Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da je poanta čekanja spermiograma više u njima odgovarajućem pritjecanju pacijenata, bolje reći to dođe kao neko usko grlo koje treba proći da im kapaju pacijenti na način koji njima odgovara.
    Drugim riječima, to je posljedica baš velike navale pacijenata kod njih. Mi smo još poslušali androloga Č i MM je išao na operaciju varikokele, što je bilo s naše strane čisto gubljenje vremena, a s njihove opet i još samo jedan kanal kojim je postupak prolongiran. I mene je uz to dr A slao na inseminacije, iako sam bila već u 38-oj. Doduše rekao mi je na prvom pregledu već da ću ostati trudna, što se na sreću i obistinilo.
    Sad smo u Vinogradskoj obavili spermiogram u Petrovoj i to je najmanje od čekanja svih pretraga.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je poanta čekanja spermiograma više u njima odgovarajućem pritjecanju pacijenata, bolje reći to dođe kao neko usko grlo koje treba proći da im kapaju pacijenti na način koji njima odgovara.
    ... potpis na ovo. I mi smo previše vremena izgubili na andrologiji, iako je MM odbio operaciju varikokele koju je dr Č (čini mi se) sugerirao gotovo svakome

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

OVo mi zvuči itekako točno.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Drugim riječima, to je posljedica baš velike navale pacijenata kod njih. Mi smo još poslušali androloga Č i MM je išao na operaciju varikokele, što je bilo s naše strane čisto gubljenje vremena, a s njihove opet i još samo jedan kanal kojim je postupak prolongiran. I mene je uz to dr A slao na inseminacije, iako sam bila već u 38-oj. Doduše rekao mi je na prvom pregledu već da ću ostati trudna, što se na sreću i obistinilo.
    Sad smo u Vinogradskoj obavili spermiogram u Petrovoj i to je najmanje od čekanja svih pretraga.
    sorry, još ne kužim komp, ali na ovo sam mislila da zvuči itekako točno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •