Stranica 53 od 94 PrviPrvi ... 343515253545563 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,601 do 2,650 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vikki, u teoriji smo ti i ja sve mlađe i mlađe, he he... samo nas praksa malo zeza.
    Tikice, ma bit će tu sočnih stanica... možda otpadne ovaj od 22... ali ionako se nikad ne ulove svi.

Mojca, za tvoj 6.dan je to sasvim ok. Pojavit će se sigurno još koji koji se sada još ni ne vidi.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 17.01.2011. at 11:44

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vikki, Mare, hvala.... ipak sam zabrinuta....Dr. Š. mi je zvučao nezadovoljan. Nije tražio da na sljedeći uzv dođem k njemu nego da nastavim u ZG, a prvo je bio rekao da ću samo prvi uzv raditi u ZG. Ne znam, što je htio, da ih bude više?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

AB, a može se naknadno još koji pojaviti...? Nisam na to računala.
    Sorry, propustih ti zavibrati ovdje... jutros sam sjela u auto i krenula na uzv s mislima na tebe i Tikicu. I mislila kako bi bilo sjajno da vam uspije. Držim fige! Kako sam rekla... ponekad, kad se najmanje nadaš.... Curke

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, 4 je super za ovaj klub, a i ne treba ti više jer oplođuju samo 3 stanice, prema tome-i dalje mislim da je super, i bolje da si još par dana u Zg, samo polako i bez panike.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mare, znam, kad sam vidjela 4 crne flekice bila sam super zadovoljna... ali sam nakon razgovora s dr. ostala zdrmana.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Po čemu misliš da je dr.Š. nezadovoljan???

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne znam, rekao je da je to malo, da ako ovaj put ne uspije da cemo drugi put probati po drugoj kuharici. Hm... a R. je spominjao da je to za punkciju u petak ili subotu. Pa sad ti budu pametan. Istina, Š. nije vidio uzv kad je to komentirao. Poslala sam mu skenirane nalaze, popodne radi.

Upravo sam se piknula ko zadnji junkie; na zadnjem sjedalu auta, pred nekom skoro srušenom zgradom, ured neke zapuštene livade, tu pred firmom... Rekla sam mu: vidiš da mi ipak bebaća radimo na zadnjem sjedalu auta...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, to je super. Ja u Mb imala 3, a ti 4, a mozda i 5. Bit ce tu i blastica, vidjet ces

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo pogledao je skenirane uzv slikice i kaže da izgledaju bolje nego u opisu.
    Sori cure što gnjavim toliko... ali osim vas ni jedne mudre glave oko mene.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eto vidiš da uopće nije loše

A što se tiče zadnjeg sjedala, sve je dopušteno sve dok ti doktor ne radi punkciju na tom zadnjem sjedalu ))

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AB, baš si me nasmijala sa ovom zadnjom primjedbom. Odlično za ulovljenu js~~~~~~~~~~~~~~~za transfer !! I moram spomenuti da si ti po rekacijama kao djevojčica .

Tikica držim fige da svi folikulići opstanu. Mislim da ne bi trebali popucati pod supresijom, ali nisam previše relevantna s obzirom na moja 2 stimulirana postupka hehe.

Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~za bujanje i množenje folikulića .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Potpisujem Marnie, svi su me čudno gledali dok sam se počela smijati na temu punkcije na zadnjem sjedalu.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 17.01.2011. at 14:53

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mojca, meni je to super za 6.dan Kod mene bi to jos sve bilo ispod 10mm.Kad je iduci UZV?
    Tikica, tako sam nekako i ja dobila stopericu u kratkom protokolu. Koliko si piknula ukupno Menopura?
    AB, nemam rijeci, tebi stvarno treba samo jos maaalo srece. Drzim palceve. Btw. ono moje je bio bris enda i sve b.o.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Tikica, tako sam nekako i ja dobila stopericu u kratkom protokolu. Koliko si piknula ukupno Menopura?
    40

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AuroraBlu, ma BRAVO! .A sad ~~~~~za lijepu oplodnju!
    tikica_69, jesu malo poveći, ali skužila sam da se dr-ovi ne boje pucanja kad je supresija u pitanju. A kako AB kaže, ionako se najčešće ne ulove baš svi. I kod tebe obično ne žure pa šaljem~~~~~za prekrasne js za dva dana!
    Mojca, hm, da je 8. d.c. malo bi mi se činilo da su mali ili da bi endić trebao biti bolji, ali ovako, jel' 6.d.c. ili možda i manje?? Možda dr. nije znao koji si d.c. jer obično se uzv radi od 8. ili 9. d.c. ~~~~~šaljem za najmanje 3 lijepe js!
    andream, skroz mi je čudno da trebaš još toliko čekati . Kao i ja he he. No nadam se da i kućna nešto znači~~~~~~~
    Meni je danas 21.d.c., čovjek se već i tome veseli da M nije stigla prerano . Počeo spotting (ili ga imam cijelo vrijeme, to bi bilo bliže istini) pa će M vjerojatno 23/24 dan baš kako treba. S lijepim se hvalim

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tikica_69, sad se sjetih, zadnji stimulirani trajao mi je neuobičajeno dugo, oko 5 dana dulje i štoperica je bila na oko 20 mm što je za mene jako puno, nije bilo bježanja, ali nije mi ni rečeno da je koja js bila prezrela - zapravo bile su ionako samo dvije, jedan zametak došao na 8. st., a druga js se nije ni oplodila.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taca, idući UZV u srijedu, dobila sam bolovanje (jedva mi ga je otvorio, 10 min smo se natezali) i u srijedu sam u Splitu na UZV. Sutra putujem prije snijega.
    Tiki_a, 6. je dan ciklusa, 5. stimulacije, doduše uzv je bio ujutro a pikica u 13.30, pa su se vidjeli rezultati 4 dana stimulacije.
    Kad čitam vaše komentare se pitam da li su možda folikuli toliki na 6. dan, jer ja imam obično kraće ciluse, od 22 do 26 dana, iznimno 28. Pa mi ovulacija u prirodnom ciklusu bude oko 10-11 dana. Ili to nema veze?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zaključila sam da definitivno ništa od moje današnje stanice od 19mm. našla sam svoj post kad sam bila u jedinom klomifenskom postupku. imala sam 4 folikula od 16, 18, 18 i 19 na dan kad sam dobila štopericu. od toga su mi ulovili 2 stanice od kojih je jedna bila zrela i oplodila se. dakle, to nisu bile mjere na dan punkcije, nego na dan štoperice. vjerojatno je ta stanica koja je bila dobra bio taj folikul od 18 - što znači da je na dan punkcije bio bar 20.
    ali ionako se nisam ničemu nadala... glavno da se nešto punktira, i tako...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

najdraži naš forumski klub, došla evo da zavibram našoj Tikici69 ~~~~~~~~~~~~~~~~ ali i ostalim curama u pogonu, a ima vas..................

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

AB ... u svojih 18-tak postupaka do punkcije smo jedino dolazili ako je štoperica primljena na oko 16 mm ... i gle čuda, Vivian se začela iz postupka kad mi je dan štoperice folikul bio 19 mm, a ja mislila da je prekasno. Nema pravila ... možda je pravilo ustvari da nešto mora biti drugačije .. jer ionako prije nije niti uspjevalo, zašto bi onda žalila što nije sve kao i prije?? Zato, neka je nešto drugačije .. možda je to to!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    AB ... u svojih 18-tak postupaka do punkcije smo jedino dolazili ako je štoperica primljena na oko 16 mm ... i gle čuda, Vivian se začela iz postupka kad mi je dan štoperice folikul bio 19 mm, a ja mislila da je prekasno. Nema pravila ... možda je pravilo ustvari da nešto mora biti drugačije .. jer ionako prije nije niti uspjevalo, zašto bi onda žalila što nije sve kao i prije?? Zato, neka je nešto drugačije .. možda je to to!!
    Mudro zboriš!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AB, u klomifenskim ciklusima se stoperica daje na vecu velicinu folikula. Jel ti to ok?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mojca baš si me nasmijala sa stražnjim sjedalom svoga auta

AB neka bude dobitna bez obzira na veličinu

cure u klubu

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle AB!!! Filozofiraš k'o ja u takvoj situaciji . Nije bitna veličina folikula kod punkcije, naravno mora biti od 15 mm na dalje. To mi je jednom rekao Tomić jer ostao mi je folikul na 15 mm pa sam ja ostala paf, e onda mi je objasnio. Tada sam imala 6-stan. zametak. Sutra imamo novih informacija, zove se Vg?
    AB, u prvom trenu sam pomislila da nisi bila na punkciji i da sam sve krivo pokopčala SRETNO!!!
    Mojca, uzv ujutro, pa to je velika razlika, za moju znanicu je nedavno bio radi mjerenja folikula, mislila je da će pobjeći no sjetila se da je mjerenje bilo ujutro i naravno sve je bilo kako treba. ~~~~~~joj šaljem
    Mojca, ove tvoje mjere su i moje, kratak ciklus, punkcija 10/11-ti dan. Rast folikula 2 mm dnevno, debljanje endića 1 mm dnevno. Pratim te!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kaj nam radi gričanka?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj nam radi gričanka?
    Snižava tlak u bolnici (nisam htjela da se brinete), dobro je i sve vas pozdravlja, nadam se da će brzo doma, šaljem joj
    AB; tikica, Mojca velike ~~~~~~~~~~i

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Baš sam se dans pitala di nam je Gričanka i gledala koliko dana još broji, sitno bogme. Držim fige da tlak bude ni visok ni nizak, nego taman!
    Ne znam što mi bi, pa sam sad, tik pred spavanje pogledala preporuku za bolovanje od soc. ginića... imala sam što vijdeti... nije na moje ime! Aaaaaa! Ima da sutra nekom...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tiki, ispalo je da su počeli raditi baš kad je meni počela ovulacija, danas mi je 21. dc, tako da na osmi dan ciklusa trebam čekati još oko tri tjedna, možda koji dan manje. Ma i ne žuri mi se, svako malo sam na bolovanju zbog djeteta i njenih viroza koje su krenule u jaslicama, pa da na poslu odradim bar koji tjedan u komadu - kasnije ću ionako na komplikacije

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Žene koje pate od sindroma policističnih jajnika imaju povišenu razinu Bisfenol A (BPA) u svojoj krvi.
    Bisfenol A (BPA) koristi se u proizvodnji širokog spektra predmeta kojima rukujemo svakodnevno: plastičnih posuda za hranu, boca za piće, konzervi, elektronskih aparata, pa čak i medicinske opreme. Unatoč njenoj širokoj upotrebi, u posljednje se vrijeme često spominje u negativnom kontekstu i povezana je s muškom impotencijom, rakom, dijabetesom ili srčanim bolestima.

Žene koje pate od sindroma policističnih jajnika imaju povišenu razinu ove kemikalije u svojoj krvi. Ukupno je 71 žena sa sindromom policističnih jajnika imala povišenu razinu BPA, usporedno sa sto zdravih žena iste dobi i težine, piše u novom britanskom istraživanju.

Iako istraživanje ne dokazuje da bisfenol A doprinosi razvoju sindroma policističnih jajnika, poveznica je utvrđena. Daljnja istraživanja bi se trebala pozabaviti ovim problemom.

Dr. Eleni Kandaraki, voditeljica istraživanja, ističe kako bisfenol A remeti rad endokrinog sustava i djeluje poput estrogena. Moguće je da BPA i testosteron djeluju u suradnji– testosteron ublažuje aktivnost enzima koji pomaže u eliminaciji BPA iz tijela, stoga je moguće da visoka razina ovog hormona uzrokuje i više koncentracije bisfenola A kod žena sa sindromom policističnih jajnika.

Kanada i Europska unija su zabranili korištenje bisfenola A u izradi bočica za bebe. Stručnjaci upozoravaju kako je potrebno provesti daljnje studije i odgovoriti na pitanje - je li ova kemikalija u potpunosti sigurna za ljude.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutro curke, hvala na stručnim mišljenjima oko moje filozofije
    Evo izvještaja: jučer su se obje odmrznute oplodile i ova svježa od famoznih 19mm A jutros se samo jedna odmrznuta nastavila razvijati i ova svježa, dakle 2 su ostale. Kaže Dejan da je ova odmrznuta čak i bolja od svježe.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AB, sad ~~~~~~do transfera i da se obje uhvate!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Joj Mare, ne znam jel bi baš htjela da se ova odmrznuta uhvati pa da imam spontani u 8.tjednu... a opet, mrvicu mi je drago, samo mrvicu... ali dobro, neću više ništa komentirati, u idućih par dana se razni scenariji mogu dogodit. Rekla sam da ne želim transfer prije 5.dana
    Tiki, čekaš m.pa u prirodnjak?
    Tikica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!! I kako je Rikikiki mudro meni napisala: nek ta promjena baš bude ključna, do sad nije uspjelo kad su bili manji, e možda je baš sad dr.ulovio pravu formulu
    Mojca, uzgajaš ih, jel rastu?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala cure na vibrama
    AB, bas mi je drago da je na kraju sve ispalo onako kako si najmanje ocekivala
    Mojca, samo tako naprijed! Ide to tebi polako i sigurno ka cilju.
    Nadam se da gricanka opet skoro biti malo sa nama...i ja sam imala u trudnoci problema sa tlakom i znam da doktori vole tada imati sve pod nadzorom i bolje da je tako.
    tiki, nema predaje! idemo dalje dok se moze, zar ne
    taco ~~~~~~~~~~~~~ da nam i ti uskoro krenes

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

AB, jel biolog onda pristao na 5. dan ili bi transfer ipak bio prije?
    Ovo su jako dobre vijesti, pa da se tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure samo da se prijavim i da vas sve ljubnem

a što se tiče tlaka najsigurnije je u bolnici da bi se prevenirali veliki problemi, i ja sam provela 10-ak ugodnih dana u bolnici, a sada mi je najveći problem kako smiriti moje nestašno zlato

za gričanku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za uspješnu regulaciju tlaka

andream i ja ću na komplikacije tamo negdje na jesen
    Posljednje uređivanje od sretna35 : 18.01.2011. at 12:15 Razlog: nekaj sam sfušala

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    andream i ja ću na komplikacije tamo negdje na jesen
    ovo mi se sviđa

koke gričanka se zahvaljuje na vibricama i pozdravlja vas. Poručuje da ne brinete jer joj je tamo all inclusive (osim ponekad nema vilice uz obrok) i spa i wellness i health care, ma ko' u toplicama

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AB odličan rezultat!! I nemoj biti tako pesimistična .
    Tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješnu punkciju sutra .
    Pozdrav svim ostalim curama iz meni najdražeg kluba .

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AB, jako dobro! Sad su na redu dvije mrvice za par dana~~~~~Baš zanimljivo, nadam se da će ti biolog reči kako je koja napredovala.
    tikica_69~~~~~za folikuliće
    Mojca, za St uzv~~~~~~
    Dobro da nam je gričanka na sigurnom, kad već tlak zafrkava~~~~~šaljem
    AB, ovaj ciklus odmaram. I zbog jajnika i zbog posla. Danas brojim 22.d.c.(ak' zaboravim, pogledat ću kod andream ), M još nema i to je dobro.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e, da zaboravih AB baš dobre vijessti od tebe za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja bi na sniženje tlaka (i s pristojnim trbuhom ).

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bi na sniženje tlaka (i s pristojnim trbuhom ).
    od srca ti to želim, a nekako u sebi i duboko vjerujem da će tako biti; mislim barem trbuh; tlak nije nužan

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo curke, ja stigla u Split... Već gledam Doru istraživačicu s mojim malim splitskim prijateljima i uživam u mirisu mora. Mislim da će i folikulići biti sretniji na Mediteranu. Popit kavu na Bačama s folikulima koji rastu... neprocjenjivo!
    Tikica, AB puno vibrica i pusica!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke, ja stigla u Split... Već gledam Doru istraživačicu s mojim malim splitskim prijateljima i uživam u mirisu mora. Mislim da će i folikulići biti sretniji na Mediteranu. Popit kavu na Bačama s folikulima koji rastu... neprocjenjivo!
    Tikica, AB puno vibrica i pusica!
    Mojca bravo!
    i ja putujem ovaj vikend iz os za zg, i iako si svi misle da mi je tlaka putovati (a živim 5 min od KBO), MM i ja smo si to uzeli kao izlet, vikend u zg i kod mojih u blizini, mali godišnji...
    samo kavice, uživanje i opuštanje...
    tako da se mi radujemo i postupku i našem malom godišnjem....
    pozdrav svima

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da ipak ne bude ništa od ovog ciklusa. Upravo se pojavila ogromna količina ovulacijske sluzi. Znači da je bila i ovulacija... ili je to u stimuliranim ciklusima drugačije? 7 dc je tek, rano je i za ovulaciju...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojca, ne panicari....za to sam ja dezurna
    Ja od 3. dc imam uzasno puno sluzi, tako da ocito to ne moze biti nikakvo mjerilo kod mene... ili mozda obje tako reagiramo... ili je to ipak neka karakteristika u stimuliranim ciklusima......
    Jos ako imas zelju non-stop skakati po muzu - to je to

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tikice, danas skačemo i vibramo samo za tebe i tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    nestrpljivo čekamo vijesti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Tikice, danas skačemo i vibramo samo za tebe i tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    nestrpljivo čekamo vijesti
    X
    I navijamo za Mojcin ST UZV.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tikice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ih je što više, zrelih i sočnih!!! trenutno sigurno uživaš u nesvjesnom stanju

Mojca, samo cool, pa tek su počeli rasti, a puknuti ne mogu jer uzimaš decapeptile. Prema tome, spontana ovulacija u stimuliranom ciklusu je nemoguća.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 19.01.2011. at 08:33

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikica, pa mora neko preuzeti dežurstvo ponekad. A di ćeš naći nekog boljeg od mene za to?
    Taco, sanjala sam te kako mi pokazuješ bilježnicu sa detaljima sa svih svojih postupaka i objašnjavaš da sam Menopur nije bio dovoljan, da mi je trebao dati još nešto.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

AB, ne uzimam ništa osim Menopura.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •