Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku

Vikki, kakav ti je ratni plan???
    Pitaj Tacu Nije mi baš do ratovanja, al će me ona opremiti i složiti strateški plan

Pridružuješ li se Glacovoj i Mare ili ćeš s Tacom na čr.?
    čr.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    čr.
    Črnomerec

Garden, ja bi na tvom mjestu otišla ponovno na pregled kod Alebića kad skupiš ove osnovne nalaze: hormone, briseve, papu, krvnu grupu, hepatitis, hiv... - a s tim si gotova za mjesec dana. Nemoj čekati nalaz spermiograma (ako za njega na VV toliko treba). Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf. I dakle, s tim nalazima koje do tada skupiš pokušaj se ubaciti u 11.mj. Na 12.mj.ne računaj jer je svugdje zastoj, nitko od njih ne radi od badnjaka, sve negdje do 10.1. otprilike. Osim, privatno, naravno.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

. Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf.
    ...ne, ne može, na Wu ne priznaju spermiogram rađen drugdje, samo njihov!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    ...ne, ne može, na Wu ne priznaju spermiogram rađen drugdje, samo njihov!
    ma znam da ne priznaju, ali priznaju ga bilo gdje drugdje osim na W. Pa dok čeka 3 mjeseca, može joj poslužiti u slučaju da se odluči za privatno ili za neku drugu kliniku...

Vikki, kako samo odustati!?!? mislim da ipak trebaš poduzeti nešto konkretno prije definitivne odluke. nećeš ni ti biti mirna ako to ne odradiš do kraja.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čr.
    Črnomerec

Garden, ja bi na tvom mjestu otišla ponovno na pregled kod Alebića kad skupiš ove osnovne nalaze: hormone, briseve, papu, krvnu grupu, hepatitis, hiv... - a s tim si gotova za mjesec dana. Nemoj čekati nalaz spermiograma (ako za njega na VV toliko treba). Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf. I dakle, s tim nalazima koje do tada skupiš pokušaj se ubaciti u 11.mj. Na 12.mj.ne računaj jer je svugdje zastoj, nitko od njih ne radi od badnjaka, sve negdje do 10.1. otprilike. Osim, privatno, naravno.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pitaj Tacu Nije mi baš do ratovanja, al će me ona opremiti i složiti strateški plan
    ... čitajući ovo, mislim da tvoja odluka o odustajanju ipak još nije konačna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •