-
Gabi, ja sam se sredinom prosinca 2010 prijavila za postupak u 01/2012 preko HZZO u Citu, pa ti savjetujem da što prije pošalješ mail dr. Poljaku i pokušaš se predbilježiti. A prije toga u ovoj godini, ako novčanik dozvoli pokušaj jednom i privatno. Ja sam jako zadovoljna svime što se dešava... znam lako je pričati da si zadovoljan kad imaš tri blastice, ali zbilja, dr. Š. je jako ugodan, susretljiv i strpljiv. Danas sam pričala s biologom, ista iskustva... a kad jednom sestra nije znala odgovoriti na jedno pitanje (istina nije ni mogla, bilo je o nastavku stimulacije), dala mi je broj mobitela od dr. Š. koji je u to vrijeme bio doma. Meni je i inače jako bitna ta dimenzija osobnog pristupa, da se ne osjećam kao broj, a u Citu se zbilja potrude da nisi broj... sličica s punkcije: sestra me držala za ruku svo vrijeme. Meni je to puno značilo, iako nije zbog toga manje boljelo. Možda je to svuda praksa, ne znam... meni je ovo tek prvi postupak...
Istina, ovi dojmovi koje iznosim su na posve emotivnoj razini i ona ne treba biti presudna pri donošenju odluke... Ali mislim da su jednako tako i stručni i iskusni... a i lab je ima neke gadgete koji drugi nemaju.
Kombinacija s odmorom u Brelima je dobra ideja... ja sam tako fino opuštena tu u Splitu da vam ne mogu reći... a kako i ne bi bila kad im je glavni pozdrav "Pomalo". Ma koliko se mi smijali tom pozdravu, ima neke mudrosti u njemu.
AB, zapravo tebi moram zahvaliti, ti si me inspirirala da se odlučim na Cito. Držim fige da ti se ovi mališani čvrsto prime i da se ne daju van sljedećih 9 mjeseci...
Tikica, odmaraš? 
Anaea, da punkcija bude brza, bezbolna i uspješna... kao i sve što joj sljedi.
Andream, da nisi niš umislila.
Taca, malo mi je muka što sam upala u Milinovićeve prosjeke... toliko mi je taj tip odvratan da sam ga i u jednom snu otjerala s punkcije... ali izgleda da je dr. Š. sjajno pogodio stimulaciju.
Mimek, tvoja cura je tako čarobna s tim šeširićem.
Gričanka, da vrijeme brže prođe... i da tlak bude miran ko bubica.
Mare, za pingaće! I hvala za sve telefonske konzultacije. Kud bi ja bez tebe, u ovom postupku si mi jednako važna ko i osoblje klinike. 
Glacova, za alternativu, prirodnjake i čuda...
Tiki, za sve što poželiš... 
Shanti, da te češće vidimo! Bilo u živo, bilo tu.
Miki, Marnie, Sara, Enya....
Topli pozdrav i puno lijepih misli svima od jedne zadovoljne buduće majke. (Da samo znate koliko mi je hrabrosti trebalo da ovo napišem! Treniram pozitivne misli!)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma