jer je stari riknuo i vec me uhvatila apstinencijska kriza. Muku mucim sa instalacijom svega sto je otislo u nepovrat ali je divota kako je internet sada brz.
AB, tikica, Mojca, vibrice do neba da nam se javite zadovoljne.
Pusa svima.
Jutro cure, poslužujem jednuza bolji početak tjedna
.
AB ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju i tebi tikica za UZV!
Taco, i ja muku mučim doma s compom, internet spor... Nego, šta je ono bilo s tvojom biopsijom endometrija???
Meni danas ulovilo stanicu, jupi!!! U 9 sam već bila gotova. Jutrošnje mjere prije punkcije su bile: folikul 19, endo 9.5.
Inače, podigla sam danas i nalaze hormona i ne mogu vjerovat fsh mi je 4.6 - znam da on varira iz ciklusa u ciklus, ali opet... bio mi je 8 prije 2 godine.
Aurora, FSH ti je odličan ti sve starija i sve bolja!
Cure, pomagajte!!!
Da vas pitam.....Jel postoji mogucnost da mi puknu folikuli?
Do sada sam uvijek najkasnije na 19mm dobivala stopericu. Danas su 22/21/21/21/18mm. Moram u 14 uzeti jos 2 Menopura i u 17 Decapeptyl.
Dva Brevactida u 22.
Vec imam dva scenarija u glavi: 1. da ce popucati i 2. da ce ih punktirati prezrele.
Malo sam nervozna, kaj ne?!?![]()
4 folikula na desnom od 9 do 13 mm ako sam dobro zapamtila ... endić 4,8. Na lijevom jedan mali, nikakav.
tikice ti si žena s previše iskustva zato ne trabunjaj,folikuli će biti tu tj. tamo gdje trebaju
Tikice, ako si pod supresijom ne bi trebali popucati, zar ne
Mojca, to je skroz O.K. ~~~~~~~ za dalje
Auroraza stanicu. I moj je FSH stalno između 4 i 6, a ti usto imaš i odličan AMH, evoj još jedan
![]()
Mojca, i više nego super
Aurora~~~~~~~iz sve snage da Cito ne treba
tikice~~~~~~~~~~~~