Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citala sam mislim u nekom novijem izdanju Human reproduction nedavno objavljenu studiju da DHEA od 75mg poboljsava kvalitetu js i povecava stopu uspjeha.Moram vidjeti kako ga nabaviti.
    Sto se tice bete, meni niti jedan dr. nije osporavao neg. nalaz ni od 10. dana od ET ali mozda je nasa mare cudo prirode.
    Tiki_a, jesi se odlucila za AMH?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pozdrav.
    DHEA od Kala se kupuje u ljekarnama a 60 tabletica košta oko 126,00 kn
    Meni ga je dr. preporučio kao da u nekim znantsvenim časopisima su objavljeni rezultati o dobrim učincima DHEA u našim godinama a preporuča se doza od 75 mg odnosno 3 tabletice

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kata1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav.
    DHEA od Kala se kupuje u ljekarnama a 60 tabletica košta oko 126,00 kn
    Meni ga je dr. preporučio kao da u nekim znantsvenim časopisima su objavljeni rezultati o dobrim učincima DHEA u našim godinama a preporuča se doza od 75 mg odnosno 3 tabletice
    Danas sam u jednoj dobroj ljekarni pitala za DHEA, nemaju. U Zg-u ima bilo gdje?
    kata1

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam u jednoj dobroj ljekarni pitala za DHEA, nemaju. U Zg-u ima bilo gdje?
    kata1
    Danas bila na dogovoru i CITA i preporucili mi DHEA - ima ga kupiti u privatnim ljekarnama (u ST - proizvodi KIA i kosta oko 120 KN). Ja krecem s femarom od slijedeceg ciklusa, a sutra ce mi dr. pokusati punktirati moje folikule- imala ih 2 na UZV (20 i 15 mm) pa ako ne pobjegnu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •