-
Tiki, Marnie, kandida jako voli slatko, ako ikako moguće izbacite sve slatkiše, šećere, med, napitke sa šećerom, prerađene mesne proizvode, sve octove zamijenite limunom, iznabite sireve, posebno one s plemenitnim plijesnima, tjesteninu s kvascem, čak i voće s voćnim šećerima. Sve to joj daje krila.
Pojačajte limun, češnjak, maslinovo ulje, zeleno lisnato povrće, jedite beskvasni kruh (ima u bio & bio). Istina, rigorozno je ali pomaže. Od probiotika preporučam Acidisalus plus (skup za poluditi, ali djelotvoran), imaju i vaginalete s probiotikom i vaginalni probiotik s aplikatorom. I sapun za intimnu njegu.
Prošli ponedjeljak je kod mene kandida bujala sad je nema. Priznajem da mi je puno lakše bit disciplinirana jer me još od par dana nakon transfera slatko ne zanima.
I kamilica mi je pomogla, 3 x dnevno pol litre mlake kamilice, pa se isprati njome (ne u irigator, već površinski). Uz sve to sam koristila i Nistatin 3x dnevno. Čini mi se bolji od Canestena.
Naravmo, nisam se pridržavala svega navedenog, jedem skutu i bijeli kruh u nedostatku beskvasnog.
Držim fige da ju ukrotite.... Ona jako voli i Utriće, pa je dobro napraviti i preventivu.
AB, a kako nam ti provodiš dane? Dr. M je danas nahvalila i dr. Š. i dr. R! Da ne može prežaliti dan kad je Š. otišao iz Zg.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma