Stranica 75 od 94 PrviPrvi ... 2565737475767785 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sretna pa jel moguće da ima netko simpatičniji od dr L? cccc... morat ću zguglat da vidim tog R-a...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo mi neobično biti doma dok moji rade, jedva čekam subotu (kad i oni ne rade ). Mirovanje mi nikako ne ide i konačno da se ne opterećujem zbog toga. Operem veš i u par navrata ga stavim na sušenje, malo poslići za kompom pa spavanje s utrićima, nešto nabrzaka u kuhinji (file gotov za 7 min. ), jedino ne izlazim iz kuće, ali sutra hoću, na kofi konačno!
    riki, i meni se čini nakon antibiotika...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku

Malo mi neobično biti doma dok moji rade, jedva čekam subotu (kad i oni ne rade ). Mirovanje mi nikako ne ide i konačno da se ne opterećujem zbog toga. Operem veš i u par navrata ga stavim na sušenje, malo poslići za kompom pa spavanje s utrićima, nešto nabrzaka u kuhinji (file gotov za 7 min. ), jedino ne izlazim iz kuće, ali sutra hoću, na kofi konačno!
    riki, i meni se čini nakon antibiotika...
    Bravo Tiki. Ja sam uvijek bila za aktivnosti poslije transfera .
    Trenutno sam u fazi ko i AB, testiranje za hepatitis i hiv (nalazi su mi stari iz 2009.), pa u postupak tek u 06. mj - dugi protokol decapeptil/3 gonala.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tiki ... ja sam u svom dobitnom postupku nakon transfera kopala s motikom i čupala drač .... ne boj se aktivnosti !
    Andream ... mi ćemo opet zajedno, sve mi se čini

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rikikiki, da, sumamed djeluje i na hemolitički streptokok, (koji spada u aerobe/anaerobe). Sigurno znam jer su ga meni su ga jednom dali protiv streptokoka i to u kombinaciji s još nečim, ali nije zavijek otišao. Ja bi ti savjetovala da pričekaš bar 2 tjedna nakon zadnjeg antibiotika, pa onda na briseve. Drži mi se. :hug:

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da ću onda na briseve u sljedećem ciklusu ... ionako imam dosta vremena do kraja travnja!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Riki, pa mi se sigurno onda opet družimo, ja sam krajem travnja u postupku a do tada imam u zadatak potrošiti 20 lh trakica

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

i konačno da se ne opterećujem zbog toga.
    E to se traži!!!! Bravo Tiki!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, ja krećem prije tebe, 1.4. - stignemo još rodit ove godine, he he
    Sretna, dr.R. je i danas komad nad komadima

Tiki, moram citirati legendu Mimek: Baci nas na koljena!

Riki, dobro kažu cure, sumamed će ubiti streptokok.
    Sara, za dobitno postupak u 6.mj.!
    Taco, kako se osjećaš s primolutom?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Morala sam ići pogledati tog dr.R., po godištu taman za mene
    rikikiki, ovo s motikom mi se sviđa, da je proljeće i ja bi bila uz drač
    sara38, 6. mj., to mi je tako daleko!
    AB, izgleda da je naša Mimek jedna od rijetkih koja nas baca na koljena no obzirom da se jake snage spremaju za proljetnu akciju, nadam se da ćete je dostojno zamijeniti!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni ovaj vas dr.R lici na mog dr.R.
    AB, Primolut mi je bas super. Dr. je mislio da cu krvariti ali nix. Vidjet cemo jel posluzio svrsi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Riki, dobro kažu cure, sumamed će ubiti streptokok. ?
    Meni ga nije ubio. Strep se vraća i vraća i vraća...
    Zato sad drmam po probioticima. Možda upali.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tiki, i ja sam ga odmah išla zguglati... e baš smo "babci", he he...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma nema njegovih slika na internetu, samo ona jedna iz Cita, ali uživo je puno bolji

Taco, zašto je doktor očekivao krvarenje uz primolut??? zar to nije jaki progesteron? ništa mi nije jasno.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AB, jer Taca voli prokrvariti uz takve nadomjestke

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

za streptokok - antibiotik pobije trenutačno, ali ako se ne uzima dalje sve ovo što je mojca napisala (probiotici, kiselo, itd...) - dođu novi streptokoki.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo mene napokon ...
    Hvala svima koji su mi pružili potporu u nesretnom događaju.
    Neko vrijeme me nije bilo jer sam nakon kiretaže bila na bolovanju.
    Sada sam u radnom pogonu u svakom pogledu
    Ukratko: sve je išlo brzo, pa nije bilo puno vremena za razmišljanje, što je dobro. Dr-privatnik mi je popodne rekao da je bio pobačaj i da moram na kiretažu, navečer sam otišla u bolnicu i odmah su to obavili, odspavala sam i ujutro išla doma. Dodatni olakšavajući faktor je što sve to nije bilo u nekoj uznapredovanoj fazi i što se nisu vidjeli otkucaji srca, te što me je već 2-3 dana prije sve bolilo, pa sam jedva čekala da me riješe te boli i problema. Žao mi je jedino jer mi se to uspjelo dogoditi prirodno u tako visokoj dobi i što je početak zbilja bio skroz školski, no, ako nije bilo OK - što se može, unatoč dobrim početnim simptomima. Nastojim o tome ne razmišljati, a opet ne potiskivati, već gledati normalno.
    Čekam nalaz, kažu da je bio neki hematom koji nije dao da se zametak razvija, no, točno ću znati kad sve analiziraju. Nadam se samo da svojim aktivnostima ja nisam doprinijela. Dr-privatnik mi je rekao da je pravilo da se 3-6 mjeseci ne smije zatrudnjeti, a sve ću detaljno pitati na kontr.pregledu, pa ću odlučiti što s Mariborom jer sam prijavljenja za 5. mj. Da li Maribor prima žene starosti 42+.
    Inače, suprug je na prvu rekao da možemo biti sretni s 1 djetetom, koje smo također dobili u poodmakloj dobi i da više niti ne pokušavamo, jer je ovaj slučaj pokazao da se svašta može dogoditi, a onda sam mu ja malo pojasnila situaciju i rekla da bih još htjela pokušati, pa se složio da možemo još jednom.

Svima vama koje ste u međuvremenu ostale u drugome stanju i rodile čestitam od srca. Sretno!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Morala sam ići pogledati tog dr.R., po godištu taman za mene
    rikikiki, ovo s motikom mi se sviđa, da je proljeće i ja bi bila uz drač
    sara38, 6. mj., to mi je tako daleko!
    AB, izgleda da je naša Mimek jedna od rijetkih koja nas baca na koljena no obzirom da se jake snage spremaju za proljetnu akciju, nadam se da ćete je dostojno zamijeniti!
    Dr. R. pa nije loš - ah ti Sinjani!!!
    Je, tiki 06. mj. je i meni daleko, al da te utješim sredinom 05. se počinjem bockati
    Htjela ja jednom do tada barem u prirodnjak, al neće dr. Tek ako tada ne uspije, možda poslije. Pa dobro.......
    Nikolina

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sara, pa zašto dr ne da u prirodnjak prije? Ja se sad pitam da li bi nam baš on možda bio dobitan, ali trenutno jednostavno nemam "živaca" za njega iako sam se jučer jedva suzdržavala da se ipak prijavim za njega.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Andream, je u pravu si, nikad ne znaš, a i godine su tu (vrijeme leti, bla, bla)....... Ali danas sam baš sebi rekla i mm, naravno, da prvi put na proljeće neću biti u nikakvom postupku, uzimam stari godišnji i odosmo uživati negdje, ma ko ih ........

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nikolina i ~~~~~~šaljem da taj još jedan bude i dobitan.
    sara38, uživaj u proljeću, ma sve ima svoje plus i minus, ako je dr. savjetovao i tebi tako odgovara, onda svi zajedno čekamo svibanj/lipanj
    andream he he

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nikolina Mb prima i starije od 42 koliko znam. Zašto ne probati još jednom, pa da znate da ste probali a ako je stavr bila "samo " u hematomu zašto ne bi uspjelo. Ja posve razumijem želju za drugim djetetom
    Tiki_a jako jako ~~~~ za tebe! Ponekad se baš tako posloži kad najmanje očekujemo i kad bude na horuk sve skupa, krenulo je lijepo, bilo bi još ljepše da završi najvećom srećom.

Meni su ET odredili za 5.dan s moja dva embrijića, skroz sam bila iznenađena, ne služi mi na čast ali malo sam sumnjičava da to nije možda zbog vikenda?! Znam da je povjerenje važno i nadam se da se ne bi tako kockali s mojim teško dobivenim stanicama, ekipa je stvarno do sad bila super i znam da su se trudili oko mene uvijek tako da mi je sve neugodno sumnjati u njih. Jel ima netko da se išlo na blastice s manjim brojem embrijića? Trenutno sam pod utrićima (oralno) pa ne zamjerite ako sam zbrčkana

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Charlie, možda zato jer su ti radili picsi i jer zameci dobro izgledaju??? Ja bi bila zadovoljna s takvim razvojem

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Charlie, to su ti rekli nakon sto si ih zvala da provjeris da li su se oplodile? Ako je tako vjerujem da su se odlucili na temelju procjene da su embriji dobri i da imaju sanse da dodju do blastocista. U suprotnom bi se po moje prije odlucili za transfer 2. dan nego riskirali da do njega uopce ne dodje. Sretno i navijam da bude uspjesno!

tiki_a koliko pak navijam za tebe ne trebam ni reci!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To su mi danas rekli (a jučer su rekli da su se oplodila i da zovem danas). Nije bio PICSI nego IVF ovaj put...rečeno mi je da se razvijaju "prema očekivanju".

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Charlie, nemoj sumnjati da bi išli na blastice samo radi vikenda . Sigurna sam da su oba embrija bila izvrsna, pa su se odlučili na takvu soluciju. Joj, super!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude dobitno.

go tiki_a go!! I ja navijam za tvoju spontanu trudnoću hehe.

Nikolina

mare, prolazi li viroza?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

btw, meni je Primolut koma. Toliko sam nervozna od njega da bih mogla mm otkinuti glavu za svaku sitnicu koju u kući ostavi na krivom mjestu . A on jadan stalno pita: pa što ti je? Sva sreća da je jučer bila zadnja tabletica i sad čekam gospođu, pa da vidimo što dalje...
    Posljednje uređivanje od Marnie : 25.02.2011. at 15:18

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, 2.dc ćeš ići u kontrolu?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Charlie, uvijek postoji i ta mogućnost, da odgađaju zbog vikenda, ali ako je ovaj puta tako znači da se mrvice stvarno dobro drže. Moj postupak je bio čisti prirodnjak i ekipa je u nedjelju došla samo zbog mene, rekla sam im da smo mogli odustati kad je već prirodnjak u pitanju, dr. C. je rekao da su tamo da rade i da moram biti pozitivna pa se sad toga držim (plus realna ). Jednom sam s jednim zametkom iz prirodnjaka išla na 5. dan, zamolila sam ih kako bi vidjela preživi li do tada. ~~~~~~~šaljem za dvije krasne blastice! Ipak sada znaš da se obje dobro razvijaju...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dr R. je mrak uživo, da padneš na dupe. Čovjek bi mu dao najmanje 10 godina da je mlađi.
    tik_a moja draga ovih dana mislim puno na tebe i šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas ko što naša Aurora piše " baciš na koljena" sa predivnom betom. Draga držim ti fige i moja Jelena ti šalje veliki cmokićććććććććććććććććć.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala curke ekipa je stvarno uvijek draga i čisto mi je neugodno da sumnjičim, sad ću zaboravit na to i mislit pozitivno.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tiki za tvoj Dan žena ~~~~~~~~~~~~~~~~ !

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aurora, rozalija
    sara38, za dan žena će morati biti jedna mala žena, najčešće pričamo o curici, prvi puta sam mm-u rekla da idemo po dečkića i sestra mi za vrijeme et kaže da sam došla po curicu, a ja u djeliću sekunde pomislim pa kako vidi u epruveti da je curica i pitam zašto, a ona pa zbog roza čarapica koje imate....Čovjek s vremenom prolupa skroz na skroz...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure moje želim Vam sve najjbolje, puno posla u zadnje dane pa ne stignem pisati.

Bila ddanas na UZVu, 8dc i sljedeći tjedan opet odmrzavanje

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja danas imalaa ljubičaste čarape, i to vole curice haaa

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

linalena, nadajmo se da će ovaj puta biti transfera~~~~~~

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bome vratio se onaj dobri stari duh u klub 39+ baš mi je bio gušt pregledati današnje postove

ah baš sam zagrijala atmosferu s našim lipim šesnim dr. R. (al' da se razumimo meni je dr. L uvijek prvi iako bi objektivno bilo jako teško odlučit)

Charlie da se tvoje dvije žilavice prema očekivanju pretvore u blastice koje će se naprosto zaljubiti u svoju mamu

linalena neka ovaj put bude transfer i to uspješan

tiki_a o, da loza čalapice fakat jesu za culice

andream i rikikiki za prave proljetne postpke
    Posljednje uređivanje od sretna35 : 25.02.2011. at 21:10

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Tiki_a, Charlie ~~~~~~~~~ mislim na vas i držim palčeve za uspjeh
    Mojca
    Ja sam bolesna ko pas već 2 puna tjedna ... prvo neka viroza, pa upala sinusa iza toga, sad su mi sinusi procurili i ponovno me neka viroza uhvatila ... poludjet ću! Za sinuse sam pila sumamed pa me zanima ako netko zna, da li sumamed može djelovati i na one bakterije što se uzima na brisu? Da pojasnim, nakon kiretaže trebam napraviti briseve pa me zanim da li da pričekam da antibiotik izdjeluje do kraja i da onda napravim briseve ili mogu već sad?
    Sory na zbrkanom postu, ali ne funkcioniram baš najbolje zdanjih dana!
    Djeluje sigurno jer smo ga i ja i MM pili svojevremeno kad sam neke bakterijice imala

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Aurora, rozalija
    sara38, za dan žena će morati biti jedna mala žena, najčešće pričamo o curici, prvi puta sam mm-u rekla da idemo po dečkića i sestra mi za vrijeme et kaže da sam došla po curicu, a ja u djeliću sekunde pomislim pa kako vidi u epruveti da je curica i pitam zašto, a ona pa zbog roza čarapica koje imate....Čovjek s vremenom prolupa skroz na skroz...
    Moj će onda sigurno biti dečkić...ja imala i plavu spavačicu i plave čarape i plave šlapice

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. R. pa nije loš - ah ti Sinjani!!!
    dr R. iz Vilija?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma ne, dr. R. biolog iz Cita.

Probudila se u 2.20 i od tad ne spavam. Pokušala sve metode uspavljivanja, od brojanja ovčica, preko čitanja do tehnika disanja. Niš ne pomaže. Jedino tv nisam palila da ne probudim dragog. Na koncu ogladnila i smazala 4 šnite kruha s paštetom od tune i tankim kriškama ljubičastog luka s mrvicu soli. Popila galon vode. Valjda će mi se sad spavati. A zapravo sad mi se i ne isplati zaspati kad u 6 moram staviti utrić.
    (E zbilja sam u banani... prije postupka nisam spavala od nervoze što se konačno ne upuštam u postupak, za vrijeme postupka zbog panika svakakvih, pred prvi uzv od totalne panike da nešto neće biti ok.... a sad? Valjda sam previše spavala preko dana. Ili već mijenjam dan za noć kako to bebe često naprave, na veliku radost roditelja.)
    Uglavnom, čitala sam vas danas, ali mi se toliko spavalo da ništa suvislo ne uspijeh odgovoriti. (Kao sad sam u boljem stanju! )
    E da, je slažem se s AB, dr. R. je zgodan komad. (Uh, kol'ki uvod za ovaj sitni komentar!)

A što se tiče boja ja sam pred godinu dana jedan zid u spavaćoj sobi iz nježne i suptilne lavande prefarbala u T-com ljubičastu. S proračunatom namjerom da podigne razinu životnosti i bla, bla, bla... Dok sam bila u Splitu sam kupila roza krevetninu (mislim da je MD-u pozililo kad ju je vidio...) E pa bude li dečko, stvarno ću se jako čuditi.
    Inače, postoji i niz studija o utjecaju boja na plodnost. Nažalost, mislim da kod nas nema color therapista. Uglavnom, radi se o tome da se područje zdjelice izlaže crvenom svjetlu, nosi crveno i narančasto. Koliko je učinkovito, ne znam, ali je šareno i veselo, to sigurno.

Odoh sad, ovo postaje predugačak post...
    Grli vas i vibra za sve vas u čudna doba, vaša noćna straža.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za budne, a one s utrićima sigurno sad spavaju
    mare41 kako zdravlje?~~~~
    sretna35 nam svakodnevno unosi dobro raspoloženje u klub
    Jutros sam popila utrić umjesto stavila, tako mi je došlo...
    ~~~~~~za Charlieve blastice (danas morule)
    Društvo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma mošmislit što spavam.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki, sve je super, i stalno si mi u mislima (do dana žena)

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dobor jutro cure, koji predivan dan je vani . Joooj kad će ta zima prestati već jednom!
    AB da, 2. dc idem kod dr. na UZV pa valjda konačno kreće i postupak .

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam sva fuj. Imam 3 ogromna herpesa na ustima sto mi se u zivotu nije desilo. Ne znam jel od stresa, Primoluta ili mi se sprema neka viroza.
    Posljednje uređivanje od taca70 : 26.02.2011. at 10:41

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mojca, ne sekiraj se oko spavanja, to je sam faza. Pitat ću te za 2 tjedna kad budeš kao pospana stalno unatoc spavanju 12 sati/dan. A onda opet nespavanje, koje mene sada drži u 15 tj...Ma cirkus je trudnoća, a vama ga posebno svima želim što prije....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam na transferu u Mb imala ljubičastu spavačicu i roze čarape sa lila srcima i stigla nam je Jelena.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mozda bih ja morala promijeniti boju spavacice i carapa.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aha! A možda i zida u spavaćoj sobi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •