cure hvala na rođendanskim čestitkama.
malo prije sam zvala Vg i dogovorila da dođem po protokol tamo negdje početkom 4. mjeseca, a onda sredinom mjeseca i stimulirani postupak. sad imamo bar dva mjeseca opuštanja...
Andream, sretan rođendan!
Charlie, sretno!!
andream sretan ti rođendan![]()
Mimek
Mojca he heto može samo trudničica napisati
Charlie, sutra nek' se obje pokažu dobre!~~~~~
Gabi, da, nakon alec i Ginger, nikako T virusi do nas...
A moj zametak je došao na 7 stanica, biologica kaže da je dobar, ima nešto fragmentacije, ali ne previše i da je js bila jako lijepa. Pitala sam dal' će i oni uskoro raditi PICSI, kaže da to rade već jedno pristojno vrijeme, evo sad sam zadovoljnija jer sam i to isprobala (već i ranije, a nisam znala). Cimericama~~~~~za uspjeh!
I sad odmor do kraja tjedna, e baš mi je et bio na najbolji dan u tjednu jer tjedan dana bi mi bio previše bolovanja i izostanka s posla, a ovako je ispalo idealno.
Da, nije im to nešto baš jako novo, samo nisu pisali o tome. Koriste taj medij ili "gel" koji stave u neke laički rečeno posudice i spermići koji su zreli, lijepe se na to i onda takve odabiru za ICSI, a oni koji lutaju bez vezeza njih znaju da nisu zreli. Eto i muško mora biti zrelo
, a ne samo naše js... Medij ima svojstva js i privlači bolje spermiće...
tiki, ja MORAM napisati da su "neke posudice" petrijevke, al super da su vas picsnuli
, sad čekamo i ~~~~
tiki, ~~~~~~~~~~~~~ za embrijić i da rezultira lijepom brojčicom uskoro.
Tiki_e ~~~~~~~~~~~~~ da i dalje sve lijepo napreduje, i da malo grane sunce kada počneš raditi
A ja shvatila da zadnjih mjeseci uvijek u slično vrijeme idem na depilaciju, prije prvog UZVa. Nadam se večeras i nekom sexu, prije depilacije. E i to znate kak, s prezićem, muž se boji da ću zatrudniti s lošim spermićem i pobaciti, i nemreš mu to izbaciti iz glave. I tak ja dumala dumala i dosjetila se prezića
andream sretan rodendan i ovdje!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tiki hvala na pojašnjenju želim ti puno puno sreće![]()
fina jutarnja friška, netom zamljevena mmmmmmmmmmmmmm
+ :fini topli masni croasan sa puno pekmeza od marelica: (sanjam i dalje) i bytheway _ nije bilo sexa večeras
hvala curke još jednom na rođendanskim željama, sad smo ponešto stariji i pametniji, hmmm, da...
lina, baš mi dobro dođe kavica a ja umjesto kroasana imam koljač od jabuke s cimetom.
što nam je s tikicom, ne javlja se već dugo? i vikki?
mmmmmm linalena, kak' to dobro zvuči...
A za preziće, baci ih i prenesi tm-u ono što je zedra napisala. Uživaj i sretno za dalje!
Charlie, rano je, ali ja već~~~~~za 2 lijepe mrvice!
Tko nam je prva koka za akciju? linalena ili....Gabi kada se kreće? AB?...Izgleda sada neko malo zatišje? Srećom pa nas Charlie spašava....
Mojca ~~~~ za današnji UZ!!!
Ja još malo čekam pa zovem lab...javim!
Tiki_a sorry na zakasnjenju-pa ti si nam buduca mamica?Krasno,krasno,čiribu čiriba nek se primi mrvica!!!!˝**************ovo je carobna prasina koja se uzdigla na ove moje rijeci!!!Svima![]()
Sela, dogodilo se iznenada, još samo da ispadne da dijete nismo planirali![]()
. Neka se tako i dogodi!!!!!!!!!!!!!
Charlie javi što prije, nestrpljivi smo.
Joj, nadam se da ću ja biti slijedeća za postupak. Upravo danas završila turu Primolut-Nor-a za "brisanje" ciste i kad dobijem m javljam se 2 dc dr.-u na pregled, pa ćemo vidjeti ide li se u postupak. A još me je napao prekrasan tandem: bakterije+gljivice, tako da smo i ja i mm na nekim antibioticima i tabletama protiv gljivica+ vaginaletama.
Sela, pa tebi će za 7 dana odzvonitiJel sve spremno?
Charlie, a da staviš nešto u potpis, ili da ponoviš (ako si već pisala) u kakvom si postupku i gdje? Mi smo ovdje ipak u nekim godinama i malo nam je teže poloviti (meni bar) ko je gdje, kako i zašto
Mojca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kuckavodanss na uzv
Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za razvoj kakav treba biti. Ja sam tek za 5 tjedana u akciji.
Marnie, i ja sam na Primolutu do petka, ~~~~~~ da nam pomogne.
Oplođene objesutra ću znati kad će biti transfer.
Marnie, taca70 ~~~~ da Primolut učini svoje i da krenete u akciju!!! Marnie kod koga si ti sada?
AuroraBlu ja sam trenutno u istoj klinici gdje i naša tiki_aBila sam na kratkom protokolu s 19 Menopura + 2 Cetrotide (jer imam 33g a FSH 18 i AMH svega 1), i rezultat su ove 2 js od 3 folikula...
Tiki, najbolje stvari u životu ispadnu ne planirano!
Marnie, taj tandem mene uredno posjećuje, čak je prošli tjedan bio tu. Odlučila sam krenuti s puno probitika. A možda i Citrofit. Evo, čisto kao preporuka za nakon antibiotika i vaginaleta. Da se više ne vrate.
Charlie, bravo, bravo!!!
Taco, Marnie, da se ciste fino pobrišu i da ste što prije u akciji!
Mare, iš, iš virozo što prije i što dalje od Mare!
Aurora B.,![]()
I da, bili smo jutros na prvom uzv... mrvica ima 3,8 mm, srce kukca. Kucka. Pa pogledaš s druge strane i opet kucka.
Dragog nisam nikad vidjela tako bedasto raznježenog lica, vjerovatno ni ja ne izgeldam niš bolje. Mudra je to mrvica, smjestila se na najbolje moguće mjesto gdje joj miomi neće smetati. Mislim da je to ona blastica koju je dr. Š. nazvao štrebericom.
Sad mi je lakše. Neopisivo lakše.
Smijem vas ja sad zasipati trudničkom prašinom?![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 24.02.2011. at 11:16
Charlie, bravo!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Marnie, taca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nestanak cisti!
Charlieza obje, ma nisam ni sumnjala
~~~~~~za dalje
Mojca, kako lijepo!
Marnie i taca70 uskoro u akciji![]()
I mi baš nismo čisti, dr. vidio da mi treba canesten, otišla na net i vidjela da moram malo prob.jogurtića pokupovati (kao i Mojca) i smanjiti slatko, začudo odmah mi je pošlo za rukom.
Mojca, tek sad ovdje vidim, predivna vijest!![]()
Charlie odlično za dva mališana!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Ja sam ti sada u Viliju kod dr. R.
Mojcaza malog kuckavca
. I leeeeetim ispod tvoje trudničke prašine!
I hvala za savjet s probioticima. Znači moram i smanjiti slatko - a ja se baš pitala što mi je da sam smlavila 2 teglice Nutelle u roku od 2 dana
Mare, nadam se da će viroza brzo proći.
Znači, malo pomalo nam se proljetni vlakić za postupke popunjava.
Tiki, Marnie, kandida jako voli slatko, ako ikako moguće izbacite sve slatkiše, šećere, med, napitke sa šećerom, prerađene mesne proizvode, sve octove zamijenite limunom, iznabite sireve, posebno one s plemenitnim plijesnima, tjesteninu s kvascem, čak i voće s voćnim šećerima. Sve to joj daje krila.
Pojačajte limun, češnjak, maslinovo ulje, zeleno lisnato povrće, jedite beskvasni kruh (ima u bio & bio). Istina, rigorozno je ali pomaže. Od probiotika preporučam Acidisalus plus (skup za poluditi, ali djelotvoran), imaju i vaginalete s probiotikom i vaginalni probiotik s aplikatorom. I sapun za intimnu njegu.
Prošli ponedjeljak je kod mene kandida bujala sad je nema. Priznajem da mi je puno lakše bit disciplinirana jer me još od par dana nakon transfera slatko ne zanima.I kamilica mi je pomogla, 3 x dnevno pol litre mlake kamilice, pa se isprati njome (ne u irigator, već površinski). Uz sve to sam koristila i Nistatin 3x dnevno. Čini mi se bolji od Canestena.
Naravmo, nisam se pridržavala svega navedenog, jedem skutu i bijeli kruh u nedostatku beskvasnog.![]()
Držim fige da ju ukrotite.... Ona jako voli i Utriće, pa je dobro napraviti i preventivu.![]()
AB, a kako nam ti provodiš dane? Dr. M je danas nahvalila i dr. Š. i dr. R! Da ne može prežaliti dan kad je Š. otišao iz Zg.![]()
Mojca, hvala na savjetima. Ja i onako jedem sve što si nabrojala (češnjak, maslinovo, beskvasni kruh itd.), znači moram samo izbaciti slatko...što i neće biti baš laaaaakoooooo ajmemeni...
Mojca, baš je predivno čitati opis tvoje buduće bebice, očekuje vas uistinu najljepše razdoblje.
Charlie, ~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer i isto takav ishod.
A mene danas svako malo kopkalo da li da se ipak prijavim za prirodnjak da mi brže prođu ova dva mjeseca, ali nisam, treba mi ipak odmak od svega - a i treba potrošiti sve te naručene lh trakice![]()
Marnie, a baš to je najvažnije!Samo hrabro!
AB, pomalo, a? Tako i triba!![]()
AB, kad otprilike planiraš da si u postupku? izgleda da ćemo ovaj put vibrati zajedno, ja bih trebala startati zadnji tjedan u travnju.
Charlie, bravo!
Mojca, od svega ovoga nabrojenog ti je vjerojatno najviše pomogao Nistatin, ali za spriječit candidu svakako preporučam sve što si rekla. Nistatin je OK u trudnoći, mislim da Canesten izbjegavaju, kao i kod krvarenja, konda prepisuju rađe Rojazol.
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tiki![]()
Cure jedno pitanje ,dali je neka primila Decapeptyl 3.75mg,prilikom transfera donatorskih js,ima li neka iskustva sa tim ?? i znate li koliko moze da kosta jedna ampula??
Goga69, nisam ga primila za donaciju ali jesam kao supresiju u dugom protokolu. Prilicno tesko sam ga podnijela, neanica, valunzi i 2mj bez m. Cijena oko 900kn.
Mojca prepre prekrasan izvještaj, totalni sam raznjež
Charlie bravo da su obje pale pred udvaračima
tiki_a za najveće životno iznenađenje
cure sve![]()
Romac je bio komad nad komadima; teška srca priznajem da je bio ljepši i od Lučija, ovo bio jer ne znam kako sada izgleda i uz to komunikacija mu je bila jedna od jačih strana
Tiki_a, Charlie ~~~~~~~~~ mislim na vas i držim palčeve za uspjeh
Mojca
Ja sam bolesna ko pas već 2 puna tjedna ... prvo neka viroza, pa upala sinusa iza toga, sad su mi sinusi procurili i ponovno me neka viroza uhvatila ... poludjet ću! Za sinuse sam pila sumamed pa me zanima ako netko zna, da li sumamed može djelovati i na one bakterije što se uzima na brisu? Da pojasnim, nakon kiretaže trebam napraviti briseve pa me zanim da li da pričekam da antibiotik izdjeluje do kraja i da onda napravim briseve ili mogu već sad?
Sory na zbrkanom postu, ali ne funkcioniram baš najbolje zdanjih dana!
riki, ja sam sumamed trebala prentivno popiti pred amniocentezu jer brisevi nisu bili gotovi, tako da vjerujem da djeluju na upravo te bakteriju u brisu. e sad, kad ih napraviti, nisam sigurna. možda bolje nakon antibiotika?