Marnie, nisi na kraju nikad probala s femarom + par menopura? Meni je sutra transfer, 3.dan. Čini mi se da trenutno nikome ne idu na blastice u vg.
Marnie, nisi na kraju nikad probala s femarom + par menopura? Meni je sutra transfer, 3.dan. Čini mi se da trenutno nikome ne idu na blastice u vg.
Marnie, a šta 3-4 dana M nije dosta? Toliko je meni bilo cijeli život, i vjeruj dok je toliko dobro je, dok ne dođe na 1-2 dana, a zapravo je puno više slobode, kako si rekla
, a tek kad budem skroz slobodna
ivalf, i svi drugi željni druženja-forumska 39+ kava je preksutra
AB, sretno sutra na transferu! Nisam još probala tu kombinaciju, ali nisam niti odustala od nje. Čak mi se mota po glavi da pitam i za gonale, jer jedino to još nisam nikada uzimala (pored femare), pa nekako mislim možda bi mi to moglo dati više od 2 js
. Joj kad bih bar jednom dobila 3 koja bi to bila sreća!!. Prije 3 godine sam na VV dobila 4 js i od toga 4 embrijića, ali je biologica L. u svom stilu rekla da su niškoristi i da ih sve vraća, jer i tako neće biti ništa od toga. I tako je naravno bilo, žena je kao biblija - njen je amen na kraju svega
![]()
da čitala sam za slučaj s jednom našom dragom forumašicom i nekim pitama.
Marnie, ja bi na tvom mjestu probala što prije nešto od ovoga što još nisi. Ove prirodnjake uvijek stigneš u međuvremenu vrtit. Neki odlično reagiraju na menopure, a na gonale ne, a ti se baš možda pališ na gonale, pa daj ih probaj!
AuroraBlu, sretno sutra na transferu i ~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
Curice, svima veeeliko(ja i dalje kronično jedva svraćam na forum, ali, nisam lijena, uspjela sam u međuvremenu obaviti još jednu punkciju ciste
)
Marnie, cini mi se da dr.R sve cesce ide na stim. s Klomifenom i nesto gonadotropina pa onda mozda Cetrotide. Koliko znam preferira Klomifen u odnosu na Femaru.
Da, dr. R baš ne preporuča femaru. Vidjeti ću sutra kako će biti i da li će mi još nešto dodati pored klomifena.
Shanti, kod tebe cista![]()
, a kod mene jutros bježanje folikula. 11-ti d.c., lov jučer bilo bi prerano, a danas bi prekasno
.
tiki, pa tvoji folikuli su baš nestašni, uf baš mi je žao...
i posebne vibrice za našu auroru ~~~~~~~~~~~ da tranfer bude dobitan.
ja o svojoj beti ne stignem ni razmišljati, tek se tu i tamo sjetim da trebam vaditi krv idući četvrtak.
Shanti, tvoji jajnici su stvarno kreativni, šteta samo da se ne preusmjere na druge idejeali vjerujem da je sve sada lakše kad je mala Shantica tu.
Tiki, uh... to znači da ćete i ti doktor biti spremni idući ciklus, sad kad znate da je jajnik promijenio ritam.
Hvala svima na dobrim vibracijama - transfer mi je bio fenomenalanTikice, čitaj ovo! Ne isplati se odustati od Vg sada jer taj doktor... nemam riječi... lijep, oko 30ak godina, zelene oči, 1,90 visok... dakle... ja na stolu sjedim i čekam doktora za transfer (računam na jednog od dvojice naših doc.iz vg) kad ono dođe maneken s piste i predstavi se... sa smješkom sam samo legla iz sjedećeg položaja
Inače tansfer kod mog doktora traje 5 sekundi - doslovno. Ovaj je bio tako pažljiv, sve polako, trajalo bar 5 minuta, par puta pitao jel me boli - a ja ništa osjetila uopće nisam, prvi put. Inače uvijek osjetim kratki ubod.
Eto cure, malo duži opis... ali još sam pod dojmom, šta da vam kažem.. sva sreća da sam išla na frizuru jutros prije transfera![]()
AB, sreća da znam na kakvu frizuru si išla, ovako ja slično prepričavam o Slo, al ipak ne javno
, super da je sve prošlo, sad si čekalica, ~~~~~~~~~~za betuuuuuu
AuroraB blago tebi, a mene čeka umirovljenik. Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Aurora, baš si duhovita, nasmijala sam se tvome opisu od srca. Sretno!
Aurora, baš si me nasmijala s opisom doca. I meni je "maneken" inseminirivao, prvo mi je rekao da se opustim (tad mi je kroz glavo sinulo kroz što smo sve prošli pa mi je ovo bio pjesmuljak), i još reče na kraju sretno! Nadam se da će objema na kraju donijeti sreću.
AuroraB, baš sam se nasmijala od srca. Moram priznati da sam i ja na sekundu pomislila o kojoj se frizuri radi hehe. Morati ću i ja do Vg pogledati kakv je to maneken
.
Moji jajnici su odlučili pajkiti ovaj mjesec, jer je jutros folikulometrija bila bez folikula. Dr.R je optimistično rekao da dođem u petak na UZV - možda nešto bude, ali čisto sumnjam...
Dakle AB. Šaljem ti ~~~~~~~za malog menekena, a može i manekenka +
Marnie, uf! No nikad se nezna, čekamo petak. Kod mene se sakrio folikul na lijevoj strani, računali smo na desni, ali za dva dana osvanuo taj vodeći, visoko na lijevoj strani. Možda i kod tebe bude slično.
AB, stvarno mrak transfer. Sta vise da covjek pozeli....Nisam skuzila koliko ih je vraceno i kako su ocijenjeni?
Tiki_a, ja uopce nisam znala da si ti opet u akciji. Ako budemo dijelili kakvo ordenje, tebi ce sigurno pripasti ono najoptimisticnijeg pacijenta a Mimek najopustenijeg. Meni tko zna, salju me na jogu, bioenergiju, savjetuju lexaurin... Nije tesko zakljuciti.
Marnie, sjecam se svog jedinog cistog klomifenskog ciklusa, inseminacija mi je radena 20.dc a inace ovulacija max.12.dc. Samo si na Klomifenu?
AuroraB, super....ma ti si sigurno trudnica ovaj put...sve tako dobro zvuci
tiki_a, ti si fakat ustrajna i fool cool
Marnie, vibram da se tvoj folikul samo igra skrivaca
Shanti
andream....cekamo napeto
Ostalima pusa!!! Zaljepila bi vam smajlic al ne da mi vise...
hvala taca70, tikica_69, cure...ma ja sam u akciji jer su nam ostale zamrznute dvije doze sjemena, pa nema smisla da bacamo, to se ne smije![]()
. Rekla sam prof. da bi ja već odustala da ne poznajem neke uspješne tete, a on će na to da sada ima jednu takvu, znači tetu od 45 g.
Pa u zadnje vrijeme same tete trudnice gdje god da se okreneš, i sad ti odustani!
Stvarno AB, pa nisi nam rekla kakve su mrvice vraćene, čuli smo samo kakav je novi dr.![]()
Nema odustajanja, cure!!!
Stvarno nisam napisala ono glavno: vratilo mi 3 8-stanična. Biolog ih ocijenio kao 1 odličan i 2 vrlo dobra. Do sada mi je svaki put rekao da su dobri, tako da je ovo valjda bolja prognoza.
Taca, imam novi recept za tebe od našeg omiljenog doktora, i to s pečatomDao je meni recept, rekla sam mu da sam tvoj koristila pa je i tebi napisao, rekao je: red je da i Tanja ima novi
O, zanimljiv transfer, AB! Uopće ne sumnjam da ćemo uskoro dočekati tvoj plusić. Jel' to često u Vngrd, da se malo vratim u igru, makar zbog manekena?
Tiki_a, čekamo onda idući ciklus, kod nas to sad brzo dolazi
Cure![]()
AB, super za transfer i za najbolji opis tranfera do sada.
vibram ti za veliku tetu betu, nekako je obečavajući ovaj tvoj postupak.![]()
Aurora, nakon ovog tvog opisa... eh... odmah sam počela i o VG razmišljati.Držim fige da beta bude ogromna!
Curke, mah-mah...
Ubila sam se u palačinkama i sad idem sretno spavati pod dojmom lijepih vijesti.![]()
[QUOTE=vikki;1751117]O, zanimljiv transfer, AB! Jel' to često u Vngrd, da se malo vratim u igru, makar zbog manekena?
QUOTE]
Vikki, ja se mjesecima ubijam da te nagovorim da odes kod dr.R, a dr.Maneken u trenu sve rijesi. sad kad sve nahrlimo u Vinogradsku.
AB, pa tvoji malci stvarno obecavaju. Izgleda da se tvoje strpljenje ipak isplatilo. Dr. R je presladak.Blago meni s receptima.
Posljednje uređivanje od taca70 : 23.11.2010. at 22:12
Da li u Klub primate jednu od 39 i dvojicu jednogodišnjaka ( ne mogu im pobjeći )?
Mi bi vam bili moralna podrška, u tome smo profesionalci
evo jedna vritualnaza dobro jutro i za one koje danas neće doći na popodnevnu kavicu
.
Taya dobrodošla zajedno sa svojim bombončekima![]()
Marnie, opet eskiviras nasu kavicu? Nadam se da si nabavila ispricnicu.
Vikki, mom veselju nema kraja. Prvi korak je najtezi, vidjet cemo sta slijedi.
Ja kako god izracunam u postupak mogu tek krajem sijecnja ako cu 2 ciklusa biti pod Stedirilom. Razmisljam da natempiram ciklus na pocetak sijecnja pa da im uletim cim "otvore" bolnicu.Izgleda da mi je ovaj ciklus ovulacija bila 9.dc, tako pokazje temperatura a desni jajnik me rasturao. Mozda je malo proradio jer inace je kao uspavana ljepotica.
Taca, s kontracepcijom je lako tempirati kad ti paše. Uleti ti njima čim otvore kliniku nakon praznika.
vikkiza brzi dogovor.
taya, zar si već naša?? Primamo te s prekrasnom pratnjom![]()
Taya, drago mi je da se opet družimo
AB, sretan dan tete bete je 2.12. Ako teta i ne stigne, odmah šibam dalje kod njih za dogovor. Sad sam u petoj brzini, nema usporavanja, ha ha....
cure moje toliko ste me zanijele vašim manekenom da sve razmišljam može li šarmom nadići mog dragog dr. L
svim kokama u klubu svako dobro i velike bete
Drage moje hvala na dobrodošlici. Ah, brže li se skupilo tih 39
Ukratko, mi smo Vukovci, s vrlo kratkim mpo stažem, 2 i pol godine. Mogu reći da smo imali više sreće nego pameti. Kod nas je bio problem policističnih j. i asthenozoospermija. Ukupno smo imali 3 postupka, od toga 2 stimulirana. I kao što vidite taj treći nam je bio sretan, vrlo sretan.
I što da vam kažem, tu smo s vama, da vam držimo fige, pošaljemo naš kamen sreće ( ovi moji komandosi su dokaz), puno se veselimo s vama , a jako malo tugujemo.
Andream
Za sve![]()
Koke, dobar jutar uz
Svima veliki kisss. Ja sam napokon krenula, danas 1dc, sutra počinje bockanje.
Pozdrav drage koke!
Ja sam se tjedan dana odmarala u Merkuru zbog visokog tlaka (doktorova dijagnoza: strah od bijele kute) pa vam javljam da je nakon svih pregleda, pretraga i bockanja sve u redu i pod kontrolom (nagledala sam se svoje bebice na UZV do mile volje i lijepo napreduje poprečno ležeći s prekriženim nogicama) te se stoga nisam javljala, a sad idem sve temeljito iščitati, vidim da ima mnogo novosti i događaja.
AuroraBlu ~~~~~~~~~ za tebe i tvoju dječicu
Vikki ~~~~~~~~~~~ za novu akciju
Mimek ~~~~~~~~~~~~ u mislima sam s tobom
Mare, Taca, Tiki_a, Tiki69, Glacova, M arta, Shantice, Mojca, Sretna, Andream, nove članice, pikalice, čekalice, mame .... svima veelikii hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što teba!
Gričanka, welcome back!
Nove cure, dobrodošle!
Sara i andream, sretno!
Posljednje uređivanje od ina33 : 26.11.2010. at 12:13
Gričanka, nek je sve bilo o.k. i samo tako dalje.![]()