vrci,sretno
Vrci pa super i što se beta tiče, znam kako je teško uopće doći do tog stadija da je beta pozitivna, moja je bila prilično visoka pa sam odlučila ne ponavljati iako sam inače dosta ziheraš u svemu i bila sam uvjerena da hoću ranije...rekla sam sebi nemam šta sad ili će se zadržati ili neće i tako pomalo sam trtarila 1. tromjesječje onda sam malo odahnula kako je sve prošlo uredu, ali još uvijek postoji jedna mala doza straha
Vrci čestitao već i preko i putem pp ali eto još jednom. Čestitam od srca. Nadam se da čemo uskoro tvojim stopama.Uživaj
Vrci iskrene čestitke, baš lijepe vijesti. Želim ti najdosadniju moguću trudnoću
M@tt kak ste vi?
Hvala Vrci i od mene samo pohvale svima u Betaplus poliklinici.
Hvala svima. Ali druženje na forumima me osvijestilo da pozitivna beta ne mora odmah značiti i bebu za 9mj, pa sam još jaaaako oprezna. Ali znam da je i ovo veliki uspjeh.
Idemo dan po dan.
Čestitke Vrci i od mene. Svaka čast Betaplusu.
I ja sam kod dr. L. odgulila čak 5. bezuspješnih posutpaka pa mi ovo tvoje daje nadu da i ja probam tamo.
Sretno dalje
Posljednje uređivanje od TrudyC : 13.06.2013. at 09:39
Čula sam da Poliklinika IVF - Šimunić radi samo iksanje koje je najagresivnija tehnika IVF-a, zanima me da li su sve pacijentice upoznate s tim ili to on na svoju volju odluči da mu bude veća uspješnost?
Vrci...samo easy...iako...treba se veseliti i biti pozitivan
Betaplus...bravooooo !!
ne znam sto bi trebalo znaciti "najagresivnija ivf tehnika"
kod mene je uvijek bio ICSI (u razlicitim klinikama)
jer je jako los spermiogram i ostalo nema smisla
a to procjenjuje biolog, ne dr, koliko ja znam
meni su uvijek svi biolozi rekli sto ce i sto su radili
i ICSI sam po sebi ne znaci da ce se js oploditi
Cestitke Vrci!
Dreamgirl curo drzim ti fige za 24.6.! Neka ovaj bude dobitan!
Matt i tebi sretno!
Evo da potpisem nasu novopecenu mamicu.
vrci, bite ce to sve bolje od ocekivanog.
Najveci problem u Betaplus je sto svi ostanu trudni ( najvise iz 3. puta), koliko uspijevam poloviti, pa sad, eto svima nama na izbor. Bas tako sam i ja izabrala, pa ce moj prvi (IVF) sin dobiti brata (opet kriva Betaplus). Ustvari, mislim da ovu svoju krivicu najvise pripisujem dr. Dmitrovic.
Kako sam uspjela skuziti, svi koji je uspiju nigdje dodju k njima i bingo. Zelim svima vama koji su na putu razmisljanja gdje i kako uputite se na njihova vrata. Sretno Matt i vama![]()
Hvala ti Moe , saljemMini Moe
Odlucila sam ovaj put ostati trudna
M@tt sretno i vama!
Pa ja tek sad vidim vrci novosti ajme super čestitambaš mi je drago!!!!!!!!!!
![]()
Ana29, ja sam bila 3 puta i prije toga 2 AIH pa ništa.
tako da ja rušim statistiku![]()
Obavljen transfer moje mrve su kod mene na sigurnom ,sada neka se prime I niko sretniji od mene,,'
Vrci bravo!!!!![]()
moja je beta točno na ovaj dan, prije godinu dana bila 48,4....... a eno ga sad prducka na krevetu!
sretno svima!![]()
Pozdrav!
Dugo me nije bilo...
Imamo u planu krenuti u nove pohode po drugu bebu pa me zanima od cura koje su nedavno bile kod dr.Lučingera, koliko se ćeka na postupak i kada je on na godišnjem odmoru ako neko ima info.
Hvala
Pozdrav svima,
Na ovaj forum me je uputila poznanica iz Sibenika. Ja zivim u Americi in .In vitro fertilization je jako jako skupa van dometa obicnih ljudi ako nije pokrivena zdrastvenim osiguranjem. Moja nerodjena sestra iz Zagreba je pomenula kliniku Podobnik na adresi Sveti Duh u Zagrebu. Njene drugarice su tamo isle.
Zanima me da li iko na ovom forumu ima nekog iskustva sa njima i koliko in vitro fertilizacija kosta otprilike u Hrvatskoj?
Da li postoji lista cekanja? Da li neko ima iskustva sa nekom drugom reproduktivnom klinikom?
Pozdrav svima,
Svaka informacija je dobrodosla,
Rebeka
Draga Cammomile,
dobro došla na forum.
Obzirom da već imamo temu o privatnim klinikama, spojit ću tvoj post na tu temu da se ne dupla...takva su pravila foruma. Istovremeno, tamo ćeš dobiti i najbolje odgovore na svoja pitanja.
Osim privatnih klinika u Zagrebu o kojima se govori na ovoj temi s kojom spajam tvoj post, na temi Potpomognuta u Splitu možeš naći i podatke o privatnoj klinici koja još postoju u Splitu.
Sretno.
Evo da javim, na 5+1 imamo gestacijsku i nazire se žumančana, a dr kaže da smo par dana udaljeni i od srca (vidjela je nešto na uzv).
Znači meni je njihov pristup bio super zbog:
- kada nisam dobro reagirala na klomifen, prekinuli smo postupak, nije me dr htjela dugo stavljati na gonale i oduljivati ciklus. Imala sam 3 takva, nije bilo uspješno, nismo htjeli ponavljati.
- u idućem postupku odlučili smo se za femaru, 5 dana (to sam na nagovor dr, da se isplati probati), plus dexamethason. I 4 dana svaki dan po 1 menopur i 1 gonal. Ciljana je punkcija sredinom ciklusa (imala sam do sad uvijek punkcije nakon 18dc) što smo i uspjeli, i zato smo imali samo 1 js. Znači žrtvovali smo one manje folikule, samo da budemo što bliže "idealnom ciklusu".
Dobili smo 1 js, bila još jedna ali nezrela. 1 embrij, 3.dan desetstanični. Nakon transfera ništa osim utrića i folne (ok, osim mojeg metformina, euthyroxa i dexa), bez boostera i decapeptyla i bilo čeg drugog.
I eto primilo se.
Išlo je malo sporije, nismo išli na punu stimulaciju jer je dr još ovo htjela probati, a ja sam se složila. Sve mi je objasnila pa mi je i to bio veliki plus.
Jako mi se sviđa njihov pristup tamo, svako pitanje bude odgovoreno i pojašnjeno, bilo uživo, bilo naknadno na mail. Jer sve znamo da se puno toga sjetimo tek kad izađemo iz ordinacije.
Vrci, sori, nisam pratila, što je dr. rekla, zašto ne puna stimulacija?
Zbog mog AMH koji je preko 90, rekla je da misli da se isplati prvo probati blagu stimulaciju. Da ne odem u veliki hiper. Iako su poslije nalazi pokazali da moj pcos ima neke čudne nalaze (ono što treba biti povišeno je sniženo i obrnuto - shbg i androstendion).
Rekla je da ne želimo skakati u velike postupke prije nego vidi u čemu je problem. Jer sam sa 27 godina imala 2 stimulacije i 3 transfera, bez ikakvog uspjeha.
Htjeli smo dobiti manji broj kvalitetnih js, u pravo doba ciklusa
Da ovo nije uspjelo, išli bismo u punu,već smo se dogovorile
Posljednje uređivanje od Vrci : 20.06.2013. at 18:03
Super Vrci, bas mi je drago da ste uspjeli, nek tako i ostane do samog kraja da imas skolsku trudnocu i napokon uzivas.
Sve pohvale za dr, svaka cast!
Vrci cestitam! Zelim ti urednu i dosadnu trudnocu he he! Drago mi je da je promjena urodila plodom!
vrci čestitam baš mi je drago da sve ide kako treba i neka tako bude i do kraja!!!!!!!!!!!!!
Hvala. Samo da još to srce krene kucati i lakše će se disati. Do nove paranoje![]()
Čestitam Vrci *****
Hvala svima, ali ja ću samo reći bravo i za Betaplus
Dr kaže da je ostalo na biologiji, tu se više ne može ništa.
Vrci bas sam sretna da si se javila sa dobrim vijestima. Od srca ti zelim da uzivas u trudnoci do kraja.
Draga Moe avatar ti je medeni
Bila sam uzbudjena cijeli postupak, sve dok nisam ugledala minus na testu, ponovit cu sutra ali hmmm...sto raci nego da ne odustajemo.
Hvala Moe al ovaj postupak je u proslosti, sad u nove pobjede.
U petak sam primila brevactide danas radim test clearblue i pokazo mi je + ne mogu disati, tresem se ,jesam li stvarno ulovila bingo