Stranica 59 od 94 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma ne se silit s tekućinom, normalno doručkovati i nešto malo popiti, mjehur će se napuniti.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ab...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala Mare. Slušam tebe.
    Zbunjuju me te različite info s različitih strana...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mare, onda je sve pod kontrolom

A čega si se ti najela prije svog transfera kad ti nije bilo ugodno? Nije valjda grah bio

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sad moram sve tajne otkrivati-švedski stol je bio prefin za doručak, bolje bi bilo da sam skupljala mrvice ispod stola nego hranu sa stola, otad je švedski prije transfera na ignore
    Posljednje uređivanje od mare41 : 26.01.2011. at 10:09

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni se dogadjalo sve naopako..na punkciji trebao biti prazan mjehur, ja nisam kap tekucine stavila od 22 sata vecer prije, a kad sam dosla na punkciju mjehur pun..kazu dr. od straha (jer mi je bila prva punkcija bez anestezije pa nisam znala sto me ceka). Prd transfer pola pola litre i mjehur nedovoljno pun jos u cekaonici setala i pila vodu iz slavine, mislim da sam sigurno jos litru popila da bude ok

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

curke jel sam ja to zalutala među neke urološke pacijentice, danas čitav dan rasprava o punom il praznom mjehuru

no za sve stižu vibrice od Vedrija i mame ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam danas bila na punkciji i nadjena 1 j.st., pa sad ne znam da li je to iz folikula 19 ili 13 mm. Moguće je da je ovaj veći folikul bio cista, i da je j.st. nezrela ( iz ovog nedovoljno velikog folikula), e to cu znati sutra, pa vam javim..
    Ne znam ništa o mjehuru na transferu, uvijek su me tražili da ispraznim mjehur prije. Što je bolje kad mjehur nije prazan? Mislim da ja ne bi izdržala ležati nakon transfera jer mi je uvijek sila na WC. Po noći obavezno idem piškiti, ne znam kako vi, jel izdržite do jutra. Čula sam da nije dobro trpiti i odgađati odlazak na WC.
    E sad,imam jedno pitanje kad je riječ o piškenju i mjehuru, događa mi se da pred kraj menstruacije imam pritisak u području mjehura i bol koja mi se javi na kraju mokrenja i to kratkotrajno. To traje već oko godinu dana, radila urinokulturu i briseve, čak i uretralne i sve čisto. Napominjem da mi se to uvijek javi 3-5 dan menstruacije i prestane. Jel to može biti simptom endometrioze ili posljedica punkcija?
    Šaljem vibre svima kojima trabaju, Aurori, Mojci, Tikici i dr. ~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od anaea40 : 26.01.2011. at 16:53

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anaea, ta stanica ti je sigurno iz folikula od 19 - iz ovog od 13 ne bi ni dobila stanicu, to je pre-pre malo. ~~~~~~~~~~~ za sutra da se lijepo oplodi. Javi nam!
    Što se tiče transfera - nema tu da je bolje s punim ili praznim mjehurom. Stvar je u tome da kad se radi transfer uz pomoć uzv, onda je slika bolja kad je mjehur pun. Ali nema veze s uspješnosti samog transfera. Nama u Vg se to radi bez uzv, pa nema ni potrebe da imamo puni mjehur.
    Za ostalo ti stvarno ne znam...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U Mariboru traže da se popiškiš prije, a mislim da imaju UZV (barem na UZV-u pokažu di su stavili embrij - koji put, ne uvijek), ne kužim to s piškenjem, u stvari.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sretna, što bi tek komentirala da sam prijavila da sam nakon punkcije imala problema sa stolicom... dok nisam popila litru Donata...

Rezultat mog jutrošnjeg vježbanja izdržljivosti mjehura: sat i 15 min. Suta ću popiti manje vode. Brbljam bez veze... zvali su me s posla u nekoliko navrata i fino xyz. Sutra isključujem službeni mobitel. Ko ih šljivi.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sutra na prvi UZV, 8dc, u postupku sa odrznutim stanicama. Ja odbijam govoriti sa zamrznutim kada se moraju uspješno odmrznuti da bi postupka uopće i bilo, eh cijepidlaka

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

linalena~~~~~
    AB, drago mi je da si presjekla urologiju, toliko sam o tome pisala okolo po klinikama, al tu valjda nismo-i ti si sve dobro rekla.
    mojca~~~~~~za sutra

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Opet ja! Samo da odgovorim ovo za mjehur. Sve stoji što je AuroraBlu rekla, traže puni mjehur zbog uzv-a, tako točno "naciljaju" mjesto gdje će staviti embrij/e. I ja sam vježbala s tekućinom, i sve savršeno isplanirala - poćela piti u sedam, mjehur taman lijepo pun do transfera u 8:30... ALI... trefila strašna gužva, i moj transfer bio u devet! Skoro sam eksplodirala, jedva se popela na onaj stol, a nakon transfera sam prvo otrčala na wc, a onda tek legla 45 min na krevet - malo na leđa, malo na trbuh. Dakle odlazak na wc nije utjecao na uspjeh, (dapače, meni od 2 blastice nastale 3 bebe!) Nemojte trpiti 45 min nakon ET-a, nemojte ni pretjerati sa tekućinom, sestra će vam kad legnete na stol malo pipnuti mjehur, ako nije "idealno" pun dat će vam još malo vode.

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme, to s mjehurom mi je uvik koma, kad sam ja non stop u wc-u.....koliko popit, pa ako transfer kasni onda upomoć.....ja ionako čim idem u likara moram u wc.... i treba popit neku tabletu sat prije....za što je to? više se ni ne sjećam s prošlog postupka, pa cure pomagajte....

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mojca,puno,puno,puno vibrica za sutra i da se tvoje "razmažene" mrvice što bolje ugnjezde!!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidim moje kritike vas nisu osujetile tema mjehur cvijeta

no Mojca sve je dobro što se dobro svši i kad se na koncu ipak uspješno isprazne crijeva

Denny zakon si baš si me nasmijala

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ti vrapca koliko aktivnih cura ovdje, linalena, maja_st, anaea40 (uhvaćena js, super) ~~~~~~
    I "staroj" ekipi, AB, tikica_69, Mojca ~~~~~~
    andream vas uskoro sustiže, a ja sam na odmoru iako bi radije da je drugačije

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sto se tice mjehura ja isto kao i denny pila , trpila onda sam dugo cekala dr. za punkciju i skoro pa pukla dole onda mi biolog rekao da odem na wc i "ispustim malo" i tako i napravila , prije transfera se malkice pomokrila...i poslije transfera ostalo .....tesko je trpit pun mjehur barem meni...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo ja došla, sve je OK idemo na odmrzavanje, sljedeća kontrola ponedjeljak.

A sada razočaranje: na listu za lijekove mogu tek kada potrošimo sve zamrznute /doktor kaže da je tako odredilo ministarstvo) a po postupku odmrzavaju 3, s obzirom da mi imamo 9 to je za 3 mjeseca, pa onda još 3 mjeseca čekanja(pitala sestru koliko se čekaju) lijekova, koji je to onda mjesec, srpanj???? A onda im krenu godišnji???? Malo sam na rubu plača, ali opet ona sestra kod biologice je rekla da je dobra uspješnost u postupku sa odmrzavanjem. Jedino se nadam da ćemo nakon što potrošimo zamrznute do stimulacije bar vrtiti prirodne, al to nisam pitala doktora. Dakle, dok se ima zamrznutih ništa drugo ne dolazi u obzir

I koliko bi mi to bila pauza od početka 12? 8 mjeseci??? Ako i tada uspijemo ako nas zbog godišnjeg ne frknu na jesen

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

linalena, ja to nigdje nisam vidjela kao neku odrednicu ili clanak zakona ili dodatak ili kako vec, igdje....trebalo bi to malo prokopati pa vidjeti jel to neka usmena direktiva ili nesluzbena obavijest klinikama ili postoji pisani trag u obliku zakonske regulative. Jerbo ako ne postoji crno na bijelo, dali bi oni meni te ljekove...I koliko znam to bi HZZO trebao regulirati pa od tamo treba poceti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Linalena, uspješnost s odmrznutim js je svugdje mala. Možda da probate ubacit još privatnika u međuvremenu, dok čekate - tipa prirodnjak itd.? Možda da ih zamoliš da u jednom taktu odmrznete npr. 6 - tipa kad se vidi kakve će bit prve 3 odmrznute - koliko će, na kraju, od toga bit transferirano. Probaj se izborit za neko ubrzanje ili ubacit nešto sa stranei vis-a-vis tvojih godina.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma da ni ja ne kužim, zašto me ne stavi na listu s obzirom da se u prosjeku lijekovi čekaju 3 mjeseca, a ne u postupak, pa ako u međuvremenu ostanem trudna onda me samo prebriše sa liste i lijekove dobije netko drugi. Nego kaj dok sve potrošim pa tek onda, hmm mislim da bi inače trebalo onda ozbiljno razmišljati da se odbija zamrzavanje stanica. Probati ću sastaviti neko pisamce ministarstvu pa možda i dobijem kakav odgovor

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pitala , al ne po postupku odmrazavju samo 3!!!! Sada mi žao što sam bila tako dobra koka, a još nisam ni anesteziju dobila a danas dok sam čekala u kabini doktor jednoj pacijentici davao upute za anesteziju a ima max 7 stanica

Inače smo se nadali stimulaciji u 4-5 pa negdje u 8-9 u Ljubljanu, a sada ne znam

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa možete ubacit bez obzira nešto vani ili koji prirodnjak, pogotovo ako ćeš na transfere s odmrznutim js ići bez terapije (tj. samo praćenje tvog ciklusa, ne znam kako to rade).

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Linalena, najbolje ti je, osim pokušaja u privatnoj klinici, promijenit i državnu kliniku. Ako se sad prebaciš recimo u Vinogradsku, u stimuliranom postupku ćeš biti u 5.mjesecu (4 mjeseca se sada čeka)

Mojca, za trostruki transfer danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mojca ~~~~~~~~~~~ da mrvice ostanu kod mame sljedećih 9 mjeseci. Ne sumnjam da je sve super prošlo. Pusa!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Je Denny, sve je super prošlo.
    Vraćene su 2 blasitice, jednu je dr. Š. nazvao štrebericom dao joj čistu peticu, drugoj je dao -4, i jedan šestostanični.
    Zanimljivo mi je bilo za primjetiti da sam jedno ja (a bilo nas je 4 na transferu) bila sretna i nasmješena. (Valjda od nesikustva... )

Idem u horizontalu.
    Puse svima i hvala za vibrice.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za poz.betu za 10ak dana!!!

A kakve ocjene su dobile druge transferuše kad su bile tako ozbiljne?

Hoćeš li dobiti za doma još koji brevactid 1500?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mojca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje štreberice i kraaasnu betu (kad ti je dr. rekao da ju vadiš?).
    Ja nekako imam feeling da ćeš zbilja uspjeti (na poslu me zovu proročica, jer sve što moji instikti najave da bi moglo biti - ostvari se ).
    Još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za drage tikicu i AB .

Ja se evo danas pikam s drugim brevactidom od dogovorena 4 - znači negdje sam na pola puta do idućeg postupka. Moram priznati da dosta nade polažem u ovo . A i očito mi je DHEA konačno počela djelovati, jer mi je menzis kao u dane kada sam bila mladi cvijetić . Još samo da i ovulacija bude kao tada - tko će mi stati na kraj .

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I ja malo znatiželjna kao AB

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BRAVO Mojca!
    I ja znatiželjna.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

AB, nisam ih ništa pitala, bile su prilično u svom svijetu, pa mi je bilo neugodno.
    Još jedno pikanje za 5 dana i nema više (za ovaj put).

Betu vadim za dva tjedna.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bravo Mojca!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mojca, ma bit ce blizanci garant, ja kao i marti ne grijesim...a kad ti dvije "prorocice" idu na ruku bit ce veselo za deset dana i svih devet mjeseci,

ostalim kokama cekalicama kojecega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas sam startala ujutro s femarom i već osjećam neka probadanja, treći dan ciklusa, ha ha... vjerojatno je na psiho bazi ali eto, znat ćemo situaciju u utorak.
    Mojca, ~~~~~~~~~~~~ za bebu ili bebe.
    Svima ~~~~~~~~~~ od nas.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    AB, nisam ih ništa pitala, bile su prilično u svom svijetu, pa mi je bilo neugodno.
    Još jedno pikanje za 5 dana i nema više (za ovaj put).

Betu vadim za dva tjedna.

heja heja Mojca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Matildu

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mojca, figice za Matildu ~~~~~~~~~~~~
    Andream, ~~~~~~~~~~~~ za dobitni femarski
    Svima

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    U Mariboru traže da se popiškiš prije, a mislim da imaju UZV (barem na UZV-u pokažu di su stavili embrij - koji put, ne uvijek), ne kužim to s piškenjem, u stvari.
    U Pragu u sobi u kojoj se čeka transfer stoji puno boca s vodom, treba se valjda dobro naliti. Devojke iz sobe su mi rekle da je njima rečeno da su tako veće šanse da se mrva primi... zašto, kako, ništa dalje nisam pitala, malo mi je to sve bilo glupo, i pila sam malo vode, nadam se da to nije razlog mojih neuspeha. Inače, za UZV pregled, kad nije transfer, traže baš suprotno

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojca, tvoja nevjerojatna pozitiva i prica me podsjeca na onu od drage nam forumasice Denny. Njena pozitiva nije mogla proci bez uspjeha, pa sam i ja kao i Marnie sigurna da si ti sigurno nasa trudnica a iskreno se nadam i Aurora jer se i kod nje sve na kraju bas lijepo razvilo pa mi i to smrdi na bebolinu.
    Ja nemam ni laganu temperaturu, ni nikakve znakove ni trudnoce ni transfera, sto je dobro jer ne krvarim i nista me ne boli, ali lose sto upucuje da se zameci nisu primili. Jucer navecer malo ziganja u maternici, ali to je kod mene tak uvijek. A i nasa prorocica Marnie me nije vidjela kao trudnicu, kao ni moja astrologinja tako da od danas vise ne mirujem
    Toliko tuznih stvari mi se dogodilo unazad par dana pa nije ni cudo...ipak organizam mora biti sretan kad zelis trudnocu.
    rikic, jesu ti javili stogod iz bolnice o eventualnom uzroku? Bas me zanima sto se moglo izjaloviti
    Andream, za tvoj start ~~~~~~~~~~~~ i neka napokon bude bingo

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    rikic, jesu ti javili stogod iz bolnice o eventualnom uzroku? Bas me zanima sto se moglo izjaloviti
    U ponedjeljak bi mi trebao biti gotov PHD i idem na kontrolu, a tek za 3 tjedna će biti gotov onaj kromosomski.
    Draga moja, što se tiće simptoma, ja u ovoj drugoj trudnoći nisam imala niti jedan jedini simptom ... a znaš i sama da sam se osluškivala maksimalno, dok sam u prvoj osjetila implataciju i jako mi je brzo postalo mučno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mojca, super!!! Držim ogromne palčeve ~~~~~!!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikica, ja ne prestajem misliti na tebe i slati lijepe želje i vibrice. Cura će doći, kad tad! Možda upravo dolazi. Hug veliki.
    Rikikiki, implatacija se može osjetiti? Kakav je osjećaj? Ja sam se pokušala jučer dogovoriti sa sobom da neću osluškivati i opipavati. Moš mislit!!!
    Ina, thx.

Ja sam još par sati u Splitu... a onda sjedamo u autić, idemo se na tren vidjeti s frendicom iz priče za laku noć, da me malo povuće za nos... i odlazimo put kontinenta. Nadam se da će moja pozitiva preživjeti prolazak kroz sv. Rok.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, kombinacija DHEA i brevactida zvuči stvarno obećavajuće, nek ti to bude dobitna kombinacija!

Rikikiki, baš sam se pitala kako si...
    Tikice, nadam se da će biti bolje! a što se tiče simptoma, ni ja ih nemam ali baš nikakvih, trbuh mekan, nema napetosti, tako da znam da nije bilo implantacije.
    Mojca, samo tako dalje, i ja vjerujem da je to to.
    Andream, za dobitnu femaru, i da ne moraš kupovati novu

Cure,

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, pustite vi astrologe i simptome negdje sa strane, ja kao bivša trudnjača mogu potvrditi da nema šanse da pogodimo simptome jer su slični M. Lako je kasnije s betom reći u stilu "znala sam".
    Prema tome, svi smo mi PUPO dok se ne dokaže drukčije. I sestre u Vg imaju mantru ste ste vi trudne nakon transfera. Meni nije bila čarobna, ali nadam se da će uskoro biti.
    Evo nas na drugom danu femare, podosta sam od jučer živčana i lako planem (jadan MM), i uistinu se nadam da nam je ovo zadnji postupak. Ako ne zadnji, onda bar među zadnjima
    Svima, a najviše čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpisujem andream kaj se tice simptoma! Doduse, sad sam u 2. trudnoci imala nepogresiv feeling odmah na pocetku, ali to je bilo vise instinktivno. Svaka trudnoca je razlicita, npr. u prvoj sam imala mucnine od samog pocetka, a u drugoj ni "m" od mucnina...
    ~~~~~~~~~~~ iz sve snage za sve cure u postupcima u ovom klubu!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Curke, iako ja po godinama još ne spadam k vama, moji nalazi hormona govore drugačije (FSH 17, AMH 1) pa ću ponekad navratiti ako nemate ništa protiv
    U planu su prirodnjaci, a možda i još koja stimulacija da vidimo ima li smisla.
    Doktori mi daju puno nade jer je slika na UZ navodno bolja nego što ove brojke govore, pa pokušavam nakon prvotnog šoka ipak gledati pozitivno. Idemo po bracu ili seku!

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Charlie dobrodosla! Go, go, girl!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Charlie, znači krećeš ponovo u borbu. Bravo!
    Posljednje uređivanje od Jelena : 28.01.2011. at 14:45

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Charlie, andrea,tikica, mojca curke samo napriejd, puno ~~~~~~~~~~~ za sve članice kluba!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •