Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

M arta ... bravo! Sjajan rezultat!
    Eh sad, da nije ovog zakona mojem oduševljenju ne bi bilo kraja! Jesu li ti možda spomenuli mogućnost oplodnje više od 3 JS (o tome se govorilo kod težih slučajeva ili u starijih iznad 40)? Naravno trebali bi tražiti odobrenje...hm

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Eh sad, da nije ovog zakona mojem oduševljenju ne bi bilo kraja! Jesu li ti možda spomenuli mogućnost oplodnje više od 3 JS (o tome se govorilo kod težih slučajeva ili u starijih iznad 40)? Naravno trebali bi tražiti odobrenje...hm
    gričanka, nisam se tog sjetila, da ih pitam prije punkcije.
    sad se samo nadam da će biologica napraviti dobar posao.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    gričanka, nisam se tog uopće sjetila prije punkcije da pitam, a i nisam bila ni sigurna šta će biti tj. koliko će JS biti...
    sad se samo nadam da će biologica napraviti dobar posao.

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala cure na dobrodoslici i naravno na podrsci!!! kao prvo isla sam sa mojim jc i u fazi stimulacije je to izgledalo srednje zalosno,samo dva folikula od toga jedan veci a jedan znatno manji i kada sam stigla u prag iznenadjenje je bilo tu ,kao za mene tako i za doktorku,jer se uspostavilo da imamo 4 folikula za punkciju iz kojih su dobijene 3jc...sve oplodjene a vracene dva embrija u trecem danu od punkcije....betu bih trebala da vadim 14-og dana od transfera,ali mislim da cu ja to vec ranije...ko ce izdrzati do 11 okt.
    pozdrav svema i cmoka!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •