Tikice,nije ti TM ništa zamjerio da bi ti sad morao opraštati - pa bilo bi čudno da se ne osjećaš ovako kako se sad osjećaš... nakon svega što si prošla do sada. ti si stvarno jedna super žena! pusti sad sve, pošalji k vragu i mpo i doktore, i svoje jajnike i njegov spermiogram... sad ionako kreće doba tuluma, alkohola, slavlja... a nakon toga ćeš vidjet kako ćeš se osjećati i hoće li ti se dati poduzimati nešto (ali sjeti se da tvoje ime piše na lijekovima u frižideru u vinogradskoj)
![]()

nije ti TM ništa zamjerio da bi ti sad morao opraštati - pa bilo bi čudno da se ne osjećaš ovako kako se sad osjećaš... nakon svega što si prošla do sada. ti si stvarno jedna super žena! pusti sad sve, pošalji k vragu i mpo i doktore, i svoje jajnike i njegov spermiogram... sad ionako kreće doba tuluma, alkohola, slavlja... a nakon toga ćeš vidjet kako ćeš se osjećati i hoće li ti se dati poduzimati nešto (ali sjeti se da tvoje ime piše na lijekovima u frižideru u vinogradskoj)

bit će nas
Sad jedino molim boga da ovu trudnoću iznesem do kraja, da beba bude zdrava i da se ne raspadnem kad budem rađala jer mi je ovo prva trudnoća. Na pp sam našla molbu jedne članice kluba 39+ da napišem nešto o svojim stimulacijama, a moju priču možete pročitati pod naslovom Čuda se događaju..., evo sad i nekih "golih podataka" o mojim postupcima.
. No ima to i svojih prednosti: ušteda na paketima uložaka, mogu se uvijek kupati u moru, jer nema obilnih m, više dana u mjesecu keksanja itd. Uvijek je dobro naći neku ravnotežu, zar ne?