Stranica 47 od 94 PrviPrvi ... 37454647484957 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

andream, moje LH u zadnje vrijeme nisu baš mjerodavne, blijeda linija tek nakon pola sata, a poslije izgleda ništa, nisam imala punkciju pa ne znam jel' bilo js.
    No prije tog razdoblja sve super i to uvijek ovako - linija je sve tamnija i tamnija i to traje recimo jedan dan. Kada je onako na pola tamna, recimo ujutro, znam da će načever biti skroz tamna i da će pucanje folikula biti za 30-36 sati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, veliki zagrljaj i sretno... u svemu !

Ja nisam bila uvjerena da nikad neću biti majka jer sam se nadala sreći u posvojenju, ali bila sam gotovo pa 100% uvjerena da nikad neću imati veliki trbuh, a rođenje djeteta mi je bilo totalni SF.

Želim vam reći da osjećaji/predosjećaji/intuicije nisu svemoguće, ali to su sve određene racionalizacije koje ipak imaju svoju funkciju i pomažu u otpuštanju stvari, pa i racionalnom sagledavanju stvari, odn. sjedanju svega na svoje mjesto.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ću vam iskreno napisati da sam znala da ću biti majka (vjerojatno je tu dao obol i moj ex dr A koji je to odmah rekao na prvom UZV kod njega). I sad vjerujem da ću to i drugi put postati jer nećemo odustati doslovce nijedan mjesec od postupaka (a ako ih koji mjesec i ne bude nadat ćemo se kućnoj). To je za sada naša strategija koju ćemo vrtjeti dok dr kaže da to ima smisla (ovisno o godinama). Moram priznati da mi nismo bili za posvojenje, kao ni za donaciju, pa je ta vjera tim više kao jedini cilj bila cijelo vrijeme prisutna.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pridružiti ću se ovoj diskusiji, jer i mene stalno muče slična razmišljanja: hoću li ikada biti mama? U stvari ja sam sigurna da ću biti mama (na neki od načina, pa makar i "mama" mojoj kujici ), ali nekako sam sve manje sigurna da ću biti trudna i imati biološko dijete. Od kada smo se odlučili na posvojenje i krenuli i u te vode moje uvjerenje da nećemo doživjeti porođaj mi se učvrstilo i počela sam sebe gledati kao mamu koja će preskočiti prvomjesečne i gušte i muke. A onda me je nedavno opet uhvatila golema tuga što se mirim s tim da nikada neću gledati kosu svog muža kroz nježnu kosicu djeteta ili svoje oči kroz njegove/njene oke. Tako da sam trenutno u fazi nekog (pomalo smiješnog za mene) optimizma i euforije da ćemo ipak biti trudni i zamislite čak prirodno . Zbilja sam već prolupala haha. Uistinu se je teško odreći te želje tako da vas drage cure potpuno razumijem i s vama navijam za sve nas !
    Posljednje uređivanje od Marnie : 04.01.2011. at 11:12

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I meni je dr na VV koji me prvi puta u životu vidio rekao da će uskoro ovulacija i da ću ja zatrudnjeti, prirodno. Ja sam se tada bila nasmijala i prepričavala suprugu da su svi uvjereni da bi kod nas to trebalo ići 'glatko', jer nemamo nikakve indikacije, osim visokih godina, pa smo i potpali pod idiopatsku neplodnost. I taj put sam zaista zatrudnjela. Vjerovala sam doduše da će to zbog dotadašnjih neuspjeha i visokih godina vjerojatno biti putem asistiranih trudnoća, međutim, desilo se na iznenađenje svih - prirodnim putem, iako poslije, kada smo MM i ja analizirali, pretpostavljamo da su i stimulacije iz prethodnih mjeseci, a možda i sami postupci, indirektno utjecali na tu promjenu, pa je i kod vas ostalih sve moguće.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja se od prvog dana ove nase borbe nadam da cu postati mama i to me i odrzava da nastavim dalje, ali u dubini svoje duse ne osjecam i ne vjerujem da ce se to ikada desiti. Nikada ne zamisljam svoje dijete niti sebe s njim. Sada mi je najrealnije da cu si nabaviti jednog malog kovrcavog bisona koji ce malo liciti na mene.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neki ludi osjećaj me drži da ću jednom biti majka, da će mi se dogoditi trudnoća kad se najmanje budem nadala. I nije mi teško prolaziti kroz postupke, iz svakog neuspjelog pokušaja i ja i MM izlazimo još jači, ne damo se. I sama spoznaja da mi se nedavno dogodila trudnoća (koja je završila spontanim), i pod užasnom "idiopatskom" dijagnozom, daje mi snagu za dalje. Naime, i ja i MM dolazimo iz velikih familija, odrasli smo uz puno braće i sestara, htjeli smo sami stvoriti veliku obitelj. Ali postoji nešto s čim se ne mogu pomiriti, kopka me i muči, a to je da li naša dijagnoza leži u strahotama rata koje smo prošli, ja kao studentica 90-ih u Dubrovniku, MM u logoru..... Da li je taj stres ostavio posljedice...... Vjerujte mi, više bih voljela da imam najgoru moguću dijagnozu i znam da je ona posljedica, nego biti "idiopata"...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taca, kovrčavi bishon je uvijek sjajna ideja.

Ja zadnjih par mjeseci spavam s plišanom igračkom, nasmješenom krokodilicom s ruksakom.. držim je za ruku... i za sad se ne usuđujem priznati sebi čiju ručicu zapravo zamišljam.

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage forumašice u grupi 39+ prijavljujem da krećem krajem siječnja na femarski IVF. Bliži mi se 40+ pa sam odlučila iskoristit još ovo malo vremena dok se zubima držim za tridesete za još jedan pokušaj ne bi li moje malo zlato dobilo bracu ili seku.

Zato nam svima želim uspješnu 2011..

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja isto .
    potpisujem. U vezi teme...čvrsto vjerujem da će mi uspjeti, pogotovo jer sam u MB od prve uspjela /uz visoku FSH). Vjerujem u čuda, anđele i sve ostalo i šaljem svima vibrice za uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje, čitam Vas već mjesecima i još malo pa ću i zvanično biti član kluba 39+, točnije još 6 dana. prijavljujem se ranije jer prekosutra putujemo u London na tjedan dana.

Samo da se još jednom ukratko predstavim: i ja i muž isto godište, zajedno 3.5godine. Ja sam na samom početku veze završila na operaciji mioma koji je bio pogolem pa je operacija bila otvaranjem trbuha. Muž ima OAT već godinama, onda se kada smo krenuli na VV pojavila azoo a sada na SD OA. Nađena varikokela ali odustali od operacije i obavili prvi postupak. Idmeo odmah na odmrazavanje a da nam čekanje brže prođe idemo u London a 14.1 idemo po peseka, malu crnu labradoricu, da nam i ona skrene misli. Ja inače radim u školi, stanujemo u Zagrebu, blizu Save.

I još jedan detalj, i mužev brat ima OAT

Velka pusa svima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se od prvog dana ove nase borbe nadam da cu postati mama i to me i odrzava da nastavim dalje, ali u dubini svoje duse ne osjecam i ne vjerujem da ce se to ikada desiti. Nikada ne zamisljam svoje dijete niti sebe s njim. Sada mi je najrealnije da cu si nabaviti jednog malog kovrcavog bisona koji ce malo liciti na mene.

O, kako te samo razumijem... Ja sam si upravo nabavila zamjenu za bebu

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Linalena, welcome to club, i drago mi je što vrlo brzo krećete s akcijom jer to znači i da će nam klub biti aktivniji.
    Ja kao da sam se jučer učlanila, a evo u veljači ću imati punih 40 - vrijeme stvarno leti i sad tek vidim da uistinu svaki mjesec jako puno znači.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala na dočeku, da da vrijeme stvarno leti. Kada smo mali godina nam je veliki dio rođendanske torte a sada ko uopće može izrezati tortu na 40dijelova???? a i još se zasladiti??

No slatki je nama život ipak, uz potporu i ljubav jako slatki

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

maja_st, linalena dobro nam došle!!!
    linalena, mm ima OAT, a njegov brat nema djece, poslije 40-te se nisu odlučili na MPO, moguće da je i kod njega OAT u pitanju.
    Moj današnji uzv prošao je dobro. Naravno ostala sam paf kad je dr rekao 12,2 mm, očekivala sam veću brojku 8. d.c., rekla sam da mi je to malo, a on kaže da što bi ja htjela. Sutra ponovo uzv. Zapravo dva su folikula na desnoj dobroj strani 12,2/11 mm, endometrij 7,1 mm. Kaže dr. da bi bilo dobro kad bi mu mlađe pacijentice imale takav rezultat, a da o mom problemu nećemo (i bolje da ne, to smo već apsolvirali, da sam natukla previše godina ). E, sad kad počnem filozofirati oko ovog prirodnjaka, ma bolje da u miru pričekam moguću punkciju ...No ipak moram reči da mi se čini da se opet bude dogodilo da će me zeznuti pola dana. Ma važno je da sam sada zadovoljna, razočaranje ostavljam za petak ili subotu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

linalena, nadam se da je pesika lijepa , imat ćete dobro društvo. ~~~~~za dobar odmor i pripremu za novu akciju sa zamrznutim js.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tiki, koji ti je dc da se ravnam i ja otprilike?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ah, vidim, sorry, osmi... znači jedan si dan ispred mene. Slijedim te u stopu

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tiki_a nadamo se dobrim vijestima u 2011
    Cure....potpuno vas razumjem u razmisljanju i mastanju "biti mama", pa to je sasvim prirodno,,,,ista sam bila i jos uvijek sam, a nadam se u februaru da ce moji snovi biti ostvareni.
    Svima puno uspjeha

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Maja_st, Linalena dobrodošle.

Linalena uživaj u Londonu, uživaj i za mene, posebno ako svratiš na Portobello road ili Camden market!
    A što se tiče torte... hm, sa 16 - 17 sam mislila da si sa 40 u dubokoj starosti. Kad ono....

Zeljana, navijam za snove u februaru!
    Tiki_a, vibram da razočarenje ostaviš u prošlosti!

Cukre, počinje me hvatati neko uzbuđenje, neka "putna groznica", sutra idem po Menopure... još par dana kontracepcije i krećemo i mi. Strah koji me držao budnom nekoliko večeri, rasplinuo se... leptirići se uselili u trbuh. Stalno tvrdim da ništa ne očekujem, da ću biti sretna ako uopće dođe do transfera... ali moje nesvjesno progovara kroz te leptiriće i jako se veseli.
    (Majko moja, kako ću samo tresnuti o pod za koji tjedan!)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

linalena i maja-st, welcome, tek toliko da znate-dogovor je da se ove godine ovaj klub pretvori u trudnički
    Nego, čuvajte te nove pasiće, imam ja jednog pasića iznad mene (veći je od mene), koji si siroti satima oće potrgati pluća i grlo jer je sam.
    Draga tiki i andream, navijam iz petnih žila, a lijepo je vidjeti toliko planiranih akcija.
    zeljana, još malo odbrojavate
    Kiss Mimekicama i Shanticama

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Maja_st i Linalena dobro došle cure !

Tiki i Andream bravo za nove akcije i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, drago mi je da ste sve po redu u akciji. A jako mi se sviđa trend s psićima... uh, kako bi i ja jednog malog kokera -ali problem je što bi taj, kao i Marin susjed, po cijeli dan bio sam u stanu i izludio susjede.

Tiki, pa ne kužim zašto nisi zadovoljna s 12 mm 8.dc, pa to je baš kako treba biti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Andream, ti si u ponedjeljak na uzv? Ja bi u utorak trebala biti, napisao mi je da dođem 9.dc na uzv.

Mojca, sasvim je ok kako se osjećaš. I ja već imam leptiriće zbog svog Cito postupka, a još je 2 mjeseca do tada Krajem mjeseca sam i ja dole na dogovoru, baš se veselim.

I budimo solidarne jedna s drugom, nitko ne odustaje!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kad smo kod leptirica, ja sam ih jutros osjetila i pitam se do kada ce to trajati. Pa zar nije vrijeme da budem sasvim . Do pikanja imam jos 3tj, sta ce tek tada biti, totalna euforija....

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Linalena i Maja_st dobrodošle u najbolji klub na ovom forumu !
    Tiki i Andream šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne prirodnjake .
    Mojca nemoj već sada razmišljati o treskanju o pod, možda ćeš baš letiti do oblaka

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hoćemo početi primati predbilježbe za kavu za drugi tjedan (samo da nije ponedjeljak)

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje,veseli me što je proljeće već najavilo svoj dolazak u naš klub!
    Svuda leptirići i dobre,pozitivne vibracije!
    Što se mene tiće ja sam opet u nekim alternativnim vodama.
    Vjerujte mi,za alternativu godina proizvodnje ne znači ništa,ona je "samo" u našim glavama!!!
    Ipak,ziheraš u meni, ne odbacujem ni znanost pa sam tako bila na pregledu poslije neuspjele donacije, gdje smo ustanovili da je kod mene još uvijek sve u funkciji.
    Proizvodim pristojne jajne stranice,prokrvljenost maternice po dr. riječima začuđujuća.Sluz zadovoljavajuća...
    Iznenađen i začuđen bacio me odmah u neku vrstu kombinacije prirodnjaka u kućnoj radinosti.
    Sad ćemo to malo vrtiti do ponovnog odlaska po smrzliće u PFC.
    Mada,nikad se ne zna!
    Novogodišnja želja je bila da ću ostvariti čudo i postići željeno prirodnim putem,tako da Prag ponovo vidimo samo kao turisti!
    Curke,da su najbolje želje uz nas cijele godine!
    Nadam se da će uskoro i neka klupska kavica?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

glacova, lijepo te je vidjeti tu, ajmo žene, kava (fragmin), e da, friške ZG 39+-nema izgovora za kavu
    Posljednje uređivanje od mare41 : 05.01.2011. at 10:33

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam idući tjedna tu i mogla bih na kavicu bilo koji dan .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pošto po horoskopskom znaku imam pravo na prevrtljivost-kava u ponedjeljak? Linalena, čekamo te, i sve podržavačice kluba
    Posljednje uređivanje od mare41 : 05.01.2011. at 10:49

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja sam za kavu.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A da skoknete u subotu k nama na našu riječku kavicu? (obećajem duplu dozu kolačića )

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sara, kad zatopli-ja obećajem da ćete vi doći na našu (imam već obećanje za vožnju Ri-ZG, za natrag ne znam), kolači i tako debljaju

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam za kavu.
    A tko nije?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joooj, ja sam za kavu... tako vas dugo nisam vijdela, baš mi falite.

Što se tiče psića, toplo preporučam da udomite malo lajavo biće... mi imamo dvoje, curu od 8 godina koju smo kupili i dečka od 2-3 godine koje smo udomili iz azila. Ogromna su mi radost i kad tonem oni su mi čista terapija. Smijeh intravenozno. Posebno dečko, nisam nisam vjerovala u priče da su psi iz azila malo posebniji, ali zbilja jesu... Naravno, ne morate odmah dva... jedan je savim dosta. (Naravno, ako mu možete prižiti brigu koju treba. Previše je pasa samo cijele dane. Iako je onim iz azia i to sretnija opcija nego box koji dijele s još 5-6 drugih pasa.) Ode ja malo off topic, nemojte zamjeriti, psi su mi velika ljubav.

AB, tko zna, možda se sretnemo u Splitu... popit ćemo kavu na Bače u Žbirca.

Marnie... za let

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro nam dosle nove clanice!
    Kava? Uvijek
    I ja imam jednu azilanticu....obozavam je!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aurora, ovaj ciklus nisam u Vg jer ne bi stigla (danas mi je osmi dan). Planiram oko 18.1. ići na dogovor za veljaču.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Cukre, počinje me hvatati neko uzbuđenje, neka "putna groznica", sutra idem po Menopure... još par dana kontracepcije i krećemo i mi. Strah koji me držao budnom nekoliko večeri, rasplinuo se... leptirići se uselili u trbuh. Stalno tvrdim da ništa ne očekujem, da ću biti sretna ako uopće dođe do transfera... ali moje nesvjesno progovara kroz te leptiriće i jako se veseli.
    (Majko moja, kako ću samo tresnuti o pod za koji tjedan!)
    Mojca, samo se raduj!! i ta radost u nama je čista pozitiva, bar ja tako razmišljam...
    kada sam išla na AIH jako sam se radovala, pjevušila i istinski vjerovala u riječi koje sam govorila MM "da idemo po svoju djecu!". On je bio ozbiljniji i čak sam se na njega i ljutila što se ne raduje (on se bojao radovati ) i uspjelo je!! AIH u 41. je SF da će uspjeti ali je!
    opustimo se od straha i prepustimo osjećajima radosti

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kako je ovdje dobra atmosfera, pa cure moje hvala na dobrodošlici

Naravno da ću dolaziti na kavice al eto sada za ovu prvu nemrem, do utorka smo u Londonu. Ali ću misliti na Vas i u ponedjeljak mi je baš ročkas.

Imate kakvu ideju kaj da tam kupim od vitamina, i pripravaka???? Idem početkom drugog na odmrzvanje j.s i dobila sam preporuku da kupim LH trakice i kaj još??? Moramo nać nekaj mužu za poboljšanje spermiograma a ,morti i sebi za j.s , ja ih očito dobro produciram ali pitanje koliko su zrele

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure mala pomoć,ako ima koga..
    počela sam sa stimulacijom,radi se o dugom protokolu i 21 dan ciklusa sam započela sa decapeptyl inekcijama,nakon dva tjedna (meni 7.01) prvi UZV da se vidi kad bi trebala počet sa menopur inekcijama,naravno u tom razmaku sam trebala dobiti redovitu menstruaciju ali evo kasni već 2-3 dana
    obično je točna u dan a sad kad je čekam ni na vidiku...
    ima li ko sa sličnom situacijom,mogu li inekcije decapeptyla utjecat na kašnjenje?
    prije početka stimulacije bila na pregledu i sve je bilo ok

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Rose, ja sam ih primila 19 do m i dr. je rekao da je to ok jer decapeptl hoce produljiti ciklus.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rose, draga, odgovorila sam ti na Češkoj, al nek si tu pitala, tu ti ženske sve znaju, al taca, ti si rekorder u kašnjenju, to mi se baš čini puno (bilo pa prošlo).
    linalena, London je dobro opravdanje, inače se za opravdanje uzima samo punkcija ili transfer
    Posljednje uređivanje od mare41 : 05.01.2011. at 17:22

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mare

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[QUOTE=mare41;1782863]...al taca, ti si rekorder u kašnjenju, to mi se baš čini puno (bilo pa prošlo).
    QUOTE]

Bravo mare41, u pravu si, vidim da pazljivo pratis. Sad kad sam se prekontala, ja sam 19 Decapeptyla primila do pocetka stimulacije a to je bio 6.dc sto znaci da sam do m primila nekih 14 Dec-a.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

No, dakle, ovdje je baš živahno, dobro veli linalena. linalena, za poboljšanje muško/ženskog dijela, puno smo toga već isprobali pa ništa, sada samo strogo pijem 800 mikrograma folne i 50-75 mg DHEA. Ostalo povremeno (C+Cink - to je dobro za m-ove).
    Mojca, ja se jako moram suzdržavati da ne spominjem peseke jer ih obožavam, a na beba-peseke se doslovno rastopim kak su mi lijepi. Jaaako me veseli tvoj odabir Splita, zanimljiva priča, i nek' bude uspješna!
    AB, nikak' da skužim koji si dan, e sad konačno - po svemu sudeći 3.d.c.
    glacova

Uzv danas izazvao i kod mene leptiriće . Trebalo mi je da folikul malo ubrza i to se dogodilo. Nije smio biti preko 16 i ispod 15. Zato je 15,5 mm, onaj drugi 12,8 mm, endometrij 7,9 mm. To su za mene ne optimalne već idealne mjere. Samo što nisu garancija za uspjeh . Dođem doma, i mm kaže po ne znam koji puta - "ja mislim da ćemo ovaj puta uspjeti". Dobro da ga nisam zakucala!!
    Danas štoperica u 22 h (alarm na mobu narihtan ), u petak moguća punkcija.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki, ja mislim da nas muški tako podižu (i sebe), ja sam se naslušala da budemo (svaki) slijedeći mjesec, a svaki postupak nam je dobitan, al neka, neko mora i podizati nadu, ~~~~~~za petak
    Mojca, dosta si se švercala na nedolaženje na kave bez dobrih opravdanja, ovo su stara pravila-zaboravimo ih ponoviti, senilke
    taca, ipak je bilo kašnjenje kraće
    linalena, mislim da baš postoji tema Kako ste popravili spermiograme ili nešto slično.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Poznat mi je taj potpuno neutemeljeni optimizam MM-a ali zadnji put je cak i ON priznao da gubi nadu. Ja sam kao u startu spremna na neuspjeh.
    Tiki-a, promijeni potpis jer postupak po ovakvoj zimulji sigurno ne znaci cekanje ljepsih dana.
    Mimek, tebe i malu princezu ocekujemo na kavici s prvim proljetnim danima negdje na otvorenom. Moramo ju malo prosetati.
    Gricanka, kako si? Dokle smo stigli?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

taca70 , budem promijenila potpis, ali možda mi je ipak pomogao jer usred zime putovanje za zg super, bez snijega, leda, magle

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimek, tebe i malu princezu ocekujemo na kavici s prvim proljetnim danima negdje na otvorenom. Moramo ju malo prosetati.
    Baš sam si razmišljala kao bi sama došla na kavicu, ali znam da je princeza veća fora. Kakvi su minusi nemremo nikud, a i ja sam ne mogu zbog (.)(.)

Dobrodošle novice i stare koke u divnim akcijama. Tiki_a oduševljavaš me koliko si uporna. Moooraš uspjeti. Sve ćete vi biti mame i vaši M klasa-optimist tate

uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Haj društvo veselo. Vidim optimizam pršti i tako treba.
    Reći ću samo upornost se isplati i dok ima smisla (čitaj nema menopauze) samo naprijed.
    Ja ~~~~~~~~~~~~ za vaše trudnoće.
    Pusa od Borne i mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •