Stranica 58 od 94 PrviPrvi ... 848565758596068 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo malo i trudnickih vibri ~~~~~~Tikice69
    Mojca za 3 Matilde
    Anaea za punkciju
    AB, Andram za mrvice
    Svim ostalim curama ~~~~~~~~

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala vam.
    Mare, znaš da na klipiće uvijek možeš račnati .
    Mojca, super vijesti. Pratim tvoju situaciju jer i ja razmišljam o Citu ako Mb ne upali, i ako se bude financijski moglo. Poslala sam upit za postupak preko HZZO-a ali kažu da je sve za ovu godinu popunjeno i mogu mi ponuditi samo privatni postupak. Već se vidim na odmoru u Brelima i paralelno IVF u Citu .
    Enya, predivna si trudnica.

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Gabi Saljem ti brdo ~~~~!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Za Tikicu puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Anaea40 za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    AuroraB za mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Andream i tebi puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Mojca za točno u podne ~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Gabi dobro došla!!! (ne da mi više srdaca)
    Curke..........

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mojca, ti si prava Milinoviceva pacijentica i primjer svima nama kako nase tijelo moze postivati zakon i da se sve dobro razvija.
    Gabi, dobro nam dosla. Sve je vise onih koje se osjecaju da ovdje pripadaju, ako ne po godinama onda po MPO stazu.
    Anaea40, drzim palceve za tog od 19mm. Bila si samo na Klomifenima?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas ipak obavila UZ: lijevo 2 folikula 19 i 13 mm, desno ništa, večeras štoperica, a u srijedu punkcija. Ne znam da li će biti kaj iz ovog...
    Pa dobro da si danas ipak otišla na uzv!!! Ja mislim da će ovaj od 19 bit taman na punkciju preksutra. Jesi li morala kupilti cijeli paket femare ili si uspjela pola?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdravlja vas future mama Gričanka koja je stalno po nekim wellness i spa programima, pa je vrlo teško doći do nje

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anaea40, sorry za Klomifen. AB me podsjetila da si na Femari.
    Ja sam danas na Dolcu kupila 3.kutiju Stedirila. Srecom, nisam morala u Sloveniju po nju. Mislim da nitko normalan ne radi na bebi i istovremeno toliko pije kontracepciju.
    Tiki-_a, ti si jos na DHEA?
    Posljednje uređivanje od taca70 : 24.01.2011. at 17:24

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Gabi dobrodošlaaaaa !!

taca, kad već spominješ DHEA - ja pijem evo već treći mjesec po 75 mg. Od prošlog ciklusa su me počele boljeti cicke jako, kao npr. za vrijeme ovulacije ili pms-a, ali samo što mene bole od recimo 10. dc, pa sve do menzisa. Da li je moguće da je to od DHEA kapsula? Ima li netko te simptome (ako uzima DHEA)? Također sam već 3 mjeseca na 25 mg Eutyroxa, pa možda je i od toga? Ja sam se malo preplašila i već mislim kako mi neki karcinom raste u cickama .

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi, jel ti mogu i ja poželjeti dobrodošlicu?

Marnie, mislim da sam prije par mjeseci čitala da su cure pričale da su ih od DHEA kapsula boljele grudi i da su osjećale jajnike. Nadam se da nisam nešto pomiješala.

A od euthyroxa sam i ja na početku imala te "sitne" nus-pojavice, no tjedan dana nakon početka terapije sam počela i s Logestom za Mb pa više nisam znala što je od čega.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mojca, krasno!!! Samo nek' i dalje bude tako~~~~~~
    anaea40 eto kako si dobro napravila što si otišla na uzv. ~~~~~da ulovite lijepe js
    tikica_69 hvala bogu pa se smiruje. Dobro da lagano šetkaraš. ~~~~~šaljem.
    gričanka
    taca70, da, još sam na 50 mg DHEA, nekako se bojim 3 tabletice, ne znam, više puta sam mislila prekinuti ili uzimati jednu 25 mg ... Sad sam naručila novu dozu, znači nastavljam. Redovno sam samo na DHEA i 800 mikrograma folne. Iako i folnu ponekad prepolovim. Jedva čekam da se više riješim tih tabletica.
    Draga Gabi, sad si naša i nema više van!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Gabi, ja sam se sredinom prosinca 2010 prijavila za postupak u 01/2012 preko HZZO u Citu, pa ti savjetujem da što prije pošalješ mail dr. Poljaku i pokušaš se predbilježiti. A prije toga u ovoj godini, ako novčanik dozvoli pokušaj jednom i privatno. Ja sam jako zadovoljna svime što se dešava... znam lako je pričati da si zadovoljan kad imaš tri blastice, ali zbilja, dr. Š. je jako ugodan, susretljiv i strpljiv. Danas sam pričala s biologom, ista iskustva... a kad jednom sestra nije znala odgovoriti na jedno pitanje (istina nije ni mogla, bilo je o nastavku stimulacije), dala mi je broj mobitela od dr. Š. koji je u to vrijeme bio doma. Meni je i inače jako bitna ta dimenzija osobnog pristupa, da se ne osjećam kao broj, a u Citu se zbilja potrude da nisi broj... sličica s punkcije: sestra me držala za ruku svo vrijeme. Meni je to puno značilo, iako nije zbog toga manje boljelo. Možda je to svuda praksa, ne znam... meni je ovo tek prvi postupak...
    Istina, ovi dojmovi koje iznosim su na posve emotivnoj razini i ona ne treba biti presudna pri donošenju odluke... Ali mislim da su jednako tako i stručni i iskusni... a i lab je ima neke gadgete koji drugi nemaju.
    Kombinacija s odmorom u Brelima je dobra ideja... ja sam tako fino opuštena tu u Splitu da vam ne mogu reći... a kako i ne bi bila kad im je glavni pozdrav "Pomalo". Ma koliko se mi smijali tom pozdravu, ima neke mudrosti u njemu.
    AB, zapravo tebi moram zahvaliti, ti si me inspirirala da se odlučim na Cito. Držim fige da ti se ovi mališani čvrsto prime i da se ne daju van sljedećih 9 mjeseci...
    Tikica, odmaraš?
    Anaea, da punkcija bude brza, bezbolna i uspješna... kao i sve što joj sljedi.
    Andream, da nisi niš umislila.
    Taca, malo mi je muka što sam upala u Milinovićeve prosjeke... toliko mi je taj tip odvratan da sam ga i u jednom snu otjerala s punkcije... ali izgleda da je dr. Š. sjajno pogodio stimulaciju.
    Mimek, tvoja cura je tako čarobna s tim šeširićem.
    Gričanka, da vrijeme brže prođe... i da tlak bude miran ko bubica.
    Mare, za pingaće! I hvala za sve telefonske konzultacije. Kud bi ja bez tebe, u ovom postupku si mi jednako važna ko i osoblje klinike.
    Glacova, za alternativu, prirodnjake i čuda...
    Tiki, za sve što poželiš...
    Shanti, da te češće vidimo! Bilo u živo, bilo tu.
    Miki, Marnie, Sara, Enya....

Topli pozdrav i puno lijepih misli svima od jedne zadovoljne buduće majke. (Da samo znate koliko mi je hrabrosti trebalo da ovo napišem! Treniram pozitivne misli!)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

... i Zeljana, skoro zaboravih... Hvala za trudničke vibre!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mojca želim i tebi jednu čarobnu curicu i dečka
    Posljednje uređivanje od Mimek : 24.01.2011. at 21:03

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala Mimek, moji dragi domaćini su već našli i ime za dečka: Đuro!
    Đuro i Matilda!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Za Tikicu puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Anaea40 za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    AuroraB za mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Andream i tebi puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Mojca za točno u podne ~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Gabi dobro došla!!! (ne da mi više srdaca)
    Curke..........
    moram potpisti i dodati još puno srdaca za sve

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Mimek, moji dragi domaćini su već našli i ime za dečka: Đuro!
    Đuro i Matilda!
    Đuro i Matilda zakon (ma jesam li ti rekla da će biti tri blastice)

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dozvolite da još jednom poželim dobrodošlicu Gabi sa srčekom, naravno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mojca, lijepo je čitati o tvom južnom i toplom postupku, i da ne zaboravim-samo pomalo do transfera pa ćemo navijati do bete..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    Đuro i Matilda zakon (ma jesam li ti rekla da će biti tri blastice)
    Jesi, jesi... A jooj i tebe sam zaboravila spomenuti u onom velikom postu... ah zaboravna ja... Dakle, Sretnoj, da bude još sretnija!

Mare, staloženost i razboritost s kojom sam došla u Split me lagano napušta i prelazim u stanje euforije. Valjda je to normalno... Upravo sam šestogodišnjaku čitala priču pred spavanje i baš sam uživala u tome.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojca, ja te samo mogu potpisati, stvarno si vrijedna kad si nas sve tako lijepo popamtila i notirala ( i hvala na želji da si nisam ništa umislila - još čekam...).
    Ja ću samo kolektivno brzinski zavibrati za sve nas u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, ja te samo mogu potpisati, stvarno si vrijedna kad si nas sve tako lijepo popamtila i notirala
    Ja ću samo kolektivno brzinski zavibrati za sve nas u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~
    X potpisujem i nemam više što dodati

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro drage moje... meni je jučer sinulo da će me na transferu pitati koliko želim da ih vrate... što se preporuča, sve tri su odlične (bar su bile jučer).
    Je li ok da tražim da vrate sve tri, a blastice su (odnosno, biti će u četvrtak)?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja bih rekla sve 3 obzirom na tvoje godine (no hard feelings )

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojca,vračaj sve tri! Obavezno!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slična je rasprava bila kod Tikičinog slučaja, doduše u startu je jedan otpao.
    Ja bih tražila da mi vrate 3. Doduše tu bi me ponukalo i moje iskustvo od prije dvije godine u stimuliranom, kad mi je bilogica davala šanse 50% za uspjeh kod transfera dva odlična embrija (treći dan), pa bio promašaj.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, i ja sam za 3!!! Mislim da će ti to i biolog savjetovati, s obzirom na godine.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taca, koliko ćeš dugo na kraju uzimati tu kontracepciju??? Kaže dr.R. da se uzima maksimalno 3 ciklusa prije postupka.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AB, taman tako ce biti i kod mene. Jedino me tjesi da to dobro djeluje na moju endometriozu ali se malo bojim supresije jajnika tj. hoce li utjecati na odgovor na stimulaciju.
    Mojca, trazi sve. Kamo srece da se primaju tako lako pa da imamo osnove za strah od viseplodne trudnoce.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ipak procurila, žao mi je da neću imati s kime podijeliti ostatak svoje femare s kojom počinjem u četvrtak.
    Sad idem zvati da se naručim za prvi UZV u utorak.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Andream...
    Za uspijeni novi početak.

Hvala curke... vraćam tri... danas sam u šetnji puno o tome razmišljala i mislim da bi se živa pojela ako vratim dvije, pa ne uspije. Ovak ću znati da sam napravila sve što se moglo...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojca, dobra odluka! Da je i moj treci prezivio, sve bi vratila. Previse je argumenata ZA
    Ja napokon sasvim prestala krvariti, no kako to obicno bude da ti se sve odjednom zalijepi, sad me pak jupica dole nesto svrbucka, a kako nije bilo donosa vec 5 dana, sumnjam da su gljivice a i ne svrbi bas tako i toliko
    Andream, vibram za dobar start
    AB, kako se osjecas? Simptomi? Nesimptomi?
    Mare, u kojoj si nam ti fazi?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih rekla sve 3 obzirom na tvoje godine (no hard feelings )
    x. Mislim da su trojke nezabilježene u tim godinama, imamo blizanaca (jedni, ako se dobro sjećam) u dobi od 39 godina, u MB-u, žena je prošla dosta postupaka i imala uvijek super embrije. Neka te vodi ovo - u dobi 40+ od 20 embrija samo 1 će bit OK. Sretno!!!!

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

iskrene čestitke Mojca na dosad "odrađenom poslu"....i želim puno uspjeha i nakon transfera......

čitam vas već duuuugo i eto prijavljujem moju današnju punkciju u Cito ali samo je jedna js. i sada doma odmaram i čekam poziv.....sve kao nešto laganini a opet napeto....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, u nove pobjede s femarom!

tikica, kod mene ama baš nikakvih simptoma... da ti nije iritacija od utrića? znalo se to događati nekim curama

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

maja_st~~~~~~~~za jednu, ali vrijednu
    (javim drugi tjedan kad vidim u kojoj sam fazi)

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

maja_st nek' ta jedna bude vrijedna~~~~~
    Mojca, i ja navijam za sve tri, doduše prvi ti je puta, no ipak...
    andream, baš mi je žao kao da si bila u postupku i grrrrrr za M.
    tikica_69, ma najgore je što se sve obavi, a onda krene čas jedna, čas druga glupost, poznato mi je (sklona sam upalicama)~~~~~da se sve smiri i da mrvice mirno počnu s ugniježđenjem (kak' bi to Englez pročital? ).
    AB kaj se radi? Totalno ljenčarenje ili nešto drugo?
    mare41 još malo...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tikice, super da je krvarenje stalo. Ja kad sam ostala T dobila sam neopisiv svrbež i pomogle su mi jedino vaginalete.
    Tiki, eh da, svaki put se i ja osjećam kao da sam u postupku baš kad nisam, pa je razočarenje skoro pa isto. Ali kako sam pisala, uvijek se nekako i veselim jer kad dođe ona koja ne treba doći, znam da sve šljaka. Ovaj put menstruacija stigla školski, 28. dan, što će reći da smo krenuli u prave dane, ali eto - uzalud. Ali zaskočit ćemo mi nju već ...
    Evo danas se naručila za utorak, imam osjećaj da me gore već svi znaju pa je red da se i mene riješe već jednom

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikica, dobro da je krvarenje prestalo... a gljive nisu smetnja. Ja sam dva dana prije punkcije završila s Canesten vaginaletama i dr. Š. je rekao da nema panike zbog njih. Da su samo dosadne. Pokušaj smanjiti slatko i mliječno, one to jako vole... ~~~~~~~~~~~~
    Ina, thx za zadnju rečenicu "u dobi od 40+ od 20 embrija samo 1 će bit OK". Otrijeznila me do kraja!
    Maja ST, kad sam dragog mučila s raznim prepartaima, uvijek mi je govorio "pa jedan je dovoljan"... pa u tom tonu, pridružujem se curama: "jedna ali vrijedna". Držim fige iz sve snage! ~~~~~~~~~~~~~~
    AB ~~~~~~~~~~~~~~~~

Idem čitat nastavak sinoćnje priče mom malom prijatelju.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja slučajno navratila ovdje da vidim kako je Mojca, kad ono WOOOW!!!
    Želim ti puno sreće do kraja, kao i Tikici i AuroriBlu i svim curama koje se spremaju u postupak.

AuroraBlu oni sve js gledaju na oosight, posebno ako ih je više. Mislim da je to sada standardni dio svakog postupka. Sretno!

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Popodne smo dragi i ja sjeli u auto i montirali se pored zgrade u kojoj je Cito, jer sam ja imala potrebu da im budem blizu. Ne znam da li je još ikome takva bedastoće pala na pamet... ali morala sam.
    Evo me! Ne samo da sam stala ispred Cita, nego sam naredila i frendici koja tamo živi da vibra i misli na njih! A dan nakon što je Pinky imala punkciju ja sam taman imala pregled, i kad sam prošla pored laba samo sam pomislila "Bože daj da se dogodi čudo!"
    Dakle prijavljujem se za slanje vibrica svim vašim mrvicama u Cito labu!
    Posljednje uređivanje od Denny : 25.01.2011. at 21:53

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Denny

Posljednje uređivanje od Mojca : 25.01.2011. at 22:04

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mojca prvotno napisa
    Popodne smo dragi i ja sjeli u auto i montirali se pored zgrade u kojoj je Cito, jer sam ja imala potrebu da im budem blizu. Ne znam da li je još ikome takva bedastoće pala na pamet... ali morala sam.

E Mojca bas me nasmija.....glasam isto za sve tri...stvarno se u tvojim postovima vidi ogromna zelja za djecom i nadam se da ce vam se zelje ispuniti!
    Cure

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Denny, hvala unaprijed na vibranju oko zgrade zato je i moj smještaj u blizini Cita, možda 5 minuta pješke, pa se nadam da je i to faktor uspjeha

Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer

Tiki, ovaj put radim, ne dam se smest uopće. Kad sam imala punkciju došla sam na posao u 10, transfer mi je bio u subotu, tako da ništa nisam ni izostala.

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aurora, pa ti si na stateškoj poziciji! Ja mislim da je osim čuda u labu i stučne ekipe, za dobar uspjeh zaslužna i mediteranska klima... blizina mora... i splitski ritam koji je opušteniji od zagrebačkog. Ja sam na poslu obećala da ću raditi koliko god budem mogla... a jedva da pogledam posao... oli je zec pa će uteć?
    Da sam ove dane između punkcije i transfera u Zg, sigurno bi živčanila, peglala, pospremala i čistila... a ovako... laganini. Malo tu pomognem, malo skuham, napravim kolač, sve to s puno gušta i bez prisile. I skoro sve stižem pješke, bez gužvi u prometu. Toplo preporučam boravk u Splitu za cijelo vrijeme postupka, ako je ikako moguće.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E da... ja jutros vježbam zadržavanje punog mjehura. (Kako ono kažu, besposlen pop i jariće krsti). Popila sam 3 čaše vode (cca 6 dcl) u 9.15. Planiram ne ići na wc do 11.15. To će za mene koja stalno idem na wc biti popriličan podvig.

Pitanje: koliko te vode zapravo treba popiti i koliko nakon transfera i ležanja se može ići na wc? Smije li se prije transfera jesti?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mojca, samo ti papaj nesto lagano a za mjehur se ne brini, ne mora to biti bas tako full puno.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Možeš jesti prije transfera. A u Mariboru, koliko se sjećam, moraš ići na WC prije transfera.
    Mislim da Reš igra na puni mjehur.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 26.01.2011. at 09:30

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, već sam to davno pisala na Splitu-mjehur treba biti normalno pun, dakle, ne piškiti pola sata, sat prije transfera, ne pretjerivati s punim mjehurom, nema potrebe, a treba mirovati nakon transfera pa će ti biti problem trpiti dok ležiš. Kad odležiš, možeš normalno ići piškiti. Možeš normalno jesti (samo se nemoj natrpati ko ja prvi put, provjereno da nije dobro). Jedan transfer sam obavila i praznog mjehura (imam ja svakakvih anegdota), i nije bio problem (mislim, malo je, al ništa specijalno, nađe se i tako uterus). Jelena, pun mjehur se traži zbog transfera pod UZV (lakše im se prikaže maternica kad imaju mjehur kao kontrast).
    Posljednje uređivanje od mare41 : 26.01.2011. at 09:30

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala cure. Mare, transfer je u podne, ako popijem pola litre u 11, to će biti ok?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E taj dio s punim mjehurom se ni meni ne sviđa. U vinogradskoj se ide s totalno praznim mjehurom, i još se fino leži sat vremena, to je baš uživancija.

A ništa, vježbat ću i ja s pivom do tada... mislim, mogu trpit cupkajući, ali nisam nikad probala raširenih nogu, na leđima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •