P.S. Bolje i tako, nego radenska tri srca!![]()
Mojca, čestitam![]()
to od prve?
kako sve pojave ide u paketu od tri, tako da čekamo vrlo brzo objave još bar dvije trudnoće, a kako nas je puno u postupku još ćemo se radovati![]()
Mojca, jupi jeeeee. Imala sam dobar osjećaj da si trudnica.
Hvala za filmić.
Dobro jutro najdraži forumu!![]()
AB, hvala na još jednom čestitanju... dobro dođe da me uvjeri da je sve to istina.Jutros sam se probudila i pomislila da sam trudna i mrvu mi je stvarnije izgledalo nego jučer... još lebdim između sna i jave, neba i zemlje... sreća pa mi nos i dalje curi, pa se moram baviti njime, inače, tko zna kud bi na ovim lijepim osjećajima odlepršala.
Probudila sam se, stisnula uz dragog i preplavio me osjećaj da je sve na svome mjestu...
Zvala sam jučer Cito, dr. Š. je radio ujutro, zvala sam i sad, pa je sestra rekla da probam za pola sata.
Da Nelly, meni je bio skroz nepoznat.. ili ga bar tako dugo nisam srela da sam ga već zaboravila![]()
Evo, zvala sam dr. Š., oduševljen je, presretan, na kraju me oslovio sa "ljube moja".![]()
![]()
Nastavljam s folacinom, andolom i utrićima. Za sinuse koji su od jučer do danas podivljali kaže da mogu uzeti Novocef ili Klavocin. I da mu sutra javim betu...
Mojca, si pila i dhea? Meni je to dao dr. p. i folacin (iako pijem od twinlaba već godinama praktički folnu)
Koja je zapravo razlika između folne i folacina?
sve je to isto, samo je razlika u proizvođaču i jačini. od twinlaba je 1 tabletica 800 mcg, od natural weltha (ili nekog drugog sličnog imena) je 400 mcg, a folacin (jadran galenski) je 5 grama!!! s tim da za folacin treba recept.
Mojca cestitam!Zelim ti skolsku trudnocu i uzivaj, uzivaj, uzivaj u svakom trenutku!
~~~~~~~~ da se nastavi u revijalnom tonu i kod ostalih cekalica
Tak sam si i mislila.![]()
Ja od danas krećem opet s Omegom. Ima tko kakva iskustva?
Posljednje uređivanje od Mojca : 08.02.2011. at 11:07
Ja sam Omegu uzimala jos prije prve trudnoce i nisam prestala ni sad u drugoj trudnoci, to je dobro za razvoj bebina mozga (i vida, sluha, itd.), a djeluje protuupalno, poboljsava imunitet, pa je super i za trudnice. Uz to uzimam i vitamin E. Folnu prvih 12 tjedana, a kasnije Elvital ili neki drugi kompleks vitamina.
Drage curke, počela sam raditi i jedva stignem otvoriti rodu, a kamoli pratiti sve što se događa. Evo, sad sam uhvatila malo vremena i što to vidimdivnu vijest ... Mojca, čestitam
Jako sam se razveselila i želim ti divnu i dosadnu trudnoću
!!
Andream i ostale curke ~~~~~~~~~~~~~
P.S. kad ću sljedeći puta otvoriti rodu, nadam se opet tako dobrim vijestima![]()
Jao Mojca dodje mi da ja odem u Cito.Jos jednom cestitke!
Ja pijem Pregnital. Pila sam ga cijelu trudnoću i pijem ga i sad dok dojim. On ima i omega 3 i omega 6 i sve ostalo što ti treba u trudnoći. Meni preporučio MPO doktor, a u početku trudnoće sam isto pila Folacin. Mislim da ti je to uz zdravu prehranu sasvim dovoljno. Sretno Mojcek![]()
Ja sma pila toliko toga da jednom kada sam popila sve svoje dodtke odjednom dobila strahovit proljev, aonda sam to razdijelila u 3 smjene: ujutro aspirin 100, folna, prenatal od twinlaba, za ručak magnezij, omega, za večeru neki natrij citrat s okusom borovnice to sam navečer jer mi bilo najfinije (reko moj socijalni ginić da je to protiv hiperaktivne djece)
Mojca, da li si prije 3 tjedna uopće razmišljala o tome kako ćeš se vrlo brzo raspitivati o folnoj i vitaminima u trudnoći?! Tako sam sretna radi tebe i to nam je svima poticaj da ne zaboravimo kako nas sreća može čekati odmah iza ugla
!
Marnie draga... ni u snu!![]()
Jučer je netko pitao tko će mi voditi trudnoću... a ja ko pegla! Voditi trudnoću? Hmmmm.. Pa da, netko treba... au... ali tko..? Pa ja nemam pojma o tome. Priznajem da sam razmišljala kako ću stan preturiti... ali sve je to bilo "jednog dana"...
Sad imam grizodušje za sve one pohane piliće iz Mercatora koje sam pojela ovih dana...Zato sad kuham finu povrtnu juhicu, a na stolu redam vitamine, spirulinu, magmu i pravim plan uzimanja istih.
Nadam se da će uskoro još koja beta, da... ovo je zbilja dokaz da sreća ponekad čeka iza ugla... kad se samo sjetim da sam već isplanirala postupke sve do 01/2012. Naravno... ima jedan dio mene koji još uvijek malo strepi, valjda je to normalno...![]()
p.s.
Bila sam kod doktorice, kaže da je grlo ok, pluća isto,a se puno inhaliram i da nema potrebe za antibiotik! Juhuuuu!![]()
p.p.s.
malo sam zbrčkana, ha?![]()
Mojca,možda je stvar baš u tim pilićima!I onom čipsu i čokoladama!
Sutra idem u Mercator!![]()
cure, ja vam se ipak neću pridružiti na kavici jer ostajem doma, nekak brijem da bi baš u četvrtak mogao biti ključni trenutak (a i dr K mi je rekao da mirujem baš do čet, a da od petka mogu dizati i vreće cementa - pa ak se kod njih nešto gradi da mogu doć i na pripomoć).
Neka Mojca povuče što više cura za nos i da se nastavi niz s trudnicama u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~
Mojca iskrene čestitke draga na lijepoj beti. Uživaj u trudnoći maksimalno.
Svim dragim curama puno pusica.
U studenom ove godine i ja se priključujem vašem klubu a nadam se sljedeće godine u ovo doba da idemo po našu drugu bebu u CITO kod dr. Š.
Koja tišina danas ovdije vlada... nigdje nikoga. Nija valjda da ste strepile cijelo jutro kao ja.![]()
Moja beta se i više nego poduplala... sa 165,5 skočila na 437,8.
Ne znam što da mislim... Mareeeee upomoć!![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 09.02.2011. at 12:26
Uuuu... kako sam nepismena... OVDJE a ne ovdije.![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 09.02.2011. at 12:34
Kako, Mojca, da ti pomognem, osim ovako, bravo, sve ide kako treba!
Mojca čestitke na lijepom duplanju! I ja sam se bila zabrinula kad se moja utrostručila umjesto uduplala ali su me svi uvjeravali da je to odlično - i bilo je.
Cure koje koristite DHEA, imam jedno pitanje. Jesu vam to preporučili doktori ili ste same pronašle tu info? Ima li koji MPO dr. kod nas koji propisuje DHEA?
Charlie, hvala ti.![]()
Meni su u Citu preporučili i ostavili meni na volju da odlučim hoću li ga uzeti ili ne jer sam imala nalaz tog hormona i bio je prema gornjoj granici i nekako sam imala otpor prema tome da ga uzimam. Pa ga nisam uzimala.
Charlie, i meni je dr P.u Citu to preporučio, i to 3 tablete dnevno, minimum 6 tjedana. Inače u Zg. dr. Radončić kaže da ne može štetiti.
Aleksandraj, folnu treba piti bar mjesec dana prije trudnoće, tako da slobodno kreni odmah!
Mojca, joj da mi je tvoja briga...![]()
AB, još malo pa će i tebe moriti matematika duplanja!![]()
Nego, imam 2 menopura koja su mi ostala, mogu ti ih pokoloniti? Onak... da se dobra vibra prenese (zapravo unese) i kroz njih!![]()
![]()
A hvala ti, ali bolje daj to nekom ko mora platit. ja ću svoje ionako dobit![]()
malo kasnim
al obožavam ovako padobranski uletavati na prekrasne vijesti...
... Mojca, iskrene čestitke na trudnoći i još ljepšem duplanju
~~~~~~~~~~ za urednu, dosadnu školsku trudnoću do kraja
[
Aleksandraj, folnu treba piti bar mjesec dana prije trudnoće, tako da slobodno kreni odmah!
nagovjestas li mi to trudnocu ???iz tvojih usta u bozje usi
Mojca, čestitke do neba!![]()