-
he he AB i mene si nasmijala 
mare41, nakon et-a ostanem na stolu oko pet minuta. Onda mi sestra pomogne da se preselim na krevet koji stavi uz gin. stol. Stavi mi jastuk pod guzu i neke od njih kazu da ne moramo strogo lezati na ledjima vec da mozemo i na boku. Jednom je jedna sestra rekla da nam to nista ne znaci, da nas to prof. samo malo mazi. Uglavnom zene vole odlezati svojih sat i pola, tako i ja napravim, ili ako mi jako dosadi dignem se za sat vremena.
I kod sestara vidim da ima različitih razmišljanja, neke su sklonije mirovanju, a druge ne. Prof. ne smatra da izlezavanje pomaze, ali on više govori o onome poslije, kad smo doma.
Aurora*, na uzv-u sam bila kod doktorice, komentirala je da više nije potrebno za rast 3 gonala (a 2 je i prof. napisao), kraći su mi ciklusi pa nema smisla da ih forsiramo, tako sam ja shvatila.
Mimek, i ja sam jednom bila u sobi s još dvije cure, jednoj je m košarkaš, drugi se bavi konjima, kod mene su primijetile plave oči i kad je krenula zezancija (jer ja sam rekla da mi je čudno kako je biologica spomenula sjeme predano određenbog datuma, a kao tada mm nije dao sjeme - pobrkali su mi se datumi), ispalo je da ćemo znati ako su nam pobrkali sjeme jer će jedna imati dijete s plavim očima, ja ću imati dvometraša ... Tada smo se smijale baš nenormalno. mm je rekao da sam vjerojatno izazvala tri spontana pobačaja odjednom
. No srećom cura čiji se m bavi konjima je uspjela
. Ali još ne znamo dal će dijete narasti preko 2 m
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma