Stranica 83 od 94 PrviPrvi ... 3373818283848593 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,101 do 4,150 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Shanti tako te je lijepo vidjeti! Nedostajes mi na forumu, a bome i na blogu.

Sto se Decapeptyla tice moze se i on koristiti jos neko vrijeme nakon isteka roka. Osobno sama to iskusila i sve je bilo u redu.

taca70 grizem nokte do tvog transfera i bete!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tiki, Aurora

Večeras reorganiziram smještaj lijekova (jer mi se čini da je vrlo blizu trenutak kad bi curičica mogla otvoriti ladicu u kojoj su) pa sada konstatiram da mogu ne pokloniti, kao što sam mislila, nego odnijeti u ljekarnu baciti Suprefact (istekao prošli mjesec, a bila sam uvjerena da je njemu rok još dugo), ali ako nekoj treba Klomifen, imam jednu cijelu kutiju i još dvije tabletice na jednoj pločici, znači ukupno 12 tableta. Nevjerojatno, ali rok isto travanj ove godine.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

taco ~~~~~~~ za nedjelju!

da se nadovežem na Shanti, ja dobila Ovitrell od jedne prijateljice, rok je 02/11. ona mi je rekla da je već prije provjeravala i da se može koristiti još koji mjesec nakon isteka. jel netko od vas možda imao sličnih iskustva?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Shanti tako te je lijepo vidjeti! Nedostajes mi na forumu, a bome i na blogu.
    Odmah sam upiknula na blog čim se Shanti pojavila

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam danas obavila pregled, jučer ipak nisam uspjela zbog posla, danas 8 d.c. folikul 18-19 mm na desnom jajniku, endometrij 11 mm. Večeras štoperica u 23h, a u subotu puncija (naručena u 8h) ako ne pobjegne. Nekak mi se čini ovo kasno u 23 h, ali tako mi je sestra rekla, mislim da se daje intramuskularno (tj.u guzu). Radila test s LH trakama, jučer blijeda crtica, dana jača, ali čini mi se ne kao kontrolna.
    Šaljem vibre za Tacine blatice u labu ~~~~~~~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aenea, ~~~~~~~~~~~ da folikul izdrži do subote i za uspješan IVF. Mene je jednom naručio dr K u 21,30 za štopericu, ne znam zašto tih sat i pol prije (valjda zbog prethodnog ciklusa u kojem je folikul pobjegao). Tad nije bilo kasno, ali na žalost niti dobitno. Svakako inzistiraj da te što prije punktiraju da ne pobjegne kako se meni jednom desilo (iako sam nakon toga bila prva na redu, zapamtili me, pa čak i anesteziolozi čekali u hodniku).

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anaea40, meni to ne djeluje lose.
    M arta, spremas se za put? Mislim da s Ovitrellom nije problem ako je malo stariji, niti jedan lijek se ne tempira bas na rok trajanja samo ako je pravilno skladisten.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Anaea, meni je dr. rekao da se kad postoji opasnost da folikul pobjegne štoperica daje malo kasnije tako da ovih 23h zvuči u skladu s tim. Ja ću se ovaj put isto držati toga. Sretno!!!
    I mi ćemo u lov, sutra imam opet UZ, moguća punkcija u ponedjeljak.
    Shanti

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Charlie evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

taca70, sutra putujemo, danas još jedan UZV.
    sretno u nedjelju!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

M arta, sretno!!! Ti i Mare se baš mimoilazite, možda se sretnete na nekom odmorištu

Taco,~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poseban dragoj Shanti i njenoj curki

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

M arta sretan put i vrati nam se sa jednim putnikom više, a može i dva !

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala, ne bi imala ništa protiv dva putnika više!

a zato se mare ne javlja na forum puno ju pozdravljam!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

m arta sretno!!!!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taco, Anaea, putnice ~~~~~~~~~~~~!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Napisat ću kao Mojca - taco, anaea, putnice~~~~~~
    Charlie ~~~~~
    anaea40, zvuči jako lijepo, ali kako to biva u prirodnjaku šansa je 50%, ranije bi bilo prerano, a ako je ulove bit će nadam se jako lijepa.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Napisat ću kao Mojca - taco, anaea, putnice~~~~~~
    Charlie ~~~~~
    xxxxx
    anaea40, zvuči jako lijepo, ali kako to biva u prirodnjaku šansa je 50%, ranije bi bilo prerano, a ako je ulove bit će nadam se jako lijepa.
    Taco, ovaj put mora uspjeti kada ide sve skolski. Tikice, a sto je s tobom ??
    Posljednje uređivanje od aleksandraj : 18.03.2011. at 17:19

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja se već nekoliko dana pitam što je s tikicom_69??? Možda se već radi nešto konkretno?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja mislili tiki na tebe. A ujedno me zaista znima i gdje je tikica. Vjerojatno hvata zalet. U zadnje vrijeme mijesam imena (taci npr. kazem tanjam). Da je bio transfer rekla bih da sam trudna

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aleksandraj he he ... a mene zbunjuju avatari, mislila sam da je andream u pitanju i uvjerena sam bila da je andream rekla tanjam umjesto taca, i zamalo sam ti se obratila pogrešno , ajde nek' nam taca prođe kao tanjam i svi sretni i zadovoljni. Ja sam trenutno bez pravog plana, jedino sam sigurna da neću žuriti u postupak ako će ga uopće biti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, sretno!
    taca i anaea~~~~~~~~~~

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala mare!

trebala bi na putu uzeti inekciju, jel se gonal može ranije smučkati, ili se mora odmah iskoristiti?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

M arta, ja ga ne bih ranije muckala.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

taco, provjerila sam, iako sam i sama mislila da ne bi trebalo. hvala i sretno!
    kad se vratim da pročitam lijepe novosti!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

draga, marta i ovdje da ti zaželim sretnu kob u pragu, i vratila nam se u osijek kao trudnica i to ostala idućih 9 mjeseci, puuuuno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem i da kraj Drave šetamo mi velikih trbuha ovo ljeto

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Charlie, kako je prošao uzv?~~~~~~

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni danas nije uspio lov na j.st., pukao foliku ranije, ali da se ne baci uzorak učinjena inseminacija, pa sad... ponašam se kao da nije ničeg bilo .
    Moram pohvaliti mladog dr. u VG i embriologicu, imaju human i otvoren pristup, držim im fige za dalje!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

anaea možda ta inseminacija bude pravo iznenađenje ! Uvijek vjerujem u neplanirane sretne završetke
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tacu i m artu
    Posljednje uređivanje od Marnie : 19.03.2011. at 17:23

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

aenea, ~~~~~~~~ za iznenađenje za dva tjedna, možda je baš to vaša dobitna kombinacija.
    a ja se kao nikad veselim M koja me iznenadila bome rano ovaj ciklus (25.dan), ali kako sam sigurna da je ciklus bio "ćorak", bilo je i za očekivati tako rano. idući sam mjesec u postupku, pa smo eto i korak bliže.
    svima ~~~~~~~~~~ od nas.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

anaea40, što je tu je, važno je da se nešto napravilo, nadam se da će biti sreće~~~~~~
    andream, skroz mi je čudno što toliko dugo čekaš na postupak

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tiki, s jedne strane mi paše odmak, a s druge... takva je situacija na žalost trenutno u Vg. ako mi ne uspije, "lupat" ću dalje po femari.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

Curke dobro jutro

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro draga Mojca, kuham za one koje smiju.

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gledala sam onu prezentaciju dr.B o prirodnom postupku, gdje je uspješnost iznad 40 g. 0%, a tako je za inseminacije.
    Pa čemu da se onda nadamo, uspjehu samo iz stimuliranog postupka, ako se ev. dobije 3 i više j.st. Ne znam, ima li koja forumašica 40 i više godina koja je uspjela iz prirodnog postupka ili iz inseminacije? da li netko poznaje takvu?
    Možda je ispitivani uzorak premali, samo je bilo čini mi se 8 embriotransfera, a 0 trudnoća, kako je vani u i drugim klinikama?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anaea40, mislim da je u 40-ima uspjeh inseminacije oko 2% i to s trecinom spontanih. Neki doktori rade stimulirane inseminacije pa to povecava uspjeh.
    Ja prijavljujem ET jedne blastice i jedne morule, biolog kaze da je zadovoljan ali nisam uspjela nista iscitati s njegovog lica (koju obrvu je podigao i sl.). Dr kaze beta za 12ak dana sto nema sanse da cekam. Vidjet cu jos kako cu se osjecati.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

taca70 . Za tjedan dana zelim poskakivati do neba zbog tebe!

Jesi se dogovorila i za hcg injekciju nakon transfera? Ako jesi, za kada, koju i od koliko jedinica?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Tacaja ti saljem trudnicke vibre ima da uspije ovaj put ovo je nasa godina i godina ovog naseg kluba

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja prijavljujem ET jedne blastice i jedne morule, biolog kaze da je zadovoljan
    čini mi se kao da si još nešto pisala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za taceke

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Taca i za 10 dana isto.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taco

Vikki, za fantastičnu anesteziju i lijepo odmor u bolnici sutra

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku

Vikki, za fantastičnu anesteziju i lijepo odmor u bolnici sutra
    Bar ću se naspavati, nadam se
    Svima

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Taca, ~~~~~~~~~~~ za konačan dobitni postupak.
    Vikki, ~~~~~~~~~ za uspješan i brz "odmor".
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam onu prezentaciju dr.B o prirodnom postupku, gdje je uspješnost iznad 40 g. 0%, a tako je za inseminacije.
    Pa čemu da se onda nadamo, uspjehu samo iz stimuliranog postupka, ako se ev. dobije 3 i više j.st. Ne znam, ima li koja forumašica 40 i više godina koja je uspjela iz prirodnog postupka ili iz inseminacije? da li netko poznaje takvu?
    Možda je ispitivani uzorak premali, samo je bilo čini mi se 8 embriotransfera, a 0 trudnoća, kako je vani u i drugim klinikama?
    anaea, ja sam lani ostala trudna inseminacijom, dr. u KBO je bio sretan i iznenađen skoro kao i ja jer mu je to bila potrebita formalnost i smo već razgovarali o ivf, čuda se uvijek događaju....nažalost, plod se smjestio na krivo mjesto - izvanmaternična trudnoća....
    osim toga, ono što sam ja čitala na netu glede prirodnih ivf bilo je da kod žena od 40-43 g niti jedna trudnoća, ali zato dvije 44-godišnjakinje su ostale trudne i rodile...(ali isto neki mali uzorak žena) ....zato, ne padaj u bed...
    nikada se ne zna kada nam se sve "poklopi" da bi se primio plod
    sretno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Curke drage, proveli smo dan na Žumberku, gledali kako se priroda lagano budi iz zimskog sna. Travnjaci se okitili jaglacima, visibabama, šafranima, osojni dijelovi i kukurjecima i još nekim plavim suncolikim što ne znam kako se zovu... ljepota sa svih stana a meni jedina misao da je proljeće i da taj prirodni rast osjećaju i naše jajne stanice, spermići, blastice, morulice, dvo-i-ostalo stanični zameci i mala bića koja su se tek ugnijezdila.... i da sad više nego ikad imamo podršku od prorode.

Taco, vjerujem da se blastica i morulica već dobro osjećaju i da traže savršeno mjesto za "spajanje". Čvrsto držimo fige!
    Vikki, sretno!
    Curke....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Taco za blasticu i morulicu i šaljem puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 12 dana (lil manje hehe).
    Ja sam isto cijeli dan provela u svom vrtu gnojila i dodavala zemlju na svoje cvijeće, ruže, jagode, drveće...predivno je gledati prirodu kako se budi. Nadam se da je zarazno i da će prijeći na moje jajnike.
    Posljednje uređivanje od Marnie : 20.03.2011. at 19:02

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Taco, super!

vikki, sretno i lijepo se konačno naspavaj

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Taco, sretno!
    Čekamo daljnje dobre vijesti!!!
    Vikki, želim ti ugodan "odmor" i brz oporavak!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, sretno svima!!!!

A propos statistika u ovim godinama, na kraju, tko nije spreman za neku drugu opciju (donacija, posjavanje itd.) pa mu neće statistika utjecat na neku odluku, tj. probat će IVF enivej, pa kud puklo da puklo, bolje da i ne gleda statistike, uostalom, svi smo ih, više-manje, svjesni. Evo, ja ne znam za trudnoću iz inseminacije i po ESHRE-u se inseminacija ne bi niti trebala raditi kod žene u ovoj dobi (osim ovako... bad luck puko folikul), ali znam za trudnoće iz IVF-a (stimuliranog), ne znam za trudnoću iz prirodnjaka, opet, znam za prirodne trudnoće (nakon prethodne IVF trudnoće). I, opet, što to dokazuje? Prirodnjaci su oduvijek, za sve skupine, bili smatrani kao nekakva zadnja stvar kojoj se pribjegava, igrom slucaja (zakon) sad je to postalo nesto sto je maltene mainstream IVF-a u Hrvatskoj.

Sreća je, na kraju, ono što najviše treba, jer u ovoj skupini fakat je IVF trudnoća cudo, a jos vece cudo da se ta trudnoca dovede do kraja (da ne bude spontani) - govorim za trudnoce s vl. stanicama. I, opet, nekom se cudo i dogodi. Evo sam se sad, bogme, i sjetila trudnoce iz ministimulacije... ako sam dobro zapamtila...nik mati...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutro i fina mmm fina

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a poosebno Taci, Vikki, Tikici_69

Mi pogurani da bržee idemo u Sloveniju drB sa SD odlazi u privatnike baš kao i drL sa VV

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čekaj, linalena, ovo je velika vijest,. si sigurna? Bilo je rečeno da će voziti i jedno i drugo zajedno, a šta kažu na to pacijentice sa sv duha? Ima ih koje su otišle s VV i prešle na sv Duh, i sad moraju tražiti treću kliniku u nadi da dr neće otići? A odrađujete ostatak zamrznutih j.s. ili gibate odmah u Ljubljanu?
    vikki, big kiss

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •