Da li je bolje vaditi FSH 2 ili 5 d.c. ili je svejedno? Pozdrav svima!!!
Da li je bolje vaditi FSH 2 ili 5 d.c. ili je svejedno? Pozdrav svima!!!
tonili ih je napravila i ima link na njih u svom potpisu. Ovaj link.
Usput m arta i ovdje bih ti se zeljela zahvalti za jucerasnji prilog na TV.
Aurora*, dobro je nas senilce podsjetiti da i ovdje čestitamo m arti, draga m arta, hvala ti!
hvala, ma nije meni bed ići na TV, a pomalo i trema odlazi. treći put će biti još bolje (i prirodnije
)
ja od puno toga šta bi rekla, kad trebam sažeti u jednu rečenicu ispadne svašta. a vidim da su stavili dio kad sam već sve ispričala i ostala malo bez teksta.
baš su nam dobri avatari, tonili, hvala, ako ustreba napravi još koji da se znamo raspoznavati![]()
Moj danasnji uzv kaze da ima 4-5 folikula velicine 14-15mm, endo 7,9mm, e2 1100pg/ml. Danas i sutra ista terapija pa u nedjelju opet uzv a punkcija kako izgleda u utorak. Sve se prilicno brzo odvija jer sam ja inace sporovozna.
Pusa.
Taca, super, svi su folikuli podjednaki što je jako dobro! Držim fige za dalje.
Ne znam više tko je u akciji, ne stignem baš redovno pratiti, sorry. Pozdrav svim kokama iz kluba.
Malo me je zanimala naobrazba (u njegovom slučaju to se pretvorilo u uobrazba), našeg predragog ministra. Na stranici Vlade RH stoji ovo:
2007. – diploma Visoke poslovne škole Libertas: Nadzor i korporativno upravljanje za članove nadzornih odbora i upravnih vijeća
2005. - Obrana magistarskog rada „Minimalno agresivna terapija cervikalnih intraepitelnih neoplazija u cilju očuvanja fertilne sposobnosti žena“
1996. - Položio specijalistički ispit iz Ginekologije i opstetricije
1993.- završio tečaj Management u zdravstvu pri Ministarstvu zdravstva RH
1987 - Završio Medicinski fakultet u Zagrebu
Dakle, njegov interes za plodnost nije novijeg datuma... zna čovjek o čemu priča. Zašto nemamo smajlić koji bljuje?![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.03.2011. at 21:25
Da, ona je stručnjak za MPO. Ja mislim da je u Gospiću cijelo vrijeme samo to i radio i k tome još prvi počeo zamrzavati js. Frajer definitivno barata sa pojmova.
Pozdrav svima u ovo prekrasno sunčano jutro! Imam jedno pitanje-
jel normalno da druga m. nakon neuspjelog stimuliranog ivf-a kasni
( prva došla 2.dan nakon što sam prekinula s utrićima)? Naime razgovarala sam s dr. o novom postupku a sad vještica kasni i sve me strah da se nije nešto zakompliciralo npr. cista ili nešto slično-dosad je sve bilo ok i m. je bila redovita. Mislim da ću poludit od svega-da li neko ima slična iskustva? help!
Miba, ja sam u svom 1.ivf-u bila na dugom protokolu a 2. ciklus mi je trajao 63 dana. Dr. nije okom trepnuo. Ipak, otidi kod ginekologa, nikad se ne zna jel cista.
dobro jutro! Javljam se s novim avatarom. Tonili hvala!!
Znam da ovih dana nismo u filmu za vibranje, ali moram za našu tacu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
S Tacom u srcu i prosvjedom u duši! (ili obratno
).
Taco, da sam na tvom mjestu ja bi ih sve prozvala navijačima.![]()
Kao što sam miome prozvala čuvarima... svojevrsnom armaturom maternice.![]()
taca zvuči jako dobro...sretno!!!1
pozdrav svima, pogotovo taci u postupku dobitnom
ja danas krenila sa pikanjem i moram priznati i ja i MM imamo veliku tremu.
M arta, sretno! Za uspješno pikanje. ~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
baš je fora ovo s avatarima, ali sad moram čitati tko piše. ja sam vizualni tip !!
taco, m arta sretno
Posljednje uređivanje od Mimek : 12.03.2011. at 19:50
a što nam je sa zlattom? je li bio transfer?
Veceras stoperica, punkcija u utorak.
M arta, i vi ste se nacekali ali nadam se da se isplatilo. Sta je na kraju bilo s tvojim PRL?
Taco, držimo ti fige!![]()
Koliki su folikuli? Koliko ih ima?
Tak je i kod mene bilo, prvo 4, a onda se pojavio još jedan.Vibram da se sličnosti nastave i dalje.
![]()
Evo me. Jutros mi je bio drugi dr., upisao je 4 od 17-21mm, endo 9mm. Kako god da bude. Treba mi saaaamo jedan dobar malac.
taca, sretno!
odustala sam od daljnjeg proučavanja PRL-a.
iz bolnice se uopće nisu javili do prekjučer i to su zvali na fiksi prije podne, ne znam samo šta su mislili ko će im se javiti u to vrijeme. a ostavila sam i svoj br moba. neozbiljni su kao i na svim odjelima u KBO.
zlatta je jučer imala transfer, sad je na mirovanju. malo pozitivnih misli i njoj šaljem!![]()
Bit će Taca malac, bit će! Puno sreće ti želim. Stvarno zaslužuješ to![]()
Prekrasno taca70~~~~~za dalje
Bravo za zlattu, ipak je bilo transfera
m arta sretno!~~~~~~
Aurora*![]()
![]()
dobro jutro, evo jedna ranojutarnja slavonska kavica!
taco ~~~~~~~
znam da ima posebna tema o vitaminima, al mi je ipak bitno da iz ovog kluba dobijem informaciju.... prije nekih 10-tak dana sam popila zadnji cink, folnu.
jednom sam pročitala da je Mimek pila ELEVIT, jel bi to bilo dostatno, sad kad sam krenila u postupak ili možda još nešto (može i proizvođač)
taca sretno sutra!!!