tonili ih je napravila i ima link na njih u svom potpisu. Ovaj link.
Usput m arta i ovdje bih ti se zeljela zahvalti za jucerasnji prilog na TV.
Aurora*, dobro je nas senilce podsjetiti da i ovdje čestitamo m arti, draga m arta, hvala ti!
baš su nam dobri avatari, tonili, hvala, ako ustreba napravi još koji da se znamo raspoznavati![]()
hvala, ma nije meni bed ići na TV, a pomalo i trema odlazi. treći put će biti još bolje (i prirodnije
)
ja od puno toga šta bi rekla, kad trebam sažeti u jednu rečenicu ispadne svašta. a vidim da su stavili dio kad sam već sve ispričala i ostala malo bez teksta.
Moj danasnji uzv kaze da ima 4-5 folikula velicine 14-15mm, endo 7,9mm, e2 1100pg/ml. Danas i sutra ista terapija pa u nedjelju opet uzv a punkcija kako izgleda u utorak. Sve se prilicno brzo odvija jer sam ja inace sporovozna.
Pusa.
Taca, super, svi su folikuli podjednaki što je jako dobro! Držim fige za dalje.
Ne znam više tko je u akciji, ne stignem baš redovno pratiti, sorry. Pozdrav svim kokama iz kluba.
Malo me je zanimala naobrazba (u njegovom slučaju to se pretvorilo u uobrazba), našeg predragog ministra. Na stranici Vlade RH stoji ovo:
2007. – diploma Visoke poslovne škole Libertas: Nadzor i korporativno upravljanje za članove nadzornih odbora i upravnih vijeća
2005. - Obrana magistarskog rada „Minimalno agresivna terapija cervikalnih intraepitelnih neoplazija u cilju očuvanja fertilne sposobnosti žena“
1996. - Položio specijalistički ispit iz Ginekologije i opstetricije
1993.- završio tečaj Management u zdravstvu pri Ministarstvu zdravstva RH
1987 - Završio Medicinski fakultet u Zagrebu
Dakle, njegov interes za plodnost nije novijeg datuma... zna čovjek o čemu priča. Zašto nemamo smajlić koji bljuje?![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.03.2011. at 21:25
Da, ona je stručnjak za MPO. Ja mislim da je u Gospiću cijelo vrijeme samo to i radio i k tome još prvi počeo zamrzavati js. Frajer definitivno barata sa pojmova.
Pozdrav svima u ovo prekrasno sunčano jutro! Imam jedno pitanje-
jel normalno da druga m. nakon neuspjelog stimuliranog ivf-a kasni
( prva došla 2.dan nakon što sam prekinula s utrićima)? Naime razgovarala sam s dr. o novom postupku a sad vještica kasni i sve me strah da se nije nešto zakompliciralo npr. cista ili nešto slično-dosad je sve bilo ok i m. je bila redovita. Mislim da ću poludit od svega-da li neko ima slična iskustva? help!
Miba, ja sam u svom 1.ivf-u bila na dugom protokolu a 2. ciklus mi je trajao 63 dana. Dr. nije okom trepnuo. Ipak, otidi kod ginekologa, nikad se ne zna jel cista.
dobro jutro! Javljam se s novim avatarom. Tonili hvala!!
Znam da ovih dana nismo u filmu za vibranje, ali moram za našu tacu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
S Tacom u srcu i prosvjedom u duši! (ili obratno
).
Taco, da sam na tvom mjestu ja bi ih sve prozvala navijačima.![]()
Kao što sam miome prozvala čuvarima... svojevrsnom armaturom maternice.![]()
taca zvuči jako dobro...sretno!!!1
pozdrav svima, pogotovo taci u postupku dobitnom
ja danas krenila sa pikanjem i moram priznati i ja i MM imamo veliku tremu.
M arta, sretno! Za uspješno pikanje. ~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
baš je fora ovo s avatarima, ali sad moram čitati tko piše. ja sam vizualni tip !!
taco, m arta sretno
Posljednje uređivanje od Mimek : 12.03.2011. at 19:50
a što nam je sa zlattom? je li bio transfer?
Veceras stoperica, punkcija u utorak.
M arta, i vi ste se nacekali ali nadam se da se isplatilo. Sta je na kraju bilo s tvojim PRL?
Taco, držimo ti fige!![]()
Koliki su folikuli? Koliko ih ima?
Tak je i kod mene bilo, prvo 4, a onda se pojavio još jedan.Vibram da se sličnosti nastave i dalje.
![]()
Evo me. Jutros mi je bio drugi dr., upisao je 4 od 17-21mm, endo 9mm. Kako god da bude. Treba mi saaaamo jedan dobar malac.
taca, sretno!
odustala sam od daljnjeg proučavanja PRL-a.
iz bolnice se uopće nisu javili do prekjučer i to su zvali na fiksi prije podne, ne znam samo šta su mislili ko će im se javiti u to vrijeme. a ostavila sam i svoj br moba. neozbiljni su kao i na svim odjelima u KBO.
zlatta je jučer imala transfer, sad je na mirovanju. malo pozitivnih misli i njoj šaljem!![]()
Bit će Taca malac, bit će! Puno sreće ti želim. Stvarno zaslužuješ to![]()
Prekrasno taca70~~~~~za dalje
Bravo za zlattu, ipak je bilo transfera
m arta sretno!~~~~~~
Aurora*![]()
![]()
dobro jutro, evo jedna ranojutarnja slavonska kavica!
taco ~~~~~~~
znam da ima posebna tema o vitaminima, al mi je ipak bitno da iz ovog kluba dobijem informaciju.... prije nekih 10-tak dana sam popila zadnji cink, folnu.
jednom sam pročitala da je Mimek pila ELEVIT, jel bi to bilo dostatno, sad kad sam krenila u postupak ili možda još nešto (može i proizvođač)
taca sretno sutra!!!
curke,sorry kaj vam tak upadam ,ali vi sigurno znate...
kad ste u postupku,koji dan vadite E2 i prolaktin??i zašto...
tnx..
ja sam prolaktin vadila treći dan ciklusa u postupku, kad je bio stimulirani, a estradiol neposredno pred punkciju.
estradiol vadiš zato da se vidi kad bi mogla biti ovulacija (taj hormon luče folikuli u razvoju, onako laički rečeno).
prolaktin kad sam vadila taj treći dan bio je jako povišen, dr mi nikad nije dao odgovor na pitanje kako će to utjecati na stim. ciklus, rekao je samo da onda obično bude folikula manje. iako, imala sam upravo u tom ciklusu osam jajnih stanica i šest embrija.
Inače ja ovaj mjesec nisam imala ovulaciju (mjerila lh trakice), ali što je tu je, nekako se tješim da bar nismo ni bili u postupku. sad čekam M.