Page 60 of 94 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 2,951 to 3,000 of 4682

Thread: 39+ (Klub Q10)

sara38's Avatar

Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo !
    Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu akciju!
    Cure !

sretna35's Avatar

Quote Originally Posted by sara38 View Post
    Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo !
    Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu akciju!
    Cure !
    potpisujem i dodajem svoje srčeko za sve curke

Mojca's Avatar

Curke, evo me nazad u Zagrebu, pozitiva je preživjela prolazak kroz sv. Rok. Držim se kauča i mislim na vas.
    Andram, da Femara da nazapamćeno dobre rezultate!

Charlie, dobrodošla!

tiki_a's Avatar

Charlie, dobro nam došla i imaš zadatak da nas što prije razveseliš
    Mojca, super da si dobro putovala, a sad se stvarno drži kauča !
    tikica_69, eto taj nespretni transfer je pomutio dobro raspoloženje, ali nećemo dozvoliti da i dalje bude tako pa šaljem ~~~~~~~za puno uživancije do bete i uskoro puno hopsaća u klubu.
    andream, sad mi je krivo kaj te ne pratim . Već dva ciklusa loše s LH, ovaj puta druga crtica baš lijepo tamna, sluzi ima, a ja ne idem u postupak . Jedino me tješi to što bi u ovom ciklusu punkcija morala biti 10-ti dan, a ja više vjerujem 11-tom.
    gričanka nas opasno zapostavlja

Mojca's Avatar

Tiki_a, držim se... iako bi najrađe krenula čistit kuću. Držim fige da ti brzo prođe vrijeme do sljedećeg ciklusa...
    Mislim svaki dan na Gričanku, Mare, može update? Kako je, se tlak stabilizirao?
    Last edited by Mojca; 28.01.2011 at 17:40.

mare41's Avatar

Gričanka vas sve puno pozdravlja, sve je super i za pet, samo ne miruje doma nego u bolnici, al sve ide kako treba.

Mojca's Avatar

Gričanka i dečko

glacova's Avatar

Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Gričanka i dečko
    X

andream's Avatar

Tiki, pa netko od nas mora biti aktivan i idući mjesec jer sad ćemo sve zatrudnjeti
    Mene danas već počelo žigati i to na lijevoj strani, baš me zanima jel će i ovaj biti dobra reakcija kao i prošli, dr T odmah me upozorio da ne mora biti (kao da mi to u klubu ne znamo).

andream's Avatar

e da, ovaj put beta bi trebala biti baš oko mog jubilarnog rođendana, pa eto razlog više...

anaea40's Avatar

Cure sorry, nisam stigla prijaviti da se j.stanica nije oplodila, nije bila dovoljno kvalitetna.Vibram za sve vas ostale.
    Tikica, nadam se da intuicija vara. Aurora, nikad se ne zna. Tiki-a za uspješnu punkciju. Mojca ostani pozitivna do samog kraja ( 9 mjeseci), andream da reakcija bude kao i prethodnog mjeseca.
    Ja ne znam što ću dalje, da li običan prirodni ili femarski? Što mislite?

Mojca's Avatar

Anaea

andream's Avatar

aenea, uh žao mi je, imala si punkciju isti dan kad sam i ja trebala imati pa se sad i kod mene javljaju sumnje da li bi bile kvalitetne JS. Jesi razgovarala s doktorom? Ako ti je preostalo femare, ja bih svakako probala bar još jedan ciklus s njima, a u prirodnjake ionako možeš svaki mjesec (ako imaš strpljenja i vremena, naravno).

ina33's Avatar

Charlie, !

Aenea, žao mi je.

Cure, puno vibrica!!!

tiki_a's Avatar

anaea40 žao mi je . Baš je teško kad se ne uspije doći do transfera.
    gričanka šaljem i dobro je da si na sigurnom.

tiki_a's Avatar

Cure, može mala pomoć oko čitanja LH trakica? Jučer poslije podne 9. d.c. druga linija bila je tamna, ali jednako kao i kontrolna i protumačila sam to kao da je O započela. Međutim jutros (ne prvi urin) LH tamnija od kontrolne. Da li to znači da O ipak nije krenula jučer poslije podne nego nešto kasnije? Moram priznati da sam očekivala da će jutros već biti slabija jer kao jaka druga linija ne traje dugo?

tikica_69's Avatar

Vjerujem da nesto kasnije. Kod mene na uputama pise da mora biti iste boje ili tamnija da se tretira kao pozitivna.
    Cure, kako vi reagirate na Utrogestan? Ja sam zadnja tri dana uzasno depresivna bez nekog pretjerano realnog razloga. Jel moze to biti neka nuspojava? Bas sam sva iskomirana.

sretna35's Avatar

Quote Originally Posted by tikica_69 View Post
    Vjerujem da nesto kasnije. Kod mene na uputama pise da mora biti iste boje ili tamnija da se tretira kao pozitivna.
    Cure, kako vi reagirate na Utrogestan? Ja sam zadnja tri dana uzasno depresivna bez nekog pretjerano realnog razloga. Jel moze to biti neka nuspojava? Bas sam sva iskomirana.
    tikice prije će biti da si depresivna od potisnutih želja i očekivanja, za utriće kako ja tako i svi redom na forumu navode da smiruju, podižu raspoloženju i uljuljkuju nas u neku maglu

bilo kako bilo kao jedan od tvojih najvatrenijih navijača želim ti uspjeh i vibram iz sve snage

Mojca's Avatar

Quote Originally Posted by sretna35 View Post
    tikice prije će biti da si depresivna od potisnutih želja i očekivanja, za utriće kako ja tako i svi redom na forumu navode da smiruju, podižu raspoloženju i uljuljkuju nas u neku maglu

bilo kako bilo kao jedan od tvojih najvatrenijih navijača želim ti uspjeh i vibram iz sve snage
    Ima nas još, vatrenih navijača! Tikice

AuroraBlu's Avatar

Tikice, od čega je da je depra, proći će, uvijek bude tako!

Mojca, i kako se osjećaš? jel se gnijezde?

Mojca's Avatar

Ko inače! Teško mi je ležati, kad nisam bolesna.

tiki_a's Avatar

tikica_69, hvala. ... Potpisujem sretnu35... Kod mene nakon transfera od 7-mog dana više osjećaj nervoze i svega mi je dosta, a utrići su ono najbolje za utjehu. Em dižu temperaturu pa mislim da sam T, podižu raspoloženje i pomalo uspavljuju.. Mojca, poznato mi je, najteže je ležati no nije nužno da ležiš, samo sve laganini...

mare41's Avatar

tiki, i ja bi rekla da se O računa od onda kad je tamnija crta od kontrolne.
    anaea
    Last edited by mare41; 29.01.2011 at 16:53.

tiki_a's Avatar

Hvala mare41

Mojca's Avatar

Grlo boli... jutros lagano, sad sve više. Temperatura 37,3. Trebam brinuti? Paracetamol ok, aspirin C?

maja_st's Avatar

i mene boli grlo.....pa se sve mislim smijem li popit aspirin...?

Mojca's Avatar

Evo dragi sad bio u ljekarni, magistra dozvolila lupocet, aspirin ne.

Gabi's Avatar

I meni je dr. A rekao Lupocet za skidanje temperature.
    cure, šaljem vam brzinske grupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj vam treba

tiki_a's Avatar

Kod takvih temperatura uvijek koristim samo čaj, C vitamin, vitamine/minerale koji su mi pri ruci i koje ne pijem redovito, tada uzmem. Ništa za skidanje temperature ako ne prođe 38...

Mojca's Avatar

Ja navalila na luk. Glavica luka na salatu (sad kad zaboli želudac) i Sterimar sprej. I propolis. I topla limunada s medom. Malo je bolje. Prije spavanja ću grgljati slanu vodu. I vunene čarape.
    Hvala Tiki, Lupocet imam, ali ga neću uzeti ako temperatura ne bude rasla.
    Nisam se u životu toliko brinula za sebe i zauzela protiv grlobolje.

Miki76's Avatar

Mojca, jednostavan recept moje mame za sva virozna, gripozna, grloboljna i slična stanja: iscijediti jedan limun i dvije naranče u čašu te dodati puuuuno meda (vodu nije potrebno dodavati), i naravno to ponavljati što češće tijekom dana. Tako me mama liječila kad sam bila mala, a tako sam i sama nastavila sada kad mi nema mame stalno pri ruci. Nije ništa originalno, ali ja sam od toga svaki put nakon maxi 2 dana ko nova!

aleksandraj's Avatar

Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Curke, evo me nazad u Zagrebu, pozitiva je preživjela prolazak kroz sv. Rok. Držim se kauča i mislim na vas.
    Andram, da Femara da nazapamćeno dobre rezultate!

Charlie, dobrodošla!
    Mojca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu do neba,
    Tikica_69~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka ovo bude posljednji te da ti mojca, AB i andream poboljsate proljetni prosjek.

Cure, zna li tko gdje ima tribestana, spremam se za akciju pa trebamo mm popraviti sliku
    Last edited by aleksandraj; 29.01.2011 at 22:08.

aleksandraj's Avatar

Mojca, ja u MB imala uzasnu grlobolju, cijelo vrijeme kasljala i ugnijezdio se (nazalost kratko). Ne brini, cuvaj se , a mi svi vibramo za tebe

sretna35's Avatar

za prehladu nikako aspirin, a preparati na bazi paracetamola može (lupocet, efferalgan i sl)
    prirodni lijekovi OK
    imam i ja jedan recept (nije baš fino, ali diže iz mrtvih za dan dva)
    vrlo sitno nascjekati 3 režnja češnjaka (onako da curi sok), dodati veliku žlicu meda te malu žličicu octa i rakije (može do 3 puta dnevno) - rješava i najtaeže gripe i viroze za dan dva

andream's Avatar

Iako volim češnjak, nisam sigurna da bih ga probala u toj kombinaciji, baš je opaka.
    Mojca, samo laganini, ja sam na dobitnom transferu doslovce ostala bez glasa i bila promukla tjedan dana, a kad sam saznala betu, zakurila par dana na skoro 40. I bilo je sve OK.
    A mene danas bolucka li bolucka, sad me naravno strah da nije neka cista u pitanju koje inače nikad nisam imala. Kad će taj utorak...

Mojca's Avatar

Sretna, zvuči opako... za sad ću probati recept od Miki, ipak je jako rano... a kad se za istinu probudim, oko 10-11 možda se ohrabrim i za češnjak.. ne bi baš češnjak na prazan želudac...
    Cure, hvala na lijepim mislima.

tikica_69's Avatar

Vi budete mene vjerojatno objesile, ali ja jucer popodne u bijesu i nervozi radila test (7.dc) i naravno, negativan.....hehehehehe......stvarno sam malo neuroticna.

Marnie's Avatar

tikica, i sama znaš da je to puuuno prerano . Malo ću se našaliti pa reći da se ponašaš kao MPO šiparica hehe.
    šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ da u pravo vrijeme testić pokaže +!!
    Mojca ne brini se. Meni je mama pričala da kad je ostala sa mnom trudna da je imala osjećaj kao da je dobila gripu, boljelo ju je grlo, kosti, imala laganu temperaturu i na kraju uoće nije imala prehladu nego su to bili simptomi trudnoće .
    AB nam je utihnula, kako si draga?

Mojca's Avatar

Nemam baš iskustva... ali zar je mogao biti drugo nego negativan na 7 dan? Sori ako lupetam...

Mojca's Avatar

Marni, sviđa mi se ovo! A osim toga i objašnjava zašto nema onih uobičajenih simptoma.

sretna35's Avatar

e to da su simptomi rane trudnoće slični gripi ili prehladi piše čak i u knjigama

tikice jesli li očekivala išta drugo osim negativnog testa na 7 dan

Marnie narudžba stiže

Mojca's Avatar

Sretna, onda mi se sve više i više sviđa ova prehlada... Da prestanem s napitkom po receptu od Miki?

AuroraBlu's Avatar

Cure, prešle ste s urologije na gripu, he he

Nekoliko vas je napisalo da se nikako ne smije aspirin uzimati. Pa kako onda uzimamo aspirin/andol 100, od transfera na dalje?!?!?! To je baš preporuka, radi bolje cirkulacije, odnosno prokrvljenosti maternice.
    Mojca, mislim da te uopće ne treba zabrinjavati lagana temperaturica i prehlada - dapače, to je korisno jer smanjuje imunitet organizma, pa je i implantacija lakša - šta kažeš na to, ha! Zvuči kao šala, ali ima istine u tome... zato dr.Radončić i preporučuje dexamethazon u stvari, da malo umanji imunološku reakciju organizma.

A inače, kod mene ništa posebno, zadnjih nekoliko dana pms - a kod mene se on očituje onim tupim bolovima u maternici. Danas-sutra bi trebala dobit. Ako do sutra popodne kad se budem vraćala s posla ne dobijem - kupujem testić čisto da riješim podsvijesnu dilemu.
    Tikice, držim fige za + za par dana!

Mojca's Avatar

AB, dakle, skidam vunene carape, otvram prozor i pijem ledenu limunadu...? Moj imunitet je ionako u banani, ak ćemo po tome...

Ta dvojba oko aspirina i mene muči. Na transferu sam dobila upute da pijem andol 100 1 x dnevno, a i magistra je jučer dragome savjetovala da ga ne uzimam. A sastav isti?!
    U tom dvojbenom duhu tekao je i razgovor s dr. Š. o tome treba li mirovati nakon transfera ili ne, sam je rekao da jedne studije kažu jedno, a druge drugo... pa ti budi pametan. Meni se sviđa mirovanje. Dragi je konačno počeo kuhati i mao više od ona 3 jela koja je do sad znao, kuha, pere... samo što ne pegla.

Tikica...

AuroraBlu's Avatar

Mojca, ja bi prije vjerovala mpo doktoru nego teti magistri u apoteci - nije ona upoznata s problematikom oplodnje... samo ti uzimaj taj baby andol. Inače, sastav andola i aspirina je identičan, razlika je u proizvođaču. U citovoj informativnoj "knjižici" koja se može skinuti na njihovim stranicama, piše da strogo mirovanje nije preporučeno. Ali nekakav suma sumarum svih tih savjeta i mišljenja bi bio: pravo mirovanje, izležavanje, nikakva fizička aktivnost (neodlazak na posao uključen) 3 dana nakon transfera. A nakon ta 3 dana možeš sve, samo easy... dakle, lagana šetnjica preporučena (cirkulacija) možeš i radit ako ti posao nije stresan ili zahtjeva fizičku aktivnost Ali svatko se tu ponaša kako njemu paše. dakle, ako uživaš pod dekicom - uživaj koliko god ti paše, i obrnuto!

AuroraBlu's Avatar

PS. i nemoj dizat nikakve teške stvari, nemoj peglat ni usisavat (radi položaja tijela), kuhat ručak bi smjela (ali reci mu da ne smiješ ni to)
    Last edited by AuroraBlu; 30.01.2011 at 14:15.

Mojca's Avatar

Ma da, nisam ja sad skroz zalegla... dignem se, ali niš puno ne radim, više nadgledam zbivanja na štednjaku. Dr. š. mi je rekao: do ponedjeljka lagano, kauč, televizija... a iza toga možete i na kavu. To je upravo ono što si sa navela.

tiki_a's Avatar

Vezano za mirovanje/nemirovanje potpisujem AB.
    I recept od Miki74 potpisujem.
    I ponašanje s testom 7.dnt od tikice_69 radi nervoze potpisujem.

Na temu mojih savršenih LH trakica: danas 11.d.c. odem na uzv, prof. kaže da bez štoperice često nije dovoljno dobra js. Ali stanje kod mene ionako nula bodova. Endometrij 6,1 mm, dva čudna mala folikula desno, jedan od 11 mm (pokazao mi prof. na ekranu). Eto više mi ni trakice ne trebaju, ako je sve ok O bude između 10. i 11. d.c. i to je sve od info što mi može koristiti.

AuroraBlu's Avatar

Tiki, ima li tvoj doktor neki savjet za tebe? Da li bi možda ipak jedna stimulirani došao u obzir, ili je po njegovom bolje vrtiti svaki mjesec prirodnjake. Mene bi te lh trakice ubile, jednom sam s njima imala posla, i nisu dobro djelovale na moju psihu izluđena sam bila od toga jel bila O, kad će, jesam li je propustila, da li je bila a ja je nisam ulovila... (sve je to bilo prije mpo priče) uglavnom, odahnula sam kad sam ih prestala koristit, to mi je jednostavno bio višak informacija za koje nisam nikad bila sigurna kako ih protumačit Najbolje bi bilo kad bi fino doma imale uzv i svaki dan si same mjerile folikul

Mojca's Avatar

Tiki, a jesi bila i kod nekog drugog lječnika? Mislim... ako ovaj dugo vrti istu priču koja ne daje rezultate... ili postoji neki razlog za to? Neka prepreka stimuliranom?
    Last edited by Mojca; 30.01.2011 at 14:48.

Page 60 of 94 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast