curke,sorry kaj vam tak upadam ,ali vi sigurno znate...
kad ste u postupku,koji dan vadite E2 i prolaktin??i zašto...
tnx..
curke,sorry kaj vam tak upadam ,ali vi sigurno znate...
kad ste u postupku,koji dan vadite E2 i prolaktin??i zašto...
tnx..
ja sam prolaktin vadila treći dan ciklusa u postupku, kad je bio stimulirani, a estradiol neposredno pred punkciju.
estradiol vadiš zato da se vidi kad bi mogla biti ovulacija (taj hormon luče folikuli u razvoju, onako laički rečeno).
prolaktin kad sam vadila taj treći dan bio je jako povišen, dr mi nikad nije dao odgovor na pitanje kako će to utjecati na stim. ciklus, rekao je samo da onda obično bude folikula manje. iako, imala sam upravo u tom ciklusu osam jajnih stanica i šest embrija.
Inače ja ovaj mjesec nisam imala ovulaciju (mjerila lh trakice), ali što je tu je, nekako se tješim da bar nismo ni bili u postupku. sad čekam M.
ups, sad vidim da sam krivo napisala, umjesto prolaktina napisala sam progesteron, a njega sam i vadila na treći dan ciklusa i to onda stoji za progesteron.
tnx...al imam jednu uputnicu za oboje pa ne znam kak sad to izvesti,a i malo je prekasno po tome za prolaktin
danas je 5 dc i 3.dan stimulacije..
kiara, pa je li ti MPO doktor odredio koje dane ciklusa da vadiš hormone? ja kad sam bila u stimuliranom sve te hormone koji se vade treći dan morala sam odraditi privatno jer su mu podaci trebali odmah, jedino sam estradiol vadila na klinici (VV).
m arta, hvala za fiinu slavonsku kavicu...sorry, nisam pratila po drugim klinikama pa me sad zbunjuje tvoje pisanje - u postupku si u Os. ili u Pragu? Sretno!
Da se kratko javim, joj svaki dan na hitnoj, već padam od umora. Gospodin neće i neće u bolnicu, jer kao i tamo bi mu samo davali injekcije protiv bolova. Bili smo u jednom drugom gradu gdje mu tata radi u bolnici pa da mu daju injekcije preko reda a i naprave još neke pretrage. Konačno danas mu je bolje, nije ga bolilo već 12 sati, valjda prestaje.
Svima puno sreće u postupcima.
Danas ga još u 5 jednom vozim na Rebro na CT i nadam se da ću se moći priključiti sljedećim prosvjedima. Stavila sam na svoj Face neki tekstić i slikicu Maslačka s molbom da se kelji dalje po statusima, al naravno niš, ma *****u ljuta sam
Ja si nekak razmišljam da trenutačno ne mijenjam avatar, baš i ovakav daje pouku: Moja jaja idu na dalek put! I to je velika nepravda!
Linalena, što se tiče TM i ostanka u bolnici, ja sam prije par godina ležala u bolnici šest dana zbog bubr. kamenca. Uopće nema potrebe za ležanjem u bolnici dok traju napadi, mogla sam i kući bila ostati pogotovo jer je to bilo na Badnjak, a u bolnici su mi samo davali Spasmex, a nikakve koristi od njega. Nakon 5-6 dana sve se smiri, imaj strpljenja jer su to j****i bolovi.
Svima u klubu veliki![]()
tiki, idem u Prag. upravo sam dogovorila, putujemo u petak.
Potpisujem.![]()
I smijeh zbog jaja i nepravde i dobre želje za M artu!
Curke![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 14.03.2011. at 20:11
da se javim da se i meni dogodilo malo čudo, andream proročice
jer prvi dan ništa, a drugi dan su već bile dvije "lijepe" staniceali i kod mene je kao i kod ksene rađen ivf, a ne isci, tako da sam u petak imala transfer..... a do transfera u 14 sati već bile četiri lijepe stanice..... moje zlato odlučilo se za život.....
još i danas me "dolje" boli, valjda od traumatične punkcije naživo - čim je sestra dala injekciju odmah je dr.radio punkciju, užas, suze su mi curile od bola....
ali samo neka ovo malo zlato raste...
pozdrav svima
marta sretno...![]()
hvala svima!
zlatta, sretno i da se mrvica uhvati i ostane kod tebe.
taca ~~~~~~~~~~~~![]()
Zlatta, ~~~~~~~~~~~~ za hrabru mrvicu. da li i inače imaš takve transfere, žao mi je da si ovo prošla?
ja sam u ritmu "kad će ta M"? ovaj put je očekujem baš neopterećeno jer nije bilo ni kućne čak
I da, ne mogu a da ne čestitam jubilarni rođendan našoj Sretnoj. Sretan rođendan!!!![]()
zlatta, umjesto transfera, mislila sam na bolne punkcije... začudo mene uistinu nikad ne boli, iako me to sredstvo nekako jedva i "primi". Dr K ima dobru metodu - kaže duboko udahni i drži zrak dok punktira...
meni je to bila prva punkcija, i punktirana su tri folikula (dvije su bile ciste) na oba jajnika, ali to želim što prije zaboraviti
do jučer me je boljelo, a danas kada sam se ustala ništa - i sada se opet brinem, zašto više ne boli, uvijek strepnja
andream, sretno s m., čudno kako se i njoj radujemo ponekad
zlatta tako mi je drago da se desilo čudo. ~~~~~~~~~~da do kraja bude po Kseninom receptu
.
i naravno za našu tacu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne znam jel danas šteka moj internet ili rodin server?
Linalena glasam za 6. mjesec!
Zlatta to je neki mali borac! ~~~~~~~~~
Taca sretno na punkciji!
Sretna sretan ti rođendan!
E da, skoro zaboravih čestitati rođendan!![]()
Dakle, Sretna http://www.youtube.com/watch?v=d82BPHicxQQ !
![]()
Nikako da se oporavim od anestezije, sve se oko mene okrece, izrigala sam se u kantu na putu od bolnice do auta a na stolu sve osjetila i bila potpuno svjesna po prvi put. Uglavnom, dobra vijest je da smo dobili 5js, detalje ne znam. Moram pohvaliti dr.Kasuma koji je stvarno super obavio punkciju obzirom na okolnosti.
Svima velika pusa i hvala na vibricama. Bez vas bih se vec odavno lijecila u jednoj drugoj ustanovi.
Sretna, sretno!
Taco, super prolazno vrijeme i vibram za dalje!
Svima vibrice!
tanjam, ovo je super rezultat (ja bih pala u u nesvijest da dobijem 5 js)...zaltta, sretno, sve sam ti rekla. Mali tvrdoglavac za devet mjeseci dolazi, on je odlucio....![]()
taca70 bas mi je zao zbog komlikacija s anestezijom.Ali sam zato jako sretna zbog tvojih 5 JS od kojih ce, svim srcem se nadam, jedna biti dobitna!
Taca, samo da čujem da nećeš više nositi transparente![]()
bravo!!!
taco, sad navijamo za ljepotu života u labu, pod budnim okom superembriologa.....
Pridruzujem se navijanju za tulum u labu i sretno
Taco, super za pet stanica, ~~~~~~~~ za dalje
Sretan rođendan, sretna!
bravo taco, 5 js!! Baš mi je žao što te anestezija izmučila, ali isplatilo se!
Taco, pa tebi bi bolje bilo bez te anestezije, ali stvarno super za 5 veličanstvenih stanica! Lijepo si to proizvelanemoj zaboravit da je ovo tvoj mjesec!
A tvoj transparent ćemo rado preuzeti za subotu![]()
taca70, kakav rezultat, pa BRAVO!
zlatta, kakav prekrasan preokret
Draga naša sretna35 sretan ti rođendan~~~~za jesenski vlakić
oprosti taco70 na ovom brzinskom, ali bila sam usred uspavljivanja. želim i tebi jednog (ili dva) strijelca
zlatta i tebi isto
mojca šalji trudnički prah
linalena neka smrzlići budu dobitni
sretna iako sam te danas ljubila i ovdje ti sretan rođendan. Baš si ga lijepo provela s mišićem
svim kokama![]()
Mimek, evo šaljem, posipam, zasipam Tacu i Zlatu... i sve ostale.![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 15.03.2011. at 21:41
Taca, bravo za 5 j.st., super rezultat.
Meni je sutra 7 d.c. i naručila sam se 8 d.c. na 1 UZV u pr. ciklusu, ali vrag mi ne da mira i tjera me da idem sutra, kaj vi mislite, ciklusi 23-28 dana.
Ak ti vrag ne da mira, odi sutra. Unutarnji glas nije za zanemariti.![]()
Moji ciklusi su isto 23-28 dana, u stimuliranom sam imala punkciju 10 dan, a u pokušaju prirodnog prošlo ljeto je folikul pobjegao. Pa možda bolje na uzv i 7. i 8. dan... Sretno!