TikiceMislim što i ina, i glasam za sve tri
![]()
TikiceMislim što i ina, i glasam za sve tri
![]()
Mislim, htjedoh reći da znam blizanaca u dobi 39+, ali da se ulove sva tri, mislim da je to skoro pa nemoguće u toj dobi, šanse su minimalne.
Posljednje uređivanje od ina33 : 20.01.2011. at 12:40
Tikiceza lijepi nastavak i naravno za 3
Ja eto danas dobila, nemam pojma koji dc, mislim da mi je jučer bio 31 a inače sam imala cikluse 28 dana, malo se protegllo nakon stimulacije. I eto sljedeći četvrtak idem na prvi UZV i na odmrzavanje
Naravno da ćeš sama odlučiti, ali tikice i ja sam za 3 kom.
(ja sam i sebi zadnji put odlučila 3 morule na blasticu dati tranferirati, pa ništa...)
tikica_69i glasam za sva tri. Sjećam se prije 4,5 g., prvi IVF, tri zametka i moj
iaoko mi je biologica sve jako lijepo objasnila. Kasnije me to nije ni malo plašilo.
AB, sve ide baš kako treba. Znači i dalje se držiš plana, 5. d.c.? Tako sam ja jednom napravila s 1 zametkom. Došao do lijepe blastice, a tebi želim jedni blasticu i jednu morulu
Mojca, uživaj u mirisima svog grada
andream, nemoj me plašiti, što je s riki...idem pogledati...
Što se kave tiče, sremežljiva nisam, ali bolesni sam tremaš nekoliko dana prije nego bi trebala doći, to mi izaziva jaki stres pa ga izbjegavam. Kaj je tu je, samo meni na štetu, ali optimistična sam, ipak.
tikica i ja se pridružujem. Vrati sve tri. Nama je biolog kad sam bila na donaciji js u Pragu rekao da vratimo tri,ali mi smo se složili s dr.L da ćemo ipak dvije. Izgleda da smo ga trebali poslušati,možda bi se baš ta treća uspjela primiti!
Vračaj tri!!!
Tiki_a, kako stvari stoje, glasam za to da dođemo mi k tebi (ima nas koje rado skitamo)
I ja sam za malu avanturicu, a da našu Tiki ne uhvati trema, najbolje je da je iznenadimo
AB, Mojca, Tikice ... odlične vijesti i ~~~~~~~~~~~ za još bolji razvoj situacije
Ja sam danas imala kiretažu, srećom u općoj anesteziji, plod ide na PHD i citogenetsku analizu (kariogram) na Rebru pa ćemo vidjeti što nije bilo u redu. Čim se maternica oporavi, krećemo u nove borbe ... sve do pobjede!
Rikikiki, ne mogu reci koliko mi je zao. Medutim, stvarno izazivas divljenje svojim stavom i nadam se da cemo vrlo brzo skakutati tvojoj iducoj pozitivnoj beti.
Btw. ne moram naglasavati da sam uvijek raspolozena za skitanje.![]()
tikice ja već rekoh glasam za sretnu trojku i ponavljam to još jednom
prosvijetlite me molim vas i ja volim skitati i čitam postove naprijed-natrag, ali nikako da skužim o kakvoj se skitnji radi![]()
Riki
Tikice kod mene je bila slicna situacija u MB, i dr. mi predlozio sve tri. Po njihovoj statistici veoma rijetko nakon 39+ budu dvojke. Dakle, pridruzujem se curama sve tri![]()
Posljednje uređivanje od zeljana : 20.01.2011. at 22:08
Sretna, idemo k Tiki_a.... samo ona to još ne zna.![]()
Rikinisam se usudila pitati za planove. Pravi si borac
![]()
Riki, bravo za hrabrost... sad lijepo odmaraj i uživaj s djetetom i uskoro u nove pobjede kako kažeš.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
Riki, drago mi je da je ovaj ružan događaj već iza tebe (kad je već moralo tako biti). Vrlo brzo si nam ti opet u akciji!!!
Skitnice, pridružujem vam se
(sad će nam Tiki nestat s foruma na neko vrijeme, he he)
Kako se iskreno veselim novim akcijama u klubu, kako je krenulo, do proljeća će biti svašta....... Tikica, Mojca, AuroraB, Zlatta i druge ~~~~~~~~~~~~~~! Za subotnje transfere i punkciju~~~~~~~~~~~~!
Riki![]()
Sutra imam transfer, oba zametka se lijepo dijele, a svježi je napredniji (fala bogu). Sutra ću znati onda hoće li ovaj napredniji postati blastica.
Tikica, si zvala?
Evo, prirodna selekcija je rijesila moju dvojbu....sutra transfer 2 zametka, jedan nije prezivio
AB, vidimo se![]()
AB, Tikica.... sva sam se raznježila od ovih vijesti.Da sve bude u najboljem mogućem redu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vaši klinci će jednog dana moći reći da se poznaju od prije rođenja!![]()
Mojca
Sinoć bila štoperica, sve pod kontrolom? Si primila i cetrotide prije?
Je, ja sam si dala Cetrotide oko 1.30, a sestra je piknula štopericu u 5 do 9.
Jedino me muči grlo, nos... oči mi malo plivaju... bojim se da me ne drmne viroza. Popila sam dva aspirina C, malo kasnije ću i Daleron cold 3... Temperatura 36,9.![]()
To je prepreka?
Mojca, ništa nije prepreka!!! To ti je od negrijanja u Splitu, hladne kupaone i to![]()
Ma ne, toplo je ko u raju... Podno grijaje u kupaoni...Maze me i paze, kuhaju finu spizu...
AB i Tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfere koji će se produžiti kroz 9 mjeseci!!
Riki, svaka čast za tvoj optimizam i snagu i držim fige za nove pobjede.
Eto curke Ona koja ne pise sad je Ona koja nije pisala i pridruzuje vam se u klubu. Mojca i Tikica_69 drzim palceve.
![]()
Ode karakter![]()
Posljednje uređivanje od tikica_69 : 21.01.2011. at 12:13
Slikaj covjeka koji nemoze promijeniti misljenje![]()
tikica, ma nije kriv njen karakter nego ja, stalno su je cure zapitkivale svašta, a ja sam morala prenositi pa mi je dodijalo i rekla da neću više biti glasnik
![]()
Hehehehehe....ah mi zene, na rit bi progovorile ak nejde drugacije
Ona koja napokon pise, dobro nam dosla![]()
Pa draga Ona koja nije pisala - dobrodošla - konačno!!!!!!
Ups... pa da... zaboravih poželjeti dobrodošlicu Onoj koja nije pisala. Dobro nam došla draga.![]()
Pozdravljam i ja Onu koja nije pisala, a koja će sada pisati!
I ja pozdravljam i zelim dobrodoslicu Onoj koja nije pisala, a koju sam imala cast upoznati i prije nego sto se konacno pojavila na forumu.
Inace, sto dalje sve vise osjecam da se najvise pronalazim na ovom podforumu, tj. u ovom klubu. Iako imam jos nesto malo vremena do punopravnog clanstva, ja bih se vec sada zeljela predbiljeziti, moze?
Ja bih jako voljela da se ovdje javlja i druga Aurora, (*).
naravno, volimo što više članova u ovom klubu!!