Zlatta, meni se isto 2 menopura čine slaba stimulacija. Malo sam se isključila i nisam pratila, tako da ne znam ni koji ti je dan ciklusa ni gdje si. Ali ja bi na tvom mjestu nadodala sama još 1 menopur.

Spominjali ste ovih dana postupak s cetrotide. Evo kako je meni bilo: femara 3x1 od 2.do 6.dc, 3 menopura 5, 6, 7. i 8.dc, 4 menopura 9.i 10.dc. Cetrotide sam primila 9, 10. i 11.dc (u isto vrijeme kad i menopure, 13.30), a štoperica je bila 11.dc u 21h. Budući da sam menopure počela uzimati tek 5.dc, onda sam cetrotide uzimala od 5.do 7.dana stimulacije.

Inače, nisam baš nešto sa simptomima, pa ništa ni ne pišem... Jedino što ovaj put nisam imala famozno titranje maternice za koje smo mare i ja zaključile da nije dobro kad se javi. Primila sam brevactid na dan transfera i 5 dana kasnije - i nakon tog 5.dana mi je bilo 2 dana grozno, bolili su me i jajnici i maternica na dodir, sva sam bila napeta... ali nakon 2 dana je i to prošlo. Danas mi je 9.dnt, a 4.dan nakon brevctida.
U ovom postupku (.)(.) uopće nisam osjetila (pripisujem to femari, do sad su mi u svakom postupku natekle već nakon par dana stimulacije)