Zaboravih reći, moj je rezultat 12,3%, puno više nego što mi dosadašnji MPO-ovac daje
A što se tiče DHEA, moj je problem što je povišen, a još zadnja četiri mjeseca pohodim teretanu, baš me zanima kakav će sad nalaz biti
Glacova, bravo za pozitivan stav, ja se ipak ne mogu maknuti od razmišljanja dobro informiranog optimista
![]()

, bravo za pozitivan stav, ja se ipak ne mogu maknuti od razmišljanja dobro informiranog optimista
. Meni je ispalo negdje oko 8,9%. I ja isto negiram te brojke, tako da sam i rekla dr. L kada mi je bio rekao da nam je šansa nešto manja od 10% da je to izvrsno: imamo 10% šanse, super!
- kao u filmu glup i gluplji...
- to sam mu odgovorila i to mislim i za takve testove/kvizove 

. To mi sada najviše treba. I da još nešto dodam, što se kretanja tiče - od kad sam u MPO postala sam skroz druga osoba - samo još kraća šetnjica padne i nabacila sam preko 10 kg (ranije duge šetnje, branje gljiva, povremeno planinarenje i skijanje, dva sporta amaterski...) - moram pod hitno na drvo (kao nekad
) i potpuno zaboravila na jučer - samo nek' potraje...
a da ne govorim o trudnocama preko 50 kojih je bilo ohoho

što nisam u nekoj "akciji" kao vi, jer ipak je to bila moja svakodnevnica zadnjih 10-tak godina. Pusa svima i puno, puno sreće!