mare baš su lijepi
Mare, pa to su tvoji zameci, predivni!!!Curica i dečko, ha?
mare ja isto mislila jedan od tvojih starih avatara, a kad ono tvoja dječica
a slatki su jaaako![]()
evo prijavljujem punkciju u petak, pa malo zavibrajte za moja dva sirotana nakon 31 menopura (doc kaže sada da bi bilo bolje da smo išli s gonalima?!).
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koliki su danas?
19 i 15. ima li smisla uopće očekivati nešto i od ovog manjeg?
Andream , bit će... ~~~~~~~~~~~~~~~za petak
Mare ... avatar
Koke ... pozzzzzz![]()
Andream, narast će i ovaj od 15 još do petka. Računaj ti na oba![]()
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još *********************
andreamza petak, mali će još narasti, a min. mora biti 15 mm tako da je sve ok.
cure, thnks na vibrama. ma moram ostat trudna uz sve vas!![]()
[QUOTE=andream;1719163]19 i 15. ima li smisla uopće očekivati nešto i od ovog manjeg?[/QUOTE
Andream bez brige...ja sam na prvom uz imala jedan od 19 a drugi od 9 a posle tri dana na punkciji 4 i od toga 3 js...tako da opsteno i bice sigurno!!
Svaka čast Papićima! U 51 ostati prirodnim putem trudna i to blizanke! Ćuda se događaju!
Glacova, mislis na Krstu Papica?Koliko vidim njegova supruga je imala 56god, curice sada imaju 3 god i 3 dadilje....Prirodna trudnoća?
Taca,ma to nisam bila ziher dal sam ćula 57 ili 51 kad je rekla da je ostala trudna. MM kaže 57,a ja nevjerni Toma....ma neeeeeee,mora biti 51,nekak je,neznam kak bi rekla-"mogućnije"!
Za curice su rekli da imaju 5 god ili sam i to krivo ćula?
Prirodna?! Znam,ali oni tako kažu!
Za one koji se pitaju od kuda sad o tome,bili su gosti kod Danijele u 8 kat-u!
Da,malo istražihna naša najstarija rodilja s 57,a on otac 71! Klinke su sad 5 godina!
Ha ha, prirodna trudnoća. Smiješno je što ne žele reći, a svatko zna da su išli na donaciju. Žena sad ima 62 godine, s 57 ih je rodila.
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 13.10.2010. at 20:28
Lijepo je što imaju dvije prekrasne curice, ali...ne čini mi se mogućim da je vlastita js u pitanju. To mi ovdje u klubu najbolje znamo, na žalost.
Jeste sigurne da tvrde da je prirodna trudnoca?Nekako mi to prenaivno, obrazovani su ljudi.
Da, da... tvrde da je prirodna, sjećam se da smo se svi čudili kad je rodila. Bili su zbrisali u Celjsko rodilište da ih tu ne proganjaju znatiželjnjici...
Teško da je prirodna... Možda ako je ona cijeli život živjela turbo super truper zdravo... a i onda bi mi bilo upitno... No, možda na taj način štite curice zbog nekog svog filma u glavi... tko zna.. što god da je, imaju pravo na to... na koncu, to je njihova intima. Bar bi trebala biti.![]()
Glacova, iskreno, ne bih na to tipovala da je bilo prirodno čudo, bez malo ili malo više potpomaganja, iako sam svjedočila svakakvih pričama i trudnoćama u menopauzi. Kao što je rekla moja prijateljica - što je nevjerojatno, nije i nemoguće... Ali, po meni, treba raditi i ponašati se kao da je to nevjerojatno u stvari i nemoguće (prijevod - ići na MPO).
Ak žele zaštititi djecu od javnosti onda se nisu trebali ni pojavljivati u emisiji. Prošlo je dosta vremena od buke oko te trudnoće,zašto opet buditi duhove?
Puno veću stvar bi napravili da su rekli da je MPO i ljudi bi ih više cijenili. Barem mi koji smo u tome! Učinili bi puno veću stvar! Ovako rade budale i od jednih i od drugih!
Ma čak mi je, gledajući od strane javnosti, vjerojatno prihvatljivija prirodna trudnoća - trudnoća čudo, (božja volja) dogodilo im se... Manje su freakovi na taj način, nego da su u tim, stvarno kasnim godinama još išli i u mpo. A išli su, jer znam. Meni je to užasno... osudili djecu na to da u djetinjstvu ostanu bez oba roditelja...
ma cure pustite papiće nek' uživaju u svojoj sreći ma na koji god način ona stigla k njima
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, pa i dalje ako treba
svima![]()
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare avatar ti je nekak bezvremen, smirujuć i postojan. To nešto govori.....
garden, dogovara se forumska kava, otvorena je tema, dođi u društvo.
tiki_a i na VV vade AMH - može na uputnicu, a bez uputnice kažu oko 170 kn....
jedino kaj u principu naručuju ,ali ako znaš kad bi trebala doći stigneš se naručiti...
googwitch, dobra info, to nismo znali, aj tiki probij led s vađenjem...
tiki_a 2353 904 je broj šaltera-pa daj još možda provjeri detalje...iako ja vjerujem da se samo pojaviš i napraviš se malo bedasta-tipa joj pa nisam znala ,joj,joj šta ću sad,bi te vjerovatno primili...
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak i da se konačno malo pokrene skakutanje na topicu Vinogradska
Mare, kakvi su to ljepotančići na tvom avataru, baš kao iz profi brošure!!
Možda sad ispadnem kokoška,ali kolika je razlika u vrijednostima AMH i da li je uopće ako se vadi 2-3 dc ili npr.14dc?
gareden evo teme http://forum.roda.hr/threads/60038-Z...edu-20.10.2010.
glacova, AMH uopće nije ovisan o danima ciklusa, ne znam zašto naši traže 2. ili 3. dan
To se bas i ja pitam. Cak mi se cini da sam negdje cula da se AMH nalaz moze raditi neovisno o danu ciklusa i ako se vadi 2. ili 3. dc onda je to samo iz prakticnog razloga, jer se AMH najcesce vadi uz ostale hormone (FSH, LH, E2...). Moze li tko to potvrditi? Silom prilike i ja sve vise razmisljam o tom AMHju pa cisto da znam...
Usput koristim priliku da izrazim i ja svoje divljenje prema novom avataru od mare41.![]()
Mislim da se može raditi neovisno o danu ciklusa, ali da mi je neko rekao (možda ekipa u vinogradskoj, iz laba) da je kao zgodnije početkom ciklusa kad se radi i FSH... Pls neka neko kaže ko je direktno čuo.
I meni se sviđaju mali marini "cvijetići".
za AMH kažu da se ne mijenja tokom ciklusa,pa je kak ti svejedno koji d.c. se vadi,ali inhibin B i FSH se vade 2-3. d.c...a kako se često traži sve troje onda je najjednostavnije i izvaditi sve isti dan..
Ja se ponovo vracam na papice, ali samo zelim iznijeti pricu iz moje obitelji. Moji roditelji su 11 godina pokusavali i moja mama je ostala trudna tek u 42 (daleke 1968 - tj. sa mnom)...trudnoca super..rodila super zdravu bebu..kada sam imala 2 mjeseca ostala ponovo trudna i rodila moju sestru..dakle nakon 11 godina prirodno u godini dana rodila dvoje..nazalost, povijest se ponavlja
Svugdje gdje se čita o njemu piše da je koncentracija stalna kroz dane ciklusa (sl. kao TSH) tako da mislim da je samo iz praktičnih razloga, zbog drugih hormona, preuzeto da se radi 2. dan. Sad vidim da ej i goodwitch isto pisala.
aleksandraj, i ti ćeš tako (uskoro, pa 2), a o drugim ljudima (s prezimenima) ne bi da više pišemo.
Posljednje uređivanje od mare41 : 14.10.2010. at 14:43
Aleksandraj, a kad ti krećeš? Vidim ti iz potpisa da samo što nisi...