Bravo Mimek velika i mala!![]()
Od srca čestitam! Dobro nam došla Nika!![]()
Bravo Mimek velika i mala!![]()
Od srca čestitam! Dobro nam došla Nika!![]()
Moram podijeliti s vama zbivanja u mojoj glavi ovog trena:
Kad sam bila na prvoj klupskoj kavi (sva zelena, neupućena i neinformirana), čudila sam se buci oko Gričankine trudnoće, pa mi je Mare objasnila da je za svaku trudnoću velika galama, jer klub ima po dvije trudnoće godišnje.
I sad si mislim, ok, od danas imamo jednu trudnicu manje, bio bi red da netko hitno zauzme njeno mjesto.![]()
Sretna je otvorila temu na čestitarima http://forum.roda.hr/threads/61520-R...24#post1756724
Mimek i ovdje ti čestitam i Niki šaljem puno poljubaca![]()
Joj koje veselje, stigla nam mala Mimekica. Cestitke roditeljima i braci.![]()
Dobrodošla Nika!!!Mimek, čestitam od srca!
Baš volim ovo... kako veselo za početak dana!![]()
Oh, kakav dan! A evo još jedna lijepa VIJEST o jednoj našoj kofi družici!
Vakica![]()
Mimek iskrene cestitke!!!
Nika, dobro dosla mali andjele![]()
Posljednje uređivanje od tikica_69 : 01.12.2010. at 12:40
mimek i nika!!!!
cestitam od srca....i uzivajte.
Čestitke našoj dragoj Mimek odi cijeloj njenoj obitelji a maloj Niki ogromna dobrodošlica i neka je kroz život prati zdravlje i sreća.
Cure, Mimek nas sve pozdravlja i zahvaljuje na čestitkama. Osjeća se dobro i veselo (od trudova do poroda razmak 2 sata, osim što je popucala) i javit će se kada dođe kući!![]()
Nika dobrodošla, Mimek čestitke i od nas
![]()
Mimek-Nika ČESTITAM.Ta naša damica je čisto dobar komad ženske
Mojca, dobra ti je logika
I ja bi se konačno mogla zaletjeti na AMH pa da znam gdje mi je mjesto.
Mala Mimekica, dobro nam došla
Mama i tata, čestitam od srca i mami želim brzi oporavak![]()
Draga Nika, dobro nam došla, a mameku i naravno tateku čestitke na sretnom danu.![]()
Malo mi je neugodno da prekidam ovaj čestitarski niz...![]()
Evo vratili se iz MB. Prof. V. jako ljubazan, dokumentaciju je pregledao, ali dok nisam spomenula miome, nije pokazivao namjeru da radi uzv. Uglavnom, danas je 10 dan ciklusa, pohvalio je endometrij (10 mm), uočio ovulaciju u desnom jajniku, prebrojao miome i to je to. Rekao je nešto što nitko do sad nije, a to je da miomi umanjuju uspješnost transfera za 10%, dakle ako su šanse 30%, s miomima su 27%. Pitala sam ga i da li AMH pada zbog stimulacija brže nego li bi padao prirodno, rekao je da ne.
I još nešto: preporučio bi dugi protokol, a dr. Š. u Citu kratki... totalno sam zbunjena.![]()
U svakom slučaju, čim prođu blagdani, ode ja put juga. A Mb kad bude....
mimek cestitamo, dobro nam dosla Nika...i mi smo blizu cerviks smekšan, otvorena za prst..termin iduci cetvrtak 9.12., drz te nam fige...saljemo vam dobru trudničku vibru, svim curama iz 39 plus sretno...
mikulica, sretnooooo, držimo fige i javi nam, baš mi je drago da si nam se javila![]()
mikulica šaljem puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mikulica sretno ~~~~~~~!
Mojca sretno u južnim krajevima! (Baš me nostalgija uhvatila u ovo predbožićno vrijeme za južnim krajem
)
Mojca, mislim da ti kompas dobro radi i da si odabrala pravi smjer.
Svima pusa.
Mimek cestitamo i mi cijeloj obitelji!Nika, dobrodosla!
Mojca sretno!
mikulica ~~~~~ za lijepi susret
Svim trudilicama saljem pregrst trudnickih ~~~~~~ (vec smo usli u 29. tj., kako vrijeme leti...)
moja beta danas velika, lijepa, okrugla - nula
sutra ću probat s doktorom dogovorit femarski ciklus.
Andream, drago mi je da se ipak malo smiješSad moraš procurit što prije, mislim do 4.ili 5.da stigneš ovaj mjesec u nekakav postupak.
Mislim da bi se svi trebali okrenut prema jugu... Mojca, ti si prva!
Mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aurora, pa kad oni idu na godišnje? danas sam bila gore i u deset više nikoga doduše nije bilo u čekaoni, kao ni doktora... a taman sam se nadala ovaj mjesec u postupak.
doduše očekujem M za dan dva, pa bih možda ipak stigla...
idu na godišnji kad i ostale klinike, negdje prije božića, a ne rade do 18.1.ove godine, duže nego inače.
Mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
Mojca , cure su već sve rekle, dobro si izabrala! Za jug ~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream , žao mi je, ali mi je drago što se tako (dobro) držiš u toj situaciji![]()
Hvala cure, ipak je Split moj grad..![]()
Dragome, echte purgeru će biti malo udarac na ego da mu Dalmoši rade dijete, a ja baš uživam u toj činjenici!![]()
Zvala sam ih danas, svo vrijeme će normalno raditi, osim na same blagdane. (Ako koga zanima)...
andream obzirom na tvoja očekivanja šaljem ti jedan virtualni zagrljaj, a na mail pozivnicu u kazalište
mikulica za naljepši mogući susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure jel Cito jedini u nas Rvata ima sprave za promatranje kvalitete js i PICSI?; baš se po broju trudnoća kuži da su s nečim iskočili ispred
bravoza Spliće i ništa kontra Splita
Sretna, ja brijem da da... ali ne spadam u najupućenije, pa ostavljam mogućnost da griješim... Rado bi i ja znala točan odgovor na to pitanje.
Andream
Mikulica sretnoi drzim fige da sve prodje najbolje
![]()
Mojca, sve ovisi kako reagiras na stimulaciju..ako ti je rezerva js pri kraju, mozda lje dr. S. u pravu jer nema neke velike razlike u broju js, ali u cijeni ima, i mozes nakon 3 mjeseca u postupak. U CITU zaista rade super i ja sam bila prezadovoljna. Sretno i mozda se vidimo jer i ja krecem nakon blagdana..
Mojca, s obzirom da ti nijedan od doktora nije rekao da se prvo moraš riješiti mioma, to znači da oni ipak ne smetaju toliko, ha?
Što se tiče dugog/kratkog protokola, sigurno će ti cure (Taca, Mare, Ina, Vikki) znati objasniti što je bolje. Ja sam nekako shvatila da je u našim godinama bolji kratki protokol. Do sad sam bila uvijek u kratkom protokolu, ali sam ovaj put najbolje do sad reagirala - potrošila sam 6 menopura više nego u prijašnjim, ali sam pila kontracepciju 21 dan prije postupka (ne znam jel to ima veze) - to mi je Radončić preporučio. Ali, dok ne kreneš, nitko ti neće sa sigurnošću reći kako ćeš reagirati.
Što se tiče individualnog pristupa, koliko mi se čini, Cito ga ima, a Maribor je šablona. U Citu si na uzv 2.dc, pa 5.dc... zapravo se u hodu podešava protokol ovisno o reakciji. Koliko je meni poznato, oni jedini rade picsi kod nas.
PS. Vidjet ćemo što će nam uskoro ponuditi Novamed... plan im je ambiciozan i ne bi me čudilo da nabave najnovije što postoji od opreme
Aleksandraj, ja sam uvijek za susrete...![]()
Aurora, računam na mudro stručno vodstvo koje si spomenulaMare, kad će kava?
![]()
Planiram dr. Š. poslati mail s puno pitanja, jedno od njih će biti i kontracepcija prije postupka. Da, individulani pristup je nešto što ja volim, a i nešto što i svima nama treba. Dr. Š. je rekao da bi stimulaciju prilagodio za vrijeme postupka...
Mene od svega najviše veseli činjenica (vjerujem da se sad spomenute mudre glave zadovoljno smješkaju i klimaju glavom) da sam se ja prizemljila i da više ne brijem da ću uspijeti iz prve, već si polako slažem plan postupaka za 2011. Za sad sam spremna na tri.
Curke![]()