Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pretorija
    ,ne mogu ti nikako poslati pp,ne znam u čemu je problem

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

neznam ni ja,ali mores napisat na forumu koliko je bilo js i koliko embrija na 3 dan i ako je bilo sta za zamrzavanje
    ja nazalost sam morala prestat sa stimulacijom endometrija zbog pojave polipa pa eto sada se moram tog polipa rijesit pa u nove poduhvate
    zelim ti puno uspjeha i srece drugi put.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    neznam ni ja,ali mores napisat na forumu koliko je bilo js i koliko embrija na 3 dan i ako je bilo sta za zamrzavanje
    ja nazalost sam morala prestat sa stimulacijom endometrija zbog pojave polipa pa eto sada se moram tog polipa rijesit pa u nove poduhvate
    zelim ti puno uspjeha i srece drugi put.
    evo ovako,dobili smo sedam jajnih stanica i sve su se oplodile,ali je jedna ipak drugi dan propala,dva su mi vraćena (neuspješno) 3 dan od punkcije i sad nas čekaju još četiri smrzlića,nadam se transferu na jesen ako moj podstanar ne podivlja još više
    žao mi je da ste morali sada odgađati postupak zbog polipa,najgore kad nešta toliko isčekuješ i onda se pojavi neplanirana situacija
    ja ne mogu prežalit što nismo u petom išli na transfer ,možda bi sve bilo drugačije sa mojim miomom da nije bio toliko izložen estrofemu,možda ne bi toliko napredovao
    sretno u svakom slučaju i tebi i svima

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nakon dugo vremena sam svratila da vidim što ima novog i ugodnog li iznenađenja! Čestitam od srca mimek, gričanki i drugim trudnicama koje nisam upoznala (nažalost). Želim vam svima da što prije se pridružite klubu trudnica, neka jesen bude plodnija. Svima puno pusa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •