Mareneka nas sve skupa i zajedno iznenadi beta u četvrtak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Mareneka nas sve skupa i zajedno iznenadi beta u četvrtak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Mare, evo, neću te tješit
a znam da ćeš nas jedan dan iznenadit (i sebe)
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 29.03.2011. at 09:20
Mare
Taca70 ~~~~~~~~~ !
Marnie još malo pa i ti startaš, ~~~~~~
Ja se ovaj mjesec (ako se ovi kratki ciklusi mogu uopće nazvat mjesecom, hi hi) odmaram, ali ono baš - odmaram, i iako nisam namjeravala sad mi paše. U travnju imam konzultacije u Mb.
MareGrlim te.
Vidimo se u petak cure, najavljeno je sunčano i toplo vrijeme (oko 20°c)!
Mare moja idemo dalje u nove pobjede.
kucnut će kad se najmanje nadaš![]()
Charlie, zar nisu u opticaju ni Lh trakice ili to nema smisla kod vas?
Ja jučer krenula, ali za sada minus, vidjet ćemo danas na 11 dc (uh, brojim i kad nisam u postupku, više zapravo i ne znam što je ciklus bez brojanja).
mare41, pretužno![]()
Ali ću odmah poslati~~~~~za dalje.
Charlie, kako vrijeme leti. Još malo pa Mb. Svaka čast Mb-u, ali žao mi je da nije otpao
andream, baš trebamo zalihe LH jer ponekad u jednom danu treba potrošiti i do 3 kom. ~~~~~~za današnju drugu tamnu liniju.
Ja sam čekalica M. Brojim 20 d.c., M očekujem za 3-4 dana, nadam se da neće ranije obzirom da sam jutros osjetila jake bolove desetak minuta što je kod mene jako rijetko. Izgleda da je organizmu već dosta.
taca70~~~~+
Kako je m arta?~~~~~
tiki, zar treba trošiti više od jedne dnevno uopće? ja do sada trošila svega jednu oko 8 navečer...
andream, hm...čini mi se da je to individualno. Meni je obično tamna cijeli dan, ako ne i nešto dulje. Prije zadnjeg postupka mjerila sam jedno popodne i bila je tamna, drugo jutro sam rekla da će mi biti prekasno ako dođem na punkciju za dva dana i dr. me kontrolirao sa LH, naravno da sam se uplašila misleći da je već kasno za mjerenje no linija je bila skroz tamna. Tako da kod mene može jedna dnevno, ali ja sam previše znatiželjna pa radim i do tri na dan (ne uvijek, naravno), ali ima cura kojima "pobjegne" druga linija od jutra do navečer, tako su barem pisale, a jel' im u takvim situacijama bila O, ne znam...LH naručujem preko net-a, jako su jeftine pa se zabavljam s njima...
naravno da me sada kopka nije li i meni pobjegla O u prošlom ciklusu između 10 i 11. dana. Bila je jako svijetla oba puta.
U MB-u za FET traže da se, oko očekivanog dana ovulacije, radi jedna ujutro, jedna navečer, i bogami je meni navečer jednom bila ful tamna, da sam preskočila, stalno bi mislila da mi je testna uvijek svijetlija od kontrolne. Oni ovako računaju za FET - nakon što se pojavi uopće testna (LH postao pozitivan) za blastice se dođe za 7 dana. Moja ti je poanta - ujutro mi se slabo vidila testna, navečer je testna već bila jača od kontrolne, a onda par dana testna opet blaža od kontrolne, ali dosta tamna.
ina, hvala na odgovoru, bit ćemo pametniji ovaj ciklus.
I, da, mislim da je preporučeno vrijeme rađenja LH o 10 do 20 h navečer, tako ono... nemoj baš samo jednu i to "zadnji čas".
Andream, ma dr. je rekao da će ovaj ciklus biti anovulatoran, zato je i otpao prirodnjak, iako sam ja na svoju ruku još poslije radila LH i bila je potamnila kasnije, pa nestala, ali nismo "pokrili" dane. Ovo mi je baš ciklus bez brojanja, da nisam morala pamtiti prvi dan M zbog prirodnjaka u početku ne bih ni to znala.
I ja mislim da LH nije loše raditi 2 put dnevno kad jednom crtica počne tamniti (ne treba od početka) jer je sigurnije da će se uloviti.
tiki, je, skoro pa će vrijeme Mb iako sve nešto čitam loša iskustva ostalih low respondera, a ja se taman poveselila da su počeli raditi kratke protokole, ne znam što da mislim. Na konzultacije idem sigurno pa ćemo vidjeti.
Cure uživajte na kavici u petak!!! Nadam se da će se nazdravljati tacinoj beti!
mare hrabro naprijed. Cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~obradujte na, pogotovo ti taco. AB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dvije super blastice u ST koje ce ostati s tobom slijedecih devet mjeseci
Ja cure moje ovaj put nisam dobila prokletu m. Osim dva dana spootinga - nista. Samo sto mi se to dogodi svaki put pred postupak (vec treci put). Ili je stvarno neka glupa koincidencija, ili ja imam problema u glavi (to mi je i rekao dr. u OS).
Posljednje uređivanje od aleksandraj : 29.03.2011. at 21:11
mare
taco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream samo ti provjeravaj nikad ne znaš što može upaliti
tiki, vikki
AB za ispunjeno proročanstvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro drage koke,
samo da vam poželim lijepi dan i zavibram za Tacu. ~~~~~~~~~~
![]()
I ja se pridružujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tacu!
Danas bi već mogla biti beta ili čak testić, jel da (10dpt)?
Taca, ~~~~~~~~~~~~~~ vibramo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje, moram vas razocarati, beta je neg. Iako sam komirana, smisljam plan za dalje. Prije svega idem u potragu za kovrdzavim bisonom a ostalo cemo jos vidjeti. Puuuuno vam hvala na vibricama, ne moram naglasavati koliko mi znace.![]()
Taco....![]()
A u smokve! Baš mi je žao. Imala sam tako dobar osjećaj i bila sam sigurna da je to to. Baš mi je jako, jako žao.
Što prije u potragu za mailm lajavcem, a onda u novu akciju. Možda sam pristrana, ali moram pitati... da probaš Cito?
Grlim te i ne odustajem navijati za tebe.![]()
Taco, jako mi je žao,baš sam iskreno i iznenađena jer je sve bilo dosta dobro posloženo.
Ali naravno da ti odmah vibram za daljnju akciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taco, žao mi je. Stalno zavirujem ovdje da vidim kako si. Želim ti da čim prije smisliš sljedeći savršeni i dobitni plan!!!![]()
taca70
Moram malo zavibrati i za početak naše AB, ~~~~~~~~~~~ za uspješan start.
(Ja se računam priključiti za kojih 20-tak dana.)
taca70... ma ne znam dal' se više žalostim ili ljutim, dvije negativne bete u par dana...
TacoMislim da je tvoj plan za 5!
Ja ću si kad-tad jednog lagottića nabaviti (vrsta psa, za one koji nisu upućeni)
Hvala na dobrim željama, sutra počinjem s femarom, a u nedjelju s menopurima. I ugodnu kavicu vam želim u petak!!!
taca...baš mi je žao.
AuroraBlu, uspješan start!!!
AB, Taco, pas je uvijek dobra ideja i za velike i za male kad dođu.![]()
Zna se da ja uvijek lobiram za pse, već sam svima dosadila, ali evo jedne nepristrane priče: moj kolega je imao ozbiljnu povredu kralježnice u prometnoj, nekoliko operacija, skoro ostao nepokretan. Slučajno se njegov izlazak iz bolnice poklopio s dolaskom male kujice (kćeri su ga godinama molile i konačno se bolestan smekšao). Kaže da mu je taj susret razvedrio život. Prošlo je nekoliko godina od tad, on sad kooliko-toliko normalno funkcionira i tvrdi da ga je mala lajavica izvukla. Ni žena ni djeca, nego pas.![]()
A osim toga, djeca koja rastu uz životinje imaju manje problema s alergijama, uče se dužnostima, socijaliziraju se na način više.
AB, sretno sretno, najsretnije!![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 30.03.2011. at 14:49
Taco ma j**** mu miša, uđem kratko da vidim šta ima novog i svaki put loše...... ali šaljem ti puno!
AB za start ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Curke, hvala. Bit ce bolje.
AB, pazljivo cu pratiti tvoj postupak, nesto me svrbi taj Cito protokol s femarom. Sretno i uzivaj u St.
taco draga
I super ti je plan za psića!! Iskreno bez svog psa ja bih bila vjerojatno u nekakvoj depresiji, ali ona me svaki dan toliko razveseli i uvijek me iznova pretvara u dijete bez brige i pameti dok se igram s njom.
AB ~~~~~~~~~~~~za super start!
Mare i Taca.
AuroraBlue, držim palčeve za uspješan postupak.
Nadam se da ću u petak doći, mjesto je isto?
taca hebemu misha...mora jednom biti
AB za niski start