Mojca, koliko kužim, austrijski zakon je od lošijih i restriktivnijih, naše ženske su uglavnom išle u Češku... Prag - ima sada dvije klinike, nešto malo se probija Brno, ali imaš i topic Potpomognuta u Austriji, pogledaj tamo. Između Češke i Austrije, rađe bih se odlučila za Češku, osim ako se i kod njih nešto ne počne urušavati, nikad ne znaš, tržište IVF usluga je osjetljiv leptir podložan svakom udarcu - od regulatornog, do financijskog, tako da to stalno treba monitorirat.
Ja nekako mislim da onaj ko u prvi plan ističe psiho tretmane i razloge ili joge i sl. (ne znam je li to ti rade), da nekako nema dobar core business - tj. dobar lab. Jedan od mojih kriterija je da me ovi koji me spamaju mailom i koji se reklamiraju u Gloriji i Areni (neki Zech) isto otpadaju.

... kako si ? Što se zbiva?
.
....kad sam u klinici čekala na red za pikicu - jer bila je trudnica na uzv, osluškivala sam zvukove uzv-a i kad se konačno čulo bum-bum-bum, čulo se i ushićenje trudničice (oko 3 mj.) ... kad je izašla bila je konstantno nasmiješena i crvena od uzbuđenja, baš lijep prizor; tada sam se sjetila naše gričanke.
4 folikula... ma odlično! Držim ti fige i na rukama i nogama za dalje, njušim da će ovog puta biti nešto posebno!
, lijevo taj jedan visoko koji nije baš nešto. Sada su na 15,15,14,13 (taj četvrti se pojavio) desno i 12 mm lijevo. Endo se podebljao sa 6,1 mm na 7,6 mm
. Danas i sutra po dva gonala i cetrotide, a punkcija u nedjelju.

. Bile su još pri sebi kad sam ih ostavila sinoć.