Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vjerujem da nesto kasnije. Kod mene na uputama pise da mora biti iste boje ili tamnija da se tretira kao pozitivna.
    Cure, kako vi reagirate na Utrogestan? Ja sam zadnja tri dana uzasno depresivna bez nekog pretjerano realnog razloga. Jel moze to biti neka nuspojava? Bas sam sva iskomirana.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da nesto kasnije. Kod mene na uputama pise da mora biti iste boje ili tamnija da se tretira kao pozitivna.
    Cure, kako vi reagirate na Utrogestan? Ja sam zadnja tri dana uzasno depresivna bez nekog pretjerano realnog razloga. Jel moze to biti neka nuspojava? Bas sam sva iskomirana.
    tikice prije će biti da si depresivna od potisnutih želja i očekivanja, za utriće kako ja tako i svi redom na forumu navode da smiruju, podižu raspoloženju i uljuljkuju nas u neku maglu

bilo kako bilo kao jedan od tvojih najvatrenijih navijača želim ti uspjeh i vibram iz sve snage

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    tikice prije će biti da si depresivna od potisnutih želja i očekivanja, za utriće kako ja tako i svi redom na forumu navode da smiruju, podižu raspoloženju i uljuljkuju nas u neku maglu

bilo kako bilo kao jedan od tvojih najvatrenijih navijača želim ti uspjeh i vibram iz sve snage
    Ima nas još, vatrenih navijača! Tikice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •