AuroraBlu ne možeš ni zamisliti koliko bi rado bila na ovoj kavici !!! A jesam se navukla na vas !!! Prpouštam vidjeti mamu Shanti i njeno zlato, mamu Gričanku (sad mi duplo dražu) i novog člana Mojcu... koliko uzbuđenja...
Mojca dobrodošla u klub i svakako otiđi na kavicu. Forum je super, ali tamo uživo pitati svaku što te zanima i iz njihovih neformalnih priča saznat ćeš još puuuno više. Te su žene zakon !!!
Uglavnom mirujem, ali i lagano prošećem, ali odlazak ZET-ovim prijevozom u grad bilo bi za mene prevelika avantura... Gdje je kava, pa ću vidjeti da li mogu kaj skemijat ?

... da, bilo bi dobro za tebe da odmah prelomiš strah od prvog susreta s kokama tako da uletiš na ovu kavicu (bez pritiska 
)

brojim s tobom.

i 

. Donijela sam i nalaze hormona, kaže da nije sve u tome...uglavnom s gonalima još nismo probali pa je odlučio tako. Meni odgovara promjena, zapravo nisam htjela za zadnji puta ništa utjecati, odnosno izraziti neku posebnu želju, samo uvijek naglašavam da mi je kratak ciklus...Mislim zadnji mi je postupak ako dođemo do transfera 
 Moze neki hint, makar na pp, koji stol i sl.