Jutro i eto malo fines šnitom vrućeg ,bijelog naravno, kruha s putrom i pekmeezom od šljiva
Jutro i eto malo fines šnitom vrućeg ,bijelog naravno, kruha s putrom i pekmeezom od šljiva
taca, ~~~~~~~~za pet veličanstvenih.
aenea, opet si u vg? svakako idi prije i javi kako prošlo.
danas mi je javila frendica da je trudna, pred 40-om, drugo dijete, onako od prve, a uvijek je bila bez pravilnih ciklusa, strastveni pušač i još svašta nešto... S prvim djetetom saznala je upravo zbog toga da je trudna tek u 4.mjesecu. Eh, to se zove sreća...
Taca za petorku u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Anaea za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
taca super za petorku!!! ~~~~ za dobre vijesti iz laba!
anaea kod tako kratkih ciklusa po mom iskustvu bolje je UZ napraviti 6. ili 7. dc jer nekad 8. dc može biti već i kasno za štopericu...
Sori, Anaea, punkcija mi je bila 11 dan, a ne 10.Sinoc sam brojala od prvog dana stimulacije umjesto m. Ali to ne mijenja moje mišljenje o uzv.
![]()
Sretno!
Taco![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 16.03.2011. at 09:25
Ja bi ovaj puta odgovorila suprotno mišljenju ostalih cura, a na temelju vlastitog iskustva. Nekoliko puta sam i sama pikirala na 7.d.c. zbog ciklusa 23/24. Jednom sam imala štopericu 7.d.c. No mislim da to nije dobro. Radi ranije O ne bih 7. d.c. na uzv, radije bi takav ciklus preskočila. I 8. d.c. je malo rano, ali to već može, to mi je neka donja granica. Mislim da je mala vjerojatnost da js bude dobra ako se punktira 9.d.c.
tiki_a vjerojatno si ti u pravu...tako mi je nešto i dr. rekao, nije nam cilj uloviti stanicu nego postići trudnoću.
Taca čestitke za 5 js! Svaka čast! ~~~~~~~~ za dalje !
za tacine dupliće!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke, preslatke ste ali jos je rano za skakutanje. Sutra cu znati kad je transfer i kako se "blizanci" razvijaju pa javim. Pusa.
eh taco za tvoje bliziće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tvoju prijateljicu andream bravo, kreneš njezinim stopama
bravo, bravo, taca, sretno na transferu!
sretna, eh kamo sreće da i ja krenem tacinim stopama, dobrano će se doc trebat pomučit sa mnom jer krenuli su anovulatorci, još čekam M...
Dobro jutro
taco za blizančeka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretna malo zakašnjela čestitka SRETAN TI ROĐENDAN![]()
Taca ~~~~ da se malci lijepo razviju
Ja se nadam prirodnjaku ovaj mjesec.
Taco, odlična vijest! Evo malo vibrica pa da se nastavi u istom ritmu ~~~~~~~~~~~~~~
Charlie, ti se bome ne daš smesti!
Andream, iš iš anovulatorci
Sretna, sretan ti ročkas(sorry na kašnjenju)
Cure, proljetne bete na sunce![]()
rikikiki ja se najbolje osjećam kad sam u akciji, ne znam, možda to i nije dobro, ali otkad znam kakvo mi je stanje s ovarijskom rezervom nekako pogotovo nemam živaca čekati i odmarati, to mi ne bi bio nikakav odmor. Srećom sam sve posložila pa mi organizacijski prirodnjaci uopće ne padaju teško. Nadam se da će i tebi vrijeme brzo proći do nove akcije!
Cure ~~~~~~~~~~~za sve!
Charlie potpuno te razumijem, tako sam i ja dok sam ganjala postupke, bilo mi je vazno da se nesto dogada. Jednostavno, nisam mogla ne raditi nista.~~~~~~ za tebe iz sve snage!
taca70 ~~~~~~~ za tvoje malisane
Inace, stalno vas citam, mislim na vas i drzim fige, ali manje pisem, jer uglavnom drzim D.-a (razmazenko, nece sam lezati kad je budan), ili nesto radim po kuci.
Danas je mom D. tocno mjesec dana. M. ga je jutros pozdravio sa: Bok, beba!![]()
Charlie, kad će prvi uzv? SRETNO!
Bok beba, a on veliki frajer he he![]()
Linalena.... samo da znaš... od kad si jučer spomenula pekmez od šljiva, ne mogu se odlijepiti od njega. Iako mi slatko sad ne paše, ovaj domaći ne preslatki pekmez mi je totalni hit. Ne znam što ću kad ispraznim teglu.![]()
Prijavljujem transfer u nedelju. Malo trtarim hoce li izdrzati jos 3 dana ali uzdam se u procjenu predragog biologa.
Taco, ~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice-blizance!!! Savršeno!!!![]()
![]()
Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice!![]()
taca to su super vijesti! ~~~~~~~~~
Enya prekrasnobaš se vidi da uživaš u svojim dečkima.
Taco, navijam za tvoje mrcine (namjerno neću reć mrvice) i za nedjelju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PUSA!
za Tacine blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taco ~~~~~~~~~~ za nedeljne blastice
Mojca idem pitati mamu dal ima još koju flašicu
Ove mrcine su me bas nasmijale.
Mojca, kako si primala Choragon u Citu? Kada i koliko ij?
taco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dupliće u nedjelju!!!!!!!!!!!!
Za tacui sve ostale koje su u akciji ili upravo pred njom, svim srcem
~~~~~~~~~~~~~~
Cure, poklanjam 15 ampula Decapeptyla, pa prvo nudim članicama svog kluba, ako kojoj trebaju (molim da se javi na pp, ne stignem pratiti forum redovno). Kvaka je u tome da im rok ističe za mjesec i pol, odnosno do kraja 4 mjeseca. Ne znam može li se i on koristiti dva-tri mjeseca po isteku roka, kao što su mi za Menopure i Gonale rekli...
. Navikla sam se na prizor njih u donjem pretincu frižidera (koji je rezerviran za lijekove), tako da nisam ni gledala do kad vrijede...
Posljednje uređivanje od Shanti : 17.03.2011. at 20:15
taco, dobro je, dobro je...čekamo nedjelju i ~~~~~~~za blastice