Stranica 16 od 94 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

marta7, pisalo se ovih dana o cistama, sigurno si već našla temu, a u kojoj si klinici?
    glacova, skupa ćemo odbrojavati, bar jedan dio do tvoje pozitivne bete
    m arta, čekamo lijepe vijesti sutra.
    Sutra Kolding?

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

glacova, sretno do 18.10.

i ja se nadam da ću vam sutra napisati lijepe vijesti.

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se vratila! Ne iz SAD.....
    Oduševljeni Pragom,njegovim stanovnicima i naravno samim PFC!
    Transfer je bio u petak. Dva osmostanična nakon 96h u embrij 12.2. Beta 18.10.
    Uzimam i dalje terapiju,ostaću ovaj tjedan doma i "štrikati" do bete!
    Veliki kiss svim curama tiki_a,gričanka,mare41,mimek,ina33,sretna35,mojca ,vikki,marnie,AuroraBlu i hvala na podršci!
    m arta sretno na transferu!
    sve najbolje ti zelim...a mozda smo se isrele u pragu!!

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Goga, doobrodošla! Ima ih baš u našem klubu koje su od prve ostale T. Neke u Zg, a neke u Pragu Naša Grčanka ti može ispričati svoje prekrasno iskustvo iz Praga. Jesi li išla na donaciju?
    Što se tiče iščekivanja... tu ti je teško išta prognozirati... netko ima sve simptome i na kraju ne bude T. i obrnuto. Sad ti treba samo strpljenja, mira i poz.misli...
    Javi nam rezultat! Kad su ti rekli da vadiš betu?
    sorry,ali ja stvarno neznam zasto ne funkcionise ovo sa mojim odgovorima....ajd pokusacu jos jednom!!nisam na donaciju,ispalo je kod mene 3jc,kojima se uopste nisam nadala a ni dr,jer pre nego sto sam posla za Prag na uz se video jedan dobar folikul i jedan znatno manji al nakon skoro 40h se pojavila jos dva tako da su 4 punktirana ,od 3jc dve opstale i razvile se do 8celijskih i treci dan vracene,betu bi trebala 11.10 da vadim ako pre toga ne uradim neki testic!!
    stvarno se nadam da ce ovo jednom da se pojavi sto sam napisala!!
    pozz

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Glacova, krasne vijesti, ~~~~~ do 18.10.
    Mare41, moze Kolding samo donji dio.
    M arta, sretno sutra.
    Marta7, jesi ranije imala problema sa cistama?Znam kako je kad si spreman za akciju a stojis na mjestu.
    Kako su nam trudnice?

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Goga, dobro nam dosla ali nadam se da ti nasa iskustva nece jos dugo biti interesantna. 2 8-st zametka upucuju na veliku sansu za uspjeh. Koja vam je dijagnoza i zasto ste se uputili bas u Prag?
    M arta, kad ces znati sta se zbiva u labu?
    Volela bih da je tako...sto se kaze iz tvojih usta u bozje usi!! dijagnoza je zapuseni kanali a za prag sam cula od prijateljice i mislim da su stvarno ok!!
    pozz

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sretno i od mene Glacova ...a mozda smo se i srele u pragu ako si bila u ponedeljak 27.9 na razgovoru kod doktorice!!
    pozz i jos jednom sretnooooo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Glacova, držim fige da rezultat "štrikanja" bude jako pozitivan.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E da... može Kolding... Si ju!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Goga, sretno, dobro zvuči!!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

goga69, glacova sretno, najsretnije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dobra zabava danas na kavici, meni s Luipkom ne odgovara Kolding-donji dio pa se vidimo neki drugi put, a k tome idemo razgledavati i igraonicu za proslavu prvog rođendana

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

može Kolding

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja se ovih dana nekako teško penjem na rodu !!! Možda zbog trbuha , pa na kraju i odustanem. Vidim da se i drugima duplaju postovi i da nekaj šteka.

Super rezultata ima ovdje. Svima u akciji držim sretnice, a čekalicama koječega uz vas smo. Novice dobrodošle

glacova pridruži se B&B

tiki_a

Lijepo se provedite na kavici.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, a kako si ti?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, nadamo ti se da ćemo te vidjeti još 2 u 1, eto mene uskoro u B&B (ako ne ove godine, onda dogodine).

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja bih vam se isto jednom pridružila na kahvici, ali danas ne mogu jer na menopure ipak idem u to vrijeme u bolnicu na pikanje (tako hrabra ipak nisam). Savladala sam dec. pa sam i na to ponosna
    Inače UZV je u srijedu i baš me zanima stanje stvari, za sada kao da ništa i nije bilo osim što mi je M nešto produljena (šesti dan i još poneki tragić krvi) ali kako čitam to je normalno.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

andream, usput smo ti, a vjeruj da bi te sve jednako dobro ubole ko što će sestre

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mare, pomislila sam ja i na to, vjerujem da bi bilo čak i bolje nego što bi sestre to napravile... Al evo budem drugi put na kavici s vama, dok kratim vrijeme čekajući betu trebat će me netko i otrpit...

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mi smo definitivno prekrižili Hrvatsku i skupljamo novce za Sloveniju.
    opet se nije oplodilo i biologica nam je rekla da idemo gdje rade ICSI, jer u KBO to ne rade. al kao da se biologe pita, ako ginekolog ne misli da treba ICSI, onda neće ni raditi. a koliko ja znam zar ICSI ne rade samo kad je problem spermiogram? pa kod nas to nije problem. al je rekla da su moje JS problem. hm
    al kad se sjetim mojih 7 JS i da je 4 bacila jer se po zakonu samo 3 mogu oploditi....... ma ne smijem ni razmišljati.

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj goga69 prvotno napisa Vidi poruku
    cao cure,nova sam na forumu,verovatno zato sto sam tek prvi ICSI uradela i sad sam u onom ludom neizvesnom iscekivanju rezultata!! ima li neke koja je iz prve u mojim god. ato je 41,ostala u drugom stanju??
    hvala.....
    goga69 dobrodosla, a na tvoje pitanje javljam se sa odgovorom: Da , ja maj 2010 /Maribor
    Pozdrav i srecno!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, strašno mi je žao!!! šteta da barem nisi u Zg išla na taj prvi postupak, uglavnom svugdje sad rade icsi bez obzira na dijagnozu. Što se tiče Slovenije, u Ljubljani si odmah na redu, nema čekanja, dakle, potrebno je samo pričekati 4 mjeseca da se oporaviš od postupka i u međuvremenu skupiti para... Nadam se da je 2011.tvoja godina!!!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu, ja sam mislila da i u KBO rade ICSI jer se već godinu dana piše o tome u KBO i neke su cure zvale i potvrđeno im je da rade. al opet ko zna šta je to bilo, kakav pokvareni telefon.
    biologica je bila ljuta, jer nam je u 06.mj rekla da idemo u ZG zbog ICSI-a. mi smo išli na prvu konzultaciju kod dr L. na VV i trebali smo se javiti krajem 09.mj.
    al kako su nas zvali iz KBO početkom 08.mj. da smo dobili lijekove mislili smo da se ipak nešto rješilo.
    osim toga, na nagovor jedne mlađe forumašice sam pisala milinoviću (ona je preko njega došla kod Šimunića u Petrovu), i zvala. pa su me oni prvo obavjestili da su moj "problem" proslijedili dr Kuni. onda je on odgovorio koliko je njegovo saznanje u KBO se već trebala popraviti situacija. i zaista, ja sam već tada podigla lijekove. pa nek se javim nadležnom (a to je moj dr).
    da bi kad smo MM i ja došli u 09.mj kod našeg dr na dogovor on kaže, pa što smo mi cijelu frku napravili, al kao ne ljuti se i da mu je dr Kuna prijetelj.
    i sad ti budi pametan i znaj šta treba napraviti.... Lučinger ode u privatnike, kod Kune otići bez nekog dogovora sa mojim dr bi bilo glupo, kad su već dobri.
    i sve to me jako zamara.
    sad ću se odmoriti i pripremiti za Ljubljanu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

m arta, katastrofa!!! Pa na ovo se mogu samo . Drago mi je da ste odmah odlučili za dalje, za SLO.

glacova, jako lijepe vijesti od tebe ~~~~~~za tebe i štrikamo s tobom.
    goga, odlično, ~~~~~~za plus
    marta7 nadam se da će se konačno pokrenuti na bolje. Moja posljednja godina je bila slična (ne ciste, ali sve i svašta drugo...).
    mare41 nadam se da sve ide po planu!
    Mimek, gričanka

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimek, nadamo ti se da ćemo te vidjeti još 2 u 1, eto mene uskoro u B&B ).
    Potpisujem,ali samo prvi dio!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj m arta prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo definitivno prekrižili Hrvatsku i skupljamo novce za Sloveniju.
    opet se nije oplodilo i biologica nam je rekla da idemo gdje rade ICSI, jer u KBO to ne rade. al kao da se biologe pita, ako ginekolog ne misli da treba ICSI, onda neće ni raditi. a koliko ja znam zar ICSI ne rade samo kad je problem spermiogram? pa kod nas to nije problem. al je rekla da su moje JS problem. hm
    al kad se sjetim mojih 7 JS i da je 4 bacila jer se po zakonu samo 3 mogu oploditi....... ma ne smijem ni razmišljati.
    Draga m arta,ovo ti je samo slika i prilika općeg stanja u našem zdravstvu! Svi svakoga i nitko nikoga!
    Drago mi je da ne odustajete i da si se već okrenula dalje!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

m arta baš mi je žao, a sve je bilo obečavajuće. Na VV mi je sad u 3. mj. kad sam ja išla L. rekao da rade ICSI samo ako biologica vidi potrebu tj. kao što si rekla ako je sjeme loše. Tako da on nije imao ništa s takvim odlukama iako sam čitala da cure pišu da se ICSI radi svakome !!!? Samo hrabro dalje !

Ma imam boljih i lošijih dana. Ovi loši nisu u stvari baš loši, ali nedovoljno dobri da me ohrabre da se uputim do grada. Kada imam bolji dan odmah idem u šetnjicu po kvartu, ali onda osjećam neke pritiske, probadanja i mislim si šta mi je to trebalo. Možda ništa ne bi bilo da potegnem do grada, ali ziher je ziher.

Trbuh mi nije velik kao s Mihom jer ipak je ovo djevojčica profinjene mamine građe , ali mi je želudac sad negdje među mliječnim žlijezdama i jedem obroke koji se sastoje od dva zalogaja.

Ako se približimo terminu onda ću se upustiti na odlazak na kavu, a vi se priredite da me možete poroditi

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj zeljana prvotno napisa Vidi poruku
    goga69 dobrodosla, a na tvoje pitanje javljam se sa odgovorom: Da , ja maj 2010 /Maribor
    Pozdrav i srecno!
    Hvala za info...samo jos koliko imas ti godinica ako nije tajna??
    pozdrav i za tebe i hvala!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, užasno mi je žao, jako, jako ljuti novi zakon u svemu, a ovo su posebne situacije kad ljuti žestoko, nadam se da si bolje i da spremaš snagu za punkciju na živo (nije strašno, brzo prođe), pošalji mail rešu i brzo ste na konzultacijama, a on preporuča odmor između stimulacija 3 mjeseca, al sve ćete na vrijeme dogovoriti i saznati.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zeljana prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav i srecno!
    I ja u Mb ali bila biokemijska. Kasnije dr. kaze vjerojatno zbog trombofilije..sada pokusavam u Cito

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

M arta, potpisujem sve cure..ovo je uzas, a kad pomislim kako u nasim godinama tesko dolazimo do JS....

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Glacova ja sam ti napisala na "potpomognuta u ceskoj"samo sto se tamo jos nije pojavilo....mislim da ste vi razgovarali sa mojim "momkom"dok sam ja bila na transferu tog ponedeljka a onda sam ja cekala da udjem kod doktorice koja je sa vama imala razgovor!!! ko zna mozda se obema posreci a i sam Prag mozda pozitivno utice na nas ,jer smo i mi odusevljeni gradom!!!
    pozz i puno srece zelim!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

marta, čitam i ne mogu vjerovati... tvoj slučaj zaslužuje posebnu priču koju bi trebali čuti i drugi, ne samo zbog ovog njesra Zakona nego zbog cjelokupne situacije u našem zdravstvu.
    Jako sam ljuta i kad čitam ovakve slučajeve, sram me što idem na MPO u RH. Mi na žalost drugog izbora nemamo, nećemo zbog toga podizati kredite (iako bih vjerojatno drugačije razmišljala da mi u kolijevci ne spava dijete).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

M arta, demit, baš mi je žao!!! ICSI se radi na i visoku ženinu dob (ako se ne očekuje puno kvalitetnih stanica), jednako tako, kao i ako postoje problemi u oplođivanju, a da su nedetektirani, jednako kao i ako par ima višestruke neuspjehe. Vani obavezno reci di budeš išla da s IVF-om nije bila nijedna od 7 oplođena i da vas obavezno stave na ICSI.

Nije ti to čak niti tako rijetko. Meni se na VV-u, u mojim relativno mladim godinama od 13 jajnih stanica IVF-om nije oplodila nijedna. Radili su mi rescue ICSI, dobili smo loše embrije, njih 7, u Mariboru bi mi valjda prekinuli postupak (što bi meni, gledajući unazad, bilo bolje, a ne čekanja onda još za transfere tih embrija (u 2 x su išli) i gubljenje vremena. Mi smo u Maribor došli s time i uz preporuku od dr L-a obavezno ICSI.

Koji put se to dogodi, a da se niti ne zna točno zašto, niti se može unaprijed predvidjeti (ako je spermiogram neloš, a par nije maratonac s masu transfera u IVF-u).

Ti si definitivno slučaj za vani, u KB Osijek nemaš što raditi, oni ne rade ICSI.

Sretno i brzo dalje, mislim da u visokim godinama možeš napraviti 3-4 mjeseca pauzu u stimulaciju, probajte negdje gdeje se ne čeka (Prag bi bio idealan, Reš kao opcija br. 2, Maribor kao back up), ne znam...

Najjednostavnije, a mislim da je s novcima slično kao Maribor, a i po kvaliteti, bi ti bio Prag kad ćete se već morat zezat i putovat iz Osijeka. Jedino moraš naći nekog tko će ti radit pripremu (folikulometriju) kod nas, a ne znam ima li takvoga u Osijeku. Vidi s tvojim Osiječankama.

BTW, imaš gore na Rodinoj brošuri Neplodnost (pisanoj prije zakona) točne kriterije za ICSI, od kojih je spermiogram samo jedan, a ne mora biti najvažniji.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.10.2010. at 20:17

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Iskreno, na KB Osijek, a pogotovo sad valjda zbog zakona, na žalost, trudnoće su više sporadične, koliko kužim, nego pravilo. Pogotovo kod žene visokih godina... Brzo se maknite odatle, ako ikako možete. Nikad prije nisam pisala ovakve nediplomatske postove, ali mislim da je to jednostavno jedina mogućnost za vas. I u drugim klinikama biste po godinama bili, ajmo reći izazov, a di ne za KB Osijek... A još imaš lijepu reakciju, to bi trebalo iskoristiti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ina, dobro veliš za m a rtu-možda bolje Prag nego Ljubljana. a cijena je otprilike tu negdje (nešto malo veća je za Prag), m arta, svi podaci za obje klinike su na 1. stranici Potpomognuta u Češkoj.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

M arta, ne mogu uopce reci koliko mi je zao. Nemoj se uzdati u ICSI, samo gledaj da sto prije odete negdje gdje ce biolog procijeniti sta treba uciniti i imati sva sredstva na raspolaganju a vi, cak i u slucaju neg rezultata, mirni da se sve poduzelo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pino je rekla, primjerice, da u Americi svi rade ICSI, ako sam je dobro shvatila - preskupo je da bi se riskirala neoplodnja, koja se može dogoditi, pitanje je zašto, koji put i bez odgovora, kao što je kod nas bilo. U Mariboru će mlađima možda napraviti fifty-fifty, dio IVF, dio ICSI, mislim da starijima ide ICSI jer se računa da neće bit puno kvalitetnih jajnih stanica i da se mora sve iskoristiti. Vjerojatno tako rezoniraju i u Pragu, bilo Pronatalu, bilo PFC-u, ali treba njih pitati. Reš mi je onako ipak 3. izbor, iza Maribora i Praga...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.10.2010. at 20:51

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Marta cure su ti sve rekle, žao mi je ali kako si i sama rekla odmaraj se i skupljaj snagu za dalje

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

što se tiče logistike sa osječke relacije...eto mogu napraviti neku usporedbu...napomena auto je na plin...
    put za Prag nas je koštao OS-PG 500 kn(u jednom smjeru) sa svim vinjetama...toliko dođe samo do ZG...do MB ima cca 400 km do PG 750 km...to je 2 sata razlike u vožnji zato što je za PG sve osim 6o km autoput...
    postupak košta mislim tu kao i MB(vidjeti cijene online da ne reklamiram) ali se ide u postupak brzo...
    mogu komentirati još KBC Osijek...tamo doista nemate što tražiti...nakon zakona nema skoro nikakvih rezultata a za složenije slučajeve pogotovo...ICSI unatoč obećanjima ne rade pa se tu i nema što za reći...
    ako treba još nekih logističkih podataka o Pragu samo javite...

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

što se tiče logistike sa osječke relacije...eto mogu napraviti neku usporedbu...napomena auto je na plin...
    put za Prag nas je koštao OS-PG 500 kn(u jednom smjeru) sa svim vinjetama...toliko dođe samo do ZG...do MB ima cca 400 km do PG 750 km...to je 2 sata razlike u vožnji zato što je za PG sve osim 6o km autoput...
    postupak košta mislim tu kao i MB(vidjeti cijene online da ne reklamiram) ali se ide u postupak brzo...
    mogu komentirati još KBC Osijek...tamo doista nemate što tražiti...nakon zakona nema skoro nikakvih rezultata a za složenije slučajeve pogotovo...ICSI unatoč obećanjima ne rade pa se tu i nema što za reći...
    ako treba još nekih logističkih podataka o Pragu samo javite...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milivoj, pozdrav Pragu, brzo se vidimo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Milivoj, super da si se javio m arti. Uz ostalo, vjerojatno će joj od koristi biti to tko ti je radio folikulometrije u Osijeku. M arta, ako dobro shvaćam, Prag skroz funkcionira kao satelitska klinika, tj. možete tamo doći samo od punkcije do transfera, a transferi su 3. dan, znači, to ti je 4 dana. Bolovanje - po meni, ne treba, embrij će se implantirat radila ne radila, jedino ako imaš neki fizički posao, ili si tipa u vrtiću ili tako nešto, gdje si stalno u pokretu, izložena virusima itd.

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure sta mislite ako bih ujutru uradela jedan kucni testic,transfer je bio u ponedeljak,znaci 8-9 dan bi bio sutra,ima li svrhe??

Hvala.....

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

za folikulometrije u Osijeku ne znam pošto ćemo mi sve raditi ovdje u Pragu...
    goga69 po našem iskustvu nemoj...samo će živčići biti napeti

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

uf, puno informacija, ali korisnih i hvala.
    ja sam danas već poslala mail Rešu, pa ću vidjeti šta kaže.
    glacova mi je već spominjala Prag, al mi se to tako daleko čini i nisam baš sa engleskim 100%, pa ....
    al sad nakon ovog što je milivoj73 napisao, sam se počela dvoumiti.
    iako sam već odavno počela čitati temu u Češkoj, a pogotovo od glacove i mare41.
    što se tiče folikumetrije ima jedan privatnik u Osk koji to radi za one koji idu van Osk.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

m arta, baš mi je žao. Ufff baš sam i ljuta na sve ovo vezano za našu situaciju!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj bi ti jednoznačan savjet bio:

- puno više bih preferirala Prag (obje klinike - Pronatal i PFC, nego Reša (bolji laboratorij, više parova, više iskustva, koliko sam shvatila);
    - u Pragu u obje klinike pričaju savršen hrvatski (imaju osobu za interface s pacijentima), Reš priča slovenski, kažu da ima malo "tvrđi" pristup (malo siroviji u komunikaciji);
    - folikulometrije - raspitaj se među Osiječanima koji idu u Prag kako su radili, tj. jel' taj privatnik netko tko je OK;
    - ja bih napravila sve kao milijvoj - najbolje ti je slijedit onoga tko je u tvom gradu i ima sličnu priču - raspitaj se zašto ne rade folikulom. u Osijeku itd. Odn. vas dvoje pređite u PP mode.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.10.2010. at 22:22

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, i u obje klinike u Pragu nema nikakvog čekanja na postupak s vlastitim stanicama. Koliku si sad stimul. primila - ako je tipa 30-40 ampula gonala ili menopura, vjeorjatno ćeš ipak trebat pričekat 2-3 ciklusa, pitaj ove kod kojih bi išla na postupak, ali obavezno naglasi godine, jer u razdoblju 42 je cost-benefit takav da je čekanje minimalno, a za žene ispod 35 se preporuča 4-6 mjeseci.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.10.2010. at 22:24

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

m arti zao mi je....cure su ti sve rekle samo naprijed!

goga69 meni 41 godina....i sacekaj jos koji dan za testic...sretno

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ina33, sad sam imala 12 decapeptila i 30 gonala
    računam da ću morat čekati 3 mjeseca, to bi bio ili prosinac ili sječanj.
    čula sa za Reša da je takav, al sam također dosta čitala da ga hvale. al dobro, sad ću probati istražiti sve u vezi Praga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •