Tj. ili i možda pokušat sreću s nekim drugim labom, može i u Cro, vani bi bilo idealnije.
Tj. ili i možda pokušat sreću s nekim drugim labom, može i u Cro, vani bi bilo idealnije.
Da, sjećam se kad je linalena napisala 4-stan. 5-ti dan, bilo mi je čudno, rekla bi da su stale sa razvojem, znači nije bilo za transfer? Jednom sam samo imala jednu mrvicu na čekanju jer bio je et tri zametka, taj četvrti se nije pomaknuo od 3 stanice, znači ništa od njega, nisu ga zamrzavali.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.03.2011. at 13:55
Da, ina33, prije zakona, ali to dokazuje ono što si i ti rekla, da takvi zameci nisu za transfer.
Pitam isto što i sretna35 - Mojca, kad bude nekih novosti? ... Kaj se radi, kak' se živi odnosno uživa, daj da guštamo malo ...
Tiki_a, a nema nekih novosti, evo zapravo ima, danas sam po prvi put nakon 100 godina bila u labu u DZ i dobila napadaj bjesnila kad sam vidjela gužvu... Ne zbog čekanja, nego zbog bakterija u zraku. Prvo sam se skrivala iza šala, a onda je dragi otišao po masku u apoteku.![]()
![]()
A nema nekog uzbuđenja kod mene koja sjedim doma i tipkam po daljinskom, laptopu i mobitelu.![]()
Kako se ti držiš, još samo par dana?![]()
Mojca, a šetnjice i odmak od posla, jel' totalan odmak još uvijek? ....Moj testić od sutra na dalje. Možda i danas jedan (pa šata ću s njima kasnije?).Ma ja stalno nešto mjerim, umačem i tsl. da vrijeme brže prođe i da se prije uvjerim u ono što je (oliti nije). Uglavnom sve je pod kontrolom, nema nervoze.
eh ti testići, ubijaju me u pojam.
ja sam se počela plašiti već i lh testa, probada me dobrano od jučer pa smo krenuli i s tim. za sada nula bodova, vidjet ćemo danas na 10.dc.
Tiki, nek je tebi pozitivan, onaj puno bitniji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma radim pomalo, Tiki, ali ne previše. Iako, čeka me jedan ozbiljan handover... Šetnjice slabo, hladno je, a mene odmah zabole jajnici, pa me uhvati panika. Sad ću, nek još malo zatopli.
Držim ti fige za smirenost u sljedećim danima.I za plusić naravno!
![]()
Hvala vam puno na svim riječima podrške ali i idejama što činiti. Idem u utrorak gore i tražiti ću doktoraB ali i biologicu da malo prođemo sve to. Oni su mi taj put vratili embrije i tek poslije rekli da su četverostanični, sjećam se da je doktorica T rekla "pa nisu baš neki" i da transfer mi nije radio drB već drT .Također treba probati malo "kanalima" okolo-naokolo ispitati i založiti se za nas. Probali bi tu još jedan stimulirani jer čekam lijekove pa onda Ljubljana, ali ako ne mogu u stim.do ljeta idemo onda što prije gore
Stiže fiiina ne baš rano jutarnja
Moj test jutros 10. dnt negativan, utriće koristim još par dana i radim testove, ali možete me skinuti s zamišljene liste čekalica. Nisam žalosna, bilo je očekivano![]()
Tiki zar?Mozda ipak sljedeci testic pokaze nadu.![]()
Tiki, neka ipak pokaže plus sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~ a ako i ne... za dalje, kako god ~~~~~~~~~~~~~~~
koke moje nadam se da me primate opet u vaše društvo!?svima
Tiki_a divim ti se...samo ostani tako pozitivna![]()
Sonja, dobrodošla natragdugo te nije bilo.
Tiki, draga, milijun hugova
Taco, dobar start želim, jedva čekam vijesti s folikulometrija
Marnie, baš mi je žao, znamo kako je kad stalno stojiš na mjestu
Mare, AB, cure ~~~~~~~~![]()
Sonja29, neki dan sam se sjetila tebe i ninatz te vašeg dogovora da zajedno šetate trbušaste
Super da si se javila!!
vikki![]()
tiki_a jel pao testić i danas? Jako ti želim jedno lijepo iznenađenje! Što god bilo, za dalje ~~~~~~~~~~
taca70 kad je prvi UZ?
Kod mene 7dp5dt, jučer i prekjučer sam uočila neke smećkaste točkice, nervozica, vidjet ćemo danas. Kod mene to može značiti sve (jednom) ili ništa (svi ostali ciklusi) tako da nisam ništa pametnija.
tiki za danas ~~~~~~
vikki
Charlie
Taco, sretno!![]()
Tiki, a da ponoviš testić i danas? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to znači ovo prvo![]()
Charlie, a da pozuris po betu?
Tiki_a, mislim da znas sve sto bih ti napisala. Nadam se da ce se kockice posloziti.![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~ za tebe, vjerojatno je testic pao prerano
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Na žalost ja ne mogu, imam već nešto dogovoreno za sutra.
Ajd pričekajte kraj tjedna, od srijede ljepše vrijeme.
Mužu se pokrenuo bubrežni kamenac pa je doma, ufff kak je on grozan bolesnik, a onda još i cucak okolo laje i skače, grize
Tikice ~~~~~~~~ za +
Charlie ~~~~~~~~~ za implantaciju
Svima punu)
Meni kava miriši već danima, sutra mi najviše paše, u srijedu malo manje, a u četvrtak najmanje. A u petak nikako.![]()
ajmo onda probati sutra, znam da je malo na naglo....![]()
Charlie, neka znači sve!!! Ak' se mene pita, dobro zvuči...
Cure uživajte na sutrašnjoj kofi (osjećam joj miris).
Hvala za dobre želje, imam puno net testića pa ih koristim onak' za bez veze, s utrićima sam prestala. A sad malo odmora i orijentacije na zdraviju prehranu![]()
tiki_a silno mi je žao. Šaljem zagrljaje!
Ne bu ni kod mene dobrih vijesti, pojačale su se glupe smeđe točkice, a tek je 7dpt, 12. dan od punkcije iliti 25. dcne znam kako ja uvijek preko utrića uspijem tako rano prospottingirat. Sutra ujutro vadim betu pa da prekinem s terapijom ako je nula, nema smisla...
Cure uživajte na kavici, ja bih se rado pridružila ali nema mi tko uskočiti s čuvanjem. Javim se s nalazima...
Laku noć!!!
Charlie ~~~~~~~~ za sutra!
Tiki
Možda uspijem i ja na tu kavicu doći sutra!
Vrijeme i mjesto?
Valjda uobičajeno OPP, od 4.30 na dalje. Mare, točno?
Tiki![]()
Vikki mislim oko 2 godine ali nisam sigurna.Dosta toga mi se izdešavalo,trebalo mi je da se odmaknem od svega. Često sam mislila na vas i bile ste u mojim molitvama. Sada pokušavam pohvatati konce i vidim da je dosta starih forumašica uspjelo.Nadam se da ćemo i mi ostale krenuti njihovim putem.
Riki, nadam se da se vidimo, tebe bih jedinu znala kao znak raspoznavanja
Tiki, žao mi je, evo malo pozitivnog vibrastog ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Charlie, to uopće ne mora biti loš znak, naprotiv... divim ti se na hrabrosti za tako rano vađenje.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~
Ja prijavljujem svoj nedolazak,na žalost. Radim i ne mogu se nikako mjenjati. Uživajte i za nas koji ne možemo doći!
glacova, u srijedu možeš? da probamo vidjeti ko još može? (znam da taca ne može)
Čista nula
Sad trebam malo sredit misli i vidjet što sad...ne odustajemo...
charlie, žao mi je. ali idemo dalje po drugu bebicu...
Charlie, samo hrabro. Znas da nas put do zvijezda vodi preko trnja.
Znaci danas kofi.Potrudit cu se da dodem barem nakratko.