Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hm, nitko se ne javlja, već se brinem . Bile su još pri sebi kad sam ih ostavila sinoć.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, nitko se ne javlja, već se brinem . Bile su još pri sebi kad sam ih ostavila sinoć.

Mimek, dobro da nije 11-ti za pamćenje. A sad po novoj verziji neće biti ni 12-ti. Jer folikuli su sada 15,15,15,14 mm, valjda će to trajati do konačnog izjednačenja. Endo 8,1 mm, dr. D. zadovoljna i rekla je uzv u nedjelju, no kad je vidjela da se previše bojim čekati još dva dana sažalila se i rekla nek' dođem ponovo sutra. Jadni oni s nama "upućenima". Njezina je procjena štoperica u ponedjeljak što je jako vjerojatno. Igra živaca jer i gužva na poslu nam se zbog kvara u sustavu preselila za par dana. Puna mi je glava kalkulacija oko usklađenja postupka s poslom, bit će veselo do kraja kak' se i šika za zadnji puta. Još ću biti sretna ako transfer bude u subotu pa da ne moram drugi dan trčati na posao.
    Mojca, meni je dr. (iz nukl. med.) rekao da je dobro koristiti tako malu dozu kako bi se štitnjači olakšalo. To ti je jako mala doza pa ako ti nije previše mrsko, koristi ih (ja sam bila baš previše lijena pa nek' mi bude).
    mare41 ja bi ti ponudila dva dana, ali ne odgovara mi termin

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •