Taco, bila si kod svog omiljenog doktora ili u Petrovoj? Baš mi je zanimljivo to s biopsijom endometrija... čitala sam da se insuficijencija žutog tijela dokazuje upravo biopsijem endometrija. Zanima me, da li ti je doktor rekao nešto o tome, ako se upravo to dokaže biopsijom - koji je lijek??? mislim da je jedino rješenje dodavanje progesterona u 2.fazi ciklusa, odnosno redovito uzimanje duphastona od 15.do 25. dc.

Ja sam vadila AMH prije godinu dana u Vinogradskoj, bio mi je 4.dc - i nisam razgovarala ni sa kim od osoblja. u kojem trenutku ste vi došle do te inženjerke T??? Nalaz sam dobila poštom. Jedino što sam se, kad sam došla na vađenje krvi, natezala s neljubaznom sestrom oko naručivanja, da ili ne, pa mi je ipak pozvalaneku osobu (vjerojatno je to bila inženjerka T.) koja mi je rekla da se ne treba naručivati za vađenje amh i inhibina b jer se to plaća - ali da taj dan izvadim samo amh (bio mi je 4.dc) a da inhibin dođem idući mjesec baš 2.dc jer je za inhibin bitno da bude 2.dc. Na kraju ga nisam nikad ni vadila.

Tiki, samo nek malac raste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare, mojca, vikki, i ostale cure, Vidimo se u srijedu na kavici.

m arta, sretno s pikanjem!!! nek bude dobitno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~